Президентски балотаж за АБВ – в кърпа вързан!

Първанов пак отрече, че ще играе за президент
Обновена: 16 май 2016 10:30 | 16 май 2016 09:37,
91
Президентски балотаж за АБВ – в кърпа вързан!
Снимка: БТА

Балотажът за левия кандидат за президент на предстоящите избори е много вероятен, ако не и в кърпа вързан, настоя лидерът на АБВ Георги Първанов.

Той обаче отрече да има намерения лично да се впусне в надпреварата за президентския пост, въпреки че вече има номинации за битката за "Дондуков" 2 през есента.

Още по темата

"Нямам желание да се кандидатирам за президент, защото имам други амбиции, други идеи за личния си живот, но политическото решение предстои", каза Първанов, който вече изкара два мандата на поста държавен глава.

"В рамките на правомощията на президента аз съм постигнал много и трудно бих могъл да направя нещо по-различно", смята още лидерът на АБВ.

Пред Нова тв той коментира и причините за това партията му да напусне управляващата коалиция.

"Решението беше гласувано от Националния съвет, в който участва и Ивайло Калфин", призна Първанов.

Той обясни, че диалогът между АБВ и ГЕРБ не вървял, както и работата в повечето министерства.

"Има неадекватни министри. Чакахме премиерът да ги отстрани, но чашата на търпението преля и решихме да ги оставим да се оправят сами", каза Първанов и поясни, че има предвид министрите на здравеопазването, външните работи, МВР.

"Това правителство стои силно, защото няма алтернативна алтернатива. И АБВ ще се опита да я създаде", категоричен бе Георги Първанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДО КОГА ЧЕРВЕНИТЕ БАНДИТИ ЩЕ СЕ ГАВРЯТ С НАРОДА- АМАН БЕ, ГАДОВЕ- ДЕКЛАРИРАШ 1000 ЛВ ГОДИШЕН ДОХОД КУПУВАШ СПА ЗА МИЛИОНИ,
63
1
 
1
 
! Отговори
Леле мале! преди 7 години
"Алтернативна алтернатива?" Какъв богат речник!
62
2
 
2
 
! Отговори
бай Иван преди 7 години
""В рамките на правомощията на президента аз съм постигнал много и трудно бих могъл да направя нещо по-различно"Ай стига бе, може още един път да дремнеш на креслото!
61
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз ще гласувам за АГЕНТ ГОЦЕ.
60
2
 
2
 
! Отговори
До 78, удавил се преди 7 години
Фондовете се пускат и спират заради управлението на предишните. Ако сега спрат фондовете, то ще е заради ГЕРБ, а не заради този, който още не е започнал да управлява. Просто е, но трябва поне малко акъл.
59
7
 
1
 
! Отговори
спасил се преди 7 години
Много искам отново Бсп да узурпира държавата,да спрат фондовете и мин.заплата да падне на 300лв. Мале как ще ви гледаме сеира от чужбина.
58
3
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 7 години
В кърпа вързан?Или в кесия на честен червен милионер?
57
3
 
7
 
! Отговори
трафоПОСТ преди 7 години
Гоце, в кърпа ти е вързан само трипера.
56
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може да познаем следващият кандидат за президент на ГЕРБ, по това на кого ББ ще бие чембери на пресконференция.
55
3
 
8
 
! Отговори
Така е преди 7 години
Какъв балотаж бе Първанов. Как не разбра че президента се назначава от Баце , а не от Жужа.
54
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шансът Първанов да спечели президентските избори е голям. Все пак Първанов не е от вчера в политиката, като ГЕРБ, и сега опипва почвата. Ако реши, че има право да се кандидатира и че има шанс да спечели изборите, ще го направи. Нормалното е да ги спечели, защото реално няма нито един друг кандидат, който поне малко да става за президент. Представете си само Плевенлиев срещу Първанов. Едва ли някой ще гласува за сегашния ...
53
3
 
6
 
! Отговори
teo преди 7 години
ГОЦЕ,БАЛОТАЖЪТ ТИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ Е ВЪРЗАН В МЕСАЛИТЕ НА ДОГАН - ДПС И МЕСТАН -ДОСТ, А ОТ *** ЧАКАЙ ЧЕРВЕНА, КОМУНИСТИЧЕСКА ИЗНЕНАДА! ВРЕМЕ Е ЗА ЗЛАТНИТЕ РЕШЕТКИ!!! ГОЦЕ, ГОЦЕЕЕ!!!
52
5
 
4
 
! Отговори
niki преди 7 години
Само с пропаганда и спам няма как да стане. Гоце всички го знаем, продаде ни на Русия за рубли. Няма как такава отре*ка отново да стане президент, просто не е няасно колко не го харесват хората в България.
51
5
 
4
 
! Отговори
Цура преди 7 години
Като Първанов ограби държавата ,Боко да не я направи богата - близо 20 милиарда за една година нови заемиЩе ги плащат и внуците ниА, за Костов какво ще кажете? Хора не вярвайте на политиците и от ляво и от дясно. Люпилнята е една и съща - БКП.
50
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Георги Първанов - Гоце,агент на ДС, авджия, хотелиер, сега и клоун.Всеки ден с изказванията си "весели" аудиторията.Най му приляга да е даскал в с.Сирещник.
49
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От президент на ГЕРБ, по-лошо в момента няма. При избор между ГЕРБ и някой друг, вкл. и Първанов, всеки нормален човек не би гласувал за ГЕРБ.
48
5
 
9
 
! Отговори
БЪДЕТЕ БЪЛГАРИ! преди 7 години
АКО ИМАТЕ ОЩЕ ПАРИЦИ В БАНКАТА ----ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БСП , АБВ И....ДПС!!!!!ТЕ ---ЩЕ ВИ ОБЕРАТ ДО ШУШКА -----НО , С ПАТРИОТИЗЪМ И ДОСТОЙНСТВО!!ВСЕ ----ЗА БЪЛГАРИЯ И "НА ПОЛЗУ РОДУ""....!!!!
47
2
 
10
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 7 години
Ама че фантазьор!
46
2
 
5
 
! Отговори
Kosmat dab преди 7 години
0 chance
45
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Моля ви, доверете се на комунистите и в частност на Гоце архара, те знаят как се управлява, преди известно време те съсипаха една държава- България и вече имат опит. Този е най-отвратителния от всички политици. Лъже, краде, по тънката част е и пак иска власт. Безумие. Дано българите се осъзнаят овреме, че да изметат с голямата метла тази безочлива пасмина.