БСП ще предлага алтернативни решения за държавата

Имали диалог с АБВ, но искат да видят дали са лява партия
25 май 2016 10:14,
34
БСП ще предлага алтернативни решения за държавата
Снимка: Bulgaria ON AIR

БСП ще направи анализ на проблемните сектори в държавата и ще предложи алтернатива, каза в Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR депутатът от БСП Красимир Янков в отговор на въпрос каква ще бъде оттук нататък стратегията на Столетницата под егидата на новия председател Корнелия Нинова.

"Обръщаме отношението си към хората", обяви Янков. "Виждате, че много кръгове имат интерес политиката да е лоша дума. Искаме да върнем доверието на хората към политическите партии. Въвеждаме човека в центъра на нашите предложения", каза той.

От БСП все още не са избрали кандидат-президентската си двойка. По думите на Янков през следващия месец предстои въпросът да бъде обсъден вътрешнопартийно с допитване до всеки депутат.

Който и да бъде предложен обаче, стратегията на БСП остава непоклатима, увери Янков, а именно - свалянe нa кабинета "Борисов" 2 и предсрочни избори: "Ние сме на мнение, че кризите, които се създадoха в отделните сектори, са заради управлението на Борисов".

"Ние ще посочим грешките, ще посочим и алтернативата. Създаването на алтeрнатива на това управление ще предизвика и предсрочни избори", каза още той.

На въпрос дали БСП ще влязат в коалиция с АБВ, Красимир Янков отговори: "Чакайте да видим дали АБВ са лява партия. Преди изборите те влязоха в десния кабинет. Ние никога не сме спирали да си говорим като колеги, имаме диалог с тях", заключи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
6
 
8
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
Кутевската партия просто няма откъде да вземе електорат, че да стане отново фактор - да не говорим, че новото й лице е предимно олигархично
6
2
 
10
 
! Отговори
Петко преди 7 години
Тия тепърва ще въвеждат човека в центъра и ще обръщат отношението си към хората. А досега? Нали са лява, социална партия, а чак сега се сещат за хората. Е който иска да им верва, за мен тиа са ***.
5
2
 
7
 
! Отговори
август пиночев преди 7 години
И аз им алтернативни решения за БСП ,даже няколоко
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Партия без електорат няма бъдеще. Лявото в България не ще да променя своя средно статистически 70 годишен такъв. Без бенсионерите за лява политика не гласуват нито младите, нито образованите нито добре платените, нито дори работническата класа. За това цялата програма на таз партия се заключва в това да вземат от живото и да дават на умиращото. По този начин издигат все по-висока стена между себе си и мнозинството българи.Ако не си променят приоритетите до 15 години няма да ги има въобще
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП ще предлага алтернативни решения за държавататия ще покажат как могат да крадат и с гъзa си :)
2
3
 
9
 
! Отговори
Krom преди 7 години
Като гледам зализаната физиономия на този комсомолски секретар, един по четвъртит ще предложи БСП. А в комбинацията с Гоце "АБВ" Първанов, направо ще ни пребъде с техните съвети. Я се измитайте, от където изпълзяхте. Нищо смислено не може да роди комунист, освен нова гейска схема за крадене и пладнешки промени.
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо досега 27 години не напрви този анализ. Ако установи, че проблемът е не начина на управление, ляв или десен, социален, либерален ами системата е проблемът, ще се бори ли БСП партията на едрите капиталисти за смяна на системата или пак ще правят благотворителни акции да събират по 6 стотинки за бедните пенсионери и да преразпределят с данъци от тези които взимат по 1000 лева да им се вземат 200 лева и да се дадат на тези които взимат 500.