Президентът на ГЕРБ – известен, десен. Полът ще го издаде…

Десислава Атанасова: По-важно е хората да харесат, а не партньорите
Обновена: 5 юни 2016 12:32 | 5 юни 2016 12:31,
129
Президентът на ГЕРБ  – известен, десен. Полът ще го издаде…
Снимка: архив Булфото

ГЕРБ открехна още малко подробности около кандидата си за държавен глава.

Вчера зам.-шефът на партията Цветан Цветанов обяви, че техният човек е "обществено добре стоящ и доста разпознаваем" и заради това ГЕРБ ще го издигне в последния възможен момент – на старта на кампанията.

Днес депутатката Десислава Атанасова уточни, че освен ”силно разпознаваем” кандидатът е ”носител на десните ценности”. Тя отказа да конкретизира дали става дума за мъж или жена. ”Няма как да ви отговоря, защото пък съвсем конкретно ще насочим вниманието на хората към дадената кандидатура”, каза още Атанасова пред БНТ.

Още по темата
Депутатката припомни, че досега е обявена само 1 кандидат-президентска двойка и ГЕРБ няма да бърза с обявяването на своята. Тя обясни и че за партията е много по-важно кандидатът й да получи широката подкрепа на българските граждани, отколкото да бъде одобрен от коалиционните партньори.

Атанасова определи мандата на първия президент на ГЕРБ Росен Плевнелиев като много успешен.

"От ГЕРБ няма от какво да се притесняваме, колкото и критики да се отправят за липса на реформи. Неприятно е когато имаш споразумение с параметри и определени гаранции какво ще се случва в 4-годишното управление, някоя от страните в един момент да се почувства опозиция", каза тя.

Депутатката от ГЕРБ допълни, че не е сигурна дали ДСБ са опозиция, щом Корнелия Нинова не ги кани на опозиционна среща за общ кандидат-президент.

"Предсрочни избори не се очакват, мнозинството подкрепя важните решения, предложени от МС. Надявам се, че стабилността ще остане фактор за развитието на държавата, финансовите и икономически резултати се отчитат и отвън, има предпоставки за стабилно развитие", каза още Десислава Атанасова.

Тя изрази несъгласие с твърденията, че България е държавата, която злоупотребява най-много с евросредства.

"В доклада на ОЛАФ не пише нищо такова, колкото и да се упражняват по темата от опозицията. ОЛАФ казва нещо много важно - сигнали се подават, те се проверяват, добре е да има контрол върху разходването на европейски средства", обясни Атанасова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
пак пуснаха дъвка на плeбeйcтвoтo
72
0
 
5
 
! Отговори
О,оооо...СЕТИХ СЕ .. преди 7 години
СЪРгея от ПЕС ,БЕ.........ХА,ХА,ХАААААААААААААА...."УКРАИНЕЦА"!!!!!Щом бега у Брюксел , а не у Русия -----ЗНАЧИ Е ДЕСЕН!
71
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От третия пол ще бъде с сигурност
70
0
 
5
 
! Отговори
аС преди 7 години
....щото, до сега, беше ляв ......
69
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Полът ще го издаде.... Значи да гледаме гейпарада!
68
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сталинка ?
67
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Плевнелиев по никакъв начин не е показал полова принадлежност. Той не издава полът си и полът му не го издава.
66
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
сър Стенли Ройс
65
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Азис?!
64
4
 
19
 
! Отговори
Shark преди 7 години
Ясно, щом е "силно разпознаваем" значи е то най-големите герберастки б-ок-л..уци. Никакво гласуване за ГЕРБ. Само продажници могат да гласуват за ГЕРБ.
63
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Деси Зmията пак се изказ
62
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Постоянни нападки срещу ДСБ. Все пак Москов го оставиха на поста си само за да обвиняват ДСБ че били във властта а не опозиция. После ДСБ подкрепят Плевнелиев - всички дружно, включително Плевнелиев нападнаха ДСБ че някакви конспирации замислят. Сега ДСБ като са на една позиция на каквато и да е тема със БСП или ДПС (примерно избирателния закон) - значи те са комбина. Ако обаче не са на една позиция по някой въпрос (примерно кандидат-президента) - значи ДСБ не са никаква опозиция на властта.
61
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Dimitar Nikolov - kmetat na Burgas
60
0
 
17
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Разликата между Кристалина(боковата фаворитка за Дондуков 1) и сеганият гербаджийски...прецедент е,че сегашният още не може да повярва че е...прецедент и с всички...сили се стреми да го...покаже,докато Кристалина си...вярва,че е родена...такава.
59
0
 
20
 
! Отговори
Конспиратор преди 7 години
Всичко е решено предварително както винаги. Но има един начин играта им да се разкрие. С Гласуване и споделяне кой за кого е гласувал. Забраната да се говори помага за по-лесно фалшифициране. Когато хората не споделят е по лесно да бъдат излъгани поради липса на обмен на информация. Само така ще се разкрие измамата. Гласувайте и не мълчете, защото ако мълчите лъжата ще мине по-лесно, както до сега.
58
5
 
24
 
! Отговори
аз преди 7 години
След случая плювналиев...Не благодаря, няма да стане! Никакъв прецедент от гроб ! Станахме за смях пред света.
57
5
 
25
 
! Отговори
немо преди 7 години
След плевнелиев на дали ще се намери някой, който да гласува за президент от герб, освен ако не е платен. Поне мене ме е страх от такъв срам. Не желая повече цял свят да ни се смее. Не желая да дърпаме тигри за опашките както направи сегашния без да си даде сметка че сме прекалено малка държава. Не искам президент милеещ повече за джихадисти и терористи-камикадзета избиващи невинни хора и мразещ тези които трябва да закриля. Не ми трябва някой който нарича канадските планини родни...Никога
56
3
 
23
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Боко няма да се кандидатира за...прецедент на ГЕРБ,за да не го правят на майтап,макар че е...свикнал.Ще хвърли друг на кучетата да го...разкъсват.Е на това се казва...отмъщението на Боко.А този който ще се...съгласи да мине деветте...кръга на АДА,явно е пълен мазохист,или ще се жертва от...любофф към Боко.
55
4
 
20
 
! Отговори
Брадвата преди 7 години
аха, ще умираме от яд, не от смях, но най-лошото е. че "слагат " някого, а не го "избираме"там е тънката разлика при изборите, в които са намесени гербаджиите, вече са си го избрали
54
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз предполагам, че Цецка Цачева ще бъде кандидатът на ГЕРБ за президент.