Гангстерска война за старт на сезона! Г-жо Бъчварова?

От БСП искат обяснение за мерките за сигурността по Черноморието
9 юни 2016 09:42,
67
Гангстерска война за старт на сезона! Г-жо Бъчварова?
Снимка: Булфото

Вътрешният министър Румяна Бъчварова да отиде в парламента и да даде подробности за престрелката в Слънчев бряг снощи. Този призив отправи от трибуната на парламента соцдепутатът Атанас Мерджанов.

Още по темата

Късно вчера в най-известния ни морски курорт бе ранен един от подземните босове по Черноморието Димитър Желязков, по-известен като Митьо Очите. При престрелката пред известно заведение бе убит и един човек.  

"Г-жа Бъчварова да дойде не заради поредното убийство или обир, а защото откриваме сезона с поредната гангстерска война", призова Атанас Мерджанов от трибуната на парламента.  

Той припомни многото срещи на високо ниво, след които е било гарантирано, че туристическият сезон ще е обезпечен от гледна точка на сигурността.  

Мерджанов поиска вътрешният министър да обясни какви са мерките, които ще предприеме областната дирекция на МВР за сигурността в района.  

Шефката на парламента Цецка Цачева обеща, че ще се свърже с Румяна Бъчварова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
4
 
3
 
! Отговори
akut преди 7 години
бсп да убесни как се родиха мутренските групировки по тяхно време. бсп ли са кръсниците?
34
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
по-интересно е Ангелкова какво ще каже, или как ще го сравни с Гърцияснощната престрелка сигурно влиза към курортните атракциони, за които си плащаме такса "чадър" (а.к.а. "спокойствие :))
33
2
 
7
 
! Отговори
до... преди 7 години
Първо - БСП нито може да организира нещо, камо ли мутри, а да отговори още по малко.Просто няма сили и ресурс и никога не е имала. Има ресурс само да се маркира като все още недоумряла с подобни питания. Второ - не МВР покровителства Мутрите, а Мутрите и най вече Мутрата покровителства МВР! Кой постави Бъчичката на поста - Мутрата! Кой изгони предшественика и Вучков - Мутрата. Кой ще събере рейтинг и сега, че са се справили отлично, както винаги - Мутрон!
32
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви мерки за сигурност биха могли да предотвратят престрелка между две големи банди?БСП са смешни с критиките си.
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама не може така бе, ама не може така бе другарки и другари ! След като направихме толкова много комплекси по морето, как така допуснахме да ненаправим един такъв комплекс само и единствено за мутрите ? Ама и те са хора бе ? И те искат да ходят на море, да се стрелят, да се взривяват, да се забавляват все пак !? А ние какво направихме ? Нищо ! Накархме ги да се забавляват сред другите, нормалните хора ? Това е срамота !
30
0
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
Абе г-н Борисов,намери някаква друга работа на Бъчи...Верно -жената требе леб да яде,ама не е за тая работа...
29
0
 
9
 
! Отговори
Бъчварова преди 7 години
Ъ-нчи-то-о-о, туй е битов скандал. Участниците Митьо Очите, Пешо Убиеца, *** Гангстера, Данчо Изкормвача и други са с чисти досиета и са кротки хорица, неизвестни на МВР. Да-а-а!
28
5
 
6
 
! Отговори
Курти преди 7 години
Нормално е червените Кхмери да са в паника, защото пострадалият им пълни партийната каса. Освен това същият е и Нещатна слушалка на МВР. Той Храни цялата Областна дирекция и партийна номенклатура. За протокола да припомним, че когато руснаците създават терористичната организация БКП, те започват да се самоиздържат с трафик на опиум от Турция.
27
1
 
11
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 7 години
от мафията БСП да питат техния кадър Любен Гоцев какво става, той е много по вещ от Социоложката, която се е скрила някъде като мишка и не знае какво да прави !? А това което става е елементарно и става от 26 години, мутрите назначени от МВР за кой ли път не се разбраха и почнаха да се избиват, но всички те са под закрилата на МВР, то затова сега от МВР лъжат и изкарват инцидента битов, а всичко е за наркотици ... абе питайте Гоцев, той знае всичко !
26
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МВР да обясни на туристите, че се е снимал 6-ти сезон на хитов у нас сериал....да неглижират случая! Поне това умеят ;)
25
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
боко тиквеният е изпратил съболезнователна телеграма на колегата си митьо очите.
24
1
 
9
 
! Отговори
На Буров чичата преди 7 години
БСП пита и това е хубаво! Но нека БСП да отговори кой и защо през 90-те години организира боксьори,борци,джудисти ,гребци и създаде МУТРИТЕ ...
23
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добро утро България ! Слънцето грее, морето се плиска, чайките летят време е за почивка ! От днес туристичмеския сезон започна с първата за сезона гангстерска война ! Като за първи ден бяха простреляни 5-*** граждани и още няколко са ранени ! Щастливи туристи притичват м/у паркираните коли с надеждата да не бъдат уцелени, а децата им са във възторг !
22
1
 
12
 
! Отговори
избирател преди 7 години
Нямам нищо против еманципацията,но някак тая женица Бъчварова ми лъха точно на лелка мислеща преди всичко ,за яхнията и внуците........
21
0
 
12
 
! Отговори
турист свидетел преди 7 години
- мада фака, а туроператора каза, че България не е военна зона!?
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разбирам, че при демокрацията е по разпасано и такива неща поне у нас са възможни да стане някакъв екшън!. Ако обаче имаше някаква държава и респект, след първия един час на стрелбата баретите щяха да са попиляли цялата банда, да са ги залостили или да са ги подгонили в миша дупка. А, то!? Репортерка от властовата Нова ТВ пред болницата където е настанен Митю и срещу нея изскачат по къси гащички някакви праисторически косми на веждите на Очите и крещят на екипа да изключва камери и микрофони.
19
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре е като начало! Дано и другите от ъдърграунда да вземат пример. Те Иво Андонов гръмнаха, та ще се спрат зарад хубавите очи на Митю.
18
0
 
14
 
! Отговори
Alow преди 7 години
Бъчвичката си взима 8 бона и не и пука.
17
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
министерството на великите рушветчии съобщи, че летовниците в комунизомилиционерочалгарския клозет създаден по съветски тертип, тази година трябва да са преминали курс по военно обучение, и да са задължително с каски и бронежилетки. А туристическата застраховка ще включва и безплатна кремация.
16
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Господин Мерджанов,във връзка с вашето запитване МВР ви отговаря че за осигуряване на нормален туристически сезон и пълно спокойствие на гражданите от утре за всяка мутра ще бъде подсигурено свободно парко място с по един полицай да го пази ! За приятелите на мутрите също ще има свободни паркоместа ! Затова МВР моли гражданите и туристите да се придвижват в комплексите само и единствено по вода и обозначените от МВР маршрути !