Гангстерска война за старт на сезона! Г-жо Бъчварова?

От БСП искат обяснение за мерките за сигурността по Черноморието
9 юни 2016 09:42,
67
Гангстерска война за старт на сезона! Г-жо Бъчварова?
Снимка: Булфото

Вътрешният министър Румяна Бъчварова да отиде в парламента и да даде подробности за престрелката в Слънчев бряг снощи. Този призив отправи от трибуната на парламента соцдепутатът Атанас Мерджанов.

Още по темата

Късно вчера в най-известния ни морски курорт бе ранен един от подземните босове по Черноморието Димитър Желязков, по-известен като Митьо Очите. При престрелката пред известно заведение бе убит и един човек.  

"Г-жа Бъчварова да дойде не заради поредното убийство или обир, а защото откриваме сезона с поредната гангстерска война", призова Атанас Мерджанов от трибуната на парламента.  

Той припомни многото срещи на високо ниво, след които е било гарантирано, че туристическият сезон ще е обезпечен от гледна точка на сигурността.  

Мерджанов поиска вътрешният министър да обясни какви са мерките, които ще предприеме областната дирекция на МВР за сигурността в района.  

Шефката на парламента Цецка Цачева обеща, че ще се свърже с Румяна Бъчварова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЗАЩО Е НУЖНО ДЕЦАТА НИ ДА УЧАТ- ЕЙ ТИ НА МИТЬО ПОЛУГРАМОТЕН НАД ЗАКОНИТЕ, НЕ ПЛАЩА ДАНЪЦИ, ОСИГУРОВКИ ОЧИТЕ ДЪРЖИ ДЪРЖАВАТА В РЪЦЕТЕ СИ- ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО СЕ ИЗСИПА В КРАКАТА НА ТОЯ П О С Е Р К О , НЕЗАБАВНА КОНФИСКАЦИЯ НА ВСИЧКО ТЯХНО.
54
0
 
3
 
! Отговори
кариерно развитие преди 7 години
Очевидно у нас са най разпространени две основни професии-консултант и касиер на такси.
53
0
 
10
 
! Отговори
Слънчеви градини преди 7 години
НОРМАЛЕН БЪЛГАРИН Я СЛЪНЧЕВ БРЯГ ДА НЕ СТЪПВА... ДА СЕ ПРЕБРОИМ КОЛКО СМЕ ОСТАНАЛИ КАКТО СЕ КАЗВА
52
0
 
5
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
ЧУДЕСНА РЕКЛАМНА КАМПАНИЯ ЗА СЕЗОНА НА МОРЕТО!!!ОЩЕ ОСТАВАТ ---2-3-РУСКО-ЕЧЕНСКО-ГРУЗИНСКИ АТЕНТАТИ ......И РЕКЛАМАТА ЩЕ Е ПЪЛНА !КОЛКО ЛИ БАНДИТСКИ КЛАНЕТА ЩЕ ИМА ОЩЕ...ха,ха,хааааааааа....??!!!А, ДРУГАРИИИИИИИИИИИ.......!!!??????
51
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шиба ни наглеци , то мутрите вие ги създадохте , хората да пищят от тях та да си крадете наедро спокойно!Да не бях там , да не съм го видял мамка ви !Проклети да сте до деветокляно разсипахте и хората и държавата за едната алчност!
50
4
 
3
 
! Отговори
Започва се преди 7 години
От бесепето са в трескава подготовка. Това е началото на мощна партизанска война. Първо - всички на преклонение пред родната къща на Георги Димитров в Ковачевци - можеше и пред Мавзолея, ама онея простаци го гръмнаха. Второ , отиваме за втори път в Правец пред паметика на бай Тошо - пушки , не с цветя. Трето всички , които са се събрале на паметника на бай Тошо - правим един поход към Бузлуджа - Конгресния център, от там излитаме с летящата чиния и се разпределяме по землянките.
49
0
 
4
 
! Отговори
матросчо преди 7 години
И второ - връщаме смъртното наказание..хайде стига европейски майтапи, време е да копираме и нещо от американския опит, тук, в Америката, е същото, непрекъснато вият нощем сирените..
48
4
 
2
 
! Отговори
матросчо преди 7 години
А, предложението веке е ясно - да се връщат комунистите - имахме си работа, а *** не крадяха,а бачкаха по урановите мини...готино, нали..
47
1
 
3
 
! Отговори
матросчо преди 7 години
Ами те, БСПто май имаха предложение - ОСТАВКА, ке требе некои да чуят овреме, че после ке бегат...боси...Има и друго, Руми , в едно селце с непрекъснати *** набези, са обрали магазино, сигурно, стоката е била стара и са решили да се замени, А, *** ДРУГ ПЪТ - ейййййй, калпава работа, мирише на барутец...
46
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Фниманието на Фсички: откриваме летен зесон, а не ЛОВЕН сезон!!!!!!!!!!!!!
45
1
 
10
 
! Отговори
до 48 преди 7 години
Ами, поне като такива се държат! Безгрешни, безалтернативни всичко знаят и могат, а когато положението е доста оцапано просто ще кажат как комунистите са виновни и продължаваме напред.както и сега.Снощи се изпозастреляли, те ме пращат в Белите брези. Ами, ако Бъчва и Буко вземе, че ги порази някоя гръмотевица в тез бури и извади от строя, кво прайм тогава!!!? Кво правим без тях, без Цецка и цялата надута и прехвалена менажерия?
44
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Г-жо Бъчварова, просто ги оставете да се избият - не се бъркайте !
43
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
новото лого на България трябва да бъде един пречупен от куршум фалос....на морско син фон...
42
7
 
6
 
! Отговори
Да дава преди 7 години
Съсело да дава обяснение от Бруксело, нали по негово време Очите се развихри и после червени съдии и прокурори го пазеха
41
6
 
5
 
! Отговори
Мерджан преди 7 години
БСП не управлява и когато и осигурите 200 депутати, тогава питайте. И е нормално съсипаната БСП да не може да се справи с нищо. Въпроса днес е защо корифеите на сигурността и полицейските работи господата и госпожата от Герб не могат да озпатят положението.Ами, спомнете си как започна годината! Ами, ако сега гл. секретар се казваше например Лазаров какъв умен и красив вой щеше да надавате срещу него. А тия сега за разлика от него работят в пълен властови и медиен комфорт.
40
0
 
12
 
! Отговори
1234 преди 7 години
Оказва се проблем кой ще събира сега такса спокойствие и ще го има ли ?
39
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другарю Мерджанов, всички босове на гангстерските групировки произлизат от вашата вековна партия. Дайте обяснение в парламента, че не можете да се справите с мутрите си защото сте финансово зависими и всичките до един сте за курорт на Белене. Да си припомните славните години на победата.
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Култовата лента ,,Без покритие''!
37
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
- Дон Мутрон, дон Мутрон!Кой е следният бушон....?! - Ами, няма да съм Аз!Даже няма да е Таз!Някой редови жандар!Невинна, безполезна твар!
36
4
 
9
 
! Отговори
аз преди 7 години
Тези пък от БСП къде се пънат? Все едно при тях не се стреляха мутрите. Все едно не им е ясно, че наркобосовете са над всякаква власт в България...В другите държави си имат престъпници, тук престъпниците си имат държава!