Волен за президента: От Държавния департамент на САЩ ли е?

Лидерът на "Атака" разкритикува речта на президента пред ЕП
Обновена: 10 юни 2016 11:58 | 10 юни 2016 11:55,
224
Волен за президента: От Държавния департамент на САЩ ли е?
Волен Сидеров. Снимка: архив, Булфото

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров разкритикува остро речта на президента Росен Плевнелиев в Европейския парламент преди дни. В нея държавният глава обяви, че в Европа се води война - в Украйна и обвини Русия, че дестабилизира стария континент.  

Сидеров обвини Плевнелиев, че изказването му е било като на служител в американска фондация или на Държавния департамент на САЩ, но не и като на проевропейски президент, за какъвто се определя. Националистът припомни и че държавният глава е говорил на английски език, макар българският да е вече сред официалните езици в ЕС.  

"Това слагане пред англоговорящите според мен е заявка за бъдеща служба в някоя англоговоряща държава", каза Сидеров и попита: "Докога ще произвеждаме през президентския пост служители на американските фондации, служби, спецслужби и други лобистки организации?".

Още по темата

Сидеров разкритикува думите на Плевнелиев, че в Европа има война и че Крим е Украйна, а Украйна е в Европа. "Украйна не е съществувала като държава, когато Крим е бил в пределите на Русия", каза Сидеров.   Той обвини президента и че премълчава кой е разпалил войната в Украйна. "На него отговори зам.-държавният секретар на САЩ Виктория Нюланд, тя призна публично, че там Щатите са налели пет милиарда долара", допълни Сидеров.  

Той обвини Плевнелиев и в език на омраза срещу Русия, който бил опасен, използван от един държавен глава и то срещу такава сериозна държава. "Но кой дестабилизира Евросъюза? Ами същата тази Нюланд, която каза публично "Fuck EU", "Майната й на Европа", напомни националистът.  

Сидеров разкритикува Плевнелиев и за това, че е дал подкрепа за спорното трансатлантическо споразумение. "За съжаление то е доста рядко обсъждано у нас, а носи опасност - държавите в ЕС ще бъдат заличени и цяла Европа ще клекне пред натиска на САЩ", каза Сидеров и допълни, че старият континент ще бъде залят от ГМО, а споразумението със САЩ ще има повече от власт от националните закони.  

"Цялото управление на Росен Плевнелиев беше поведение на човек, който си заработва служба в някоя американска институция", каза Сидеров и призова българите да внимават на тези избори кого ще изберат.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Давай ,Волен! Не се предавай! Не се обединявай със псевдопатриоти.ХРИСТОС СЪЩО Е ЗНАЕЛ,ЧЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДАТ И УБИЯТ. ДОРИ И ДА ЗНАЕШ,ЧЕ ЩЕ ПОДМЕНЯТ ВОТА, ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИШ САМ. ЩЕ УСПЕЕШ.
130
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българският език е сред официалните езици на ЕС. Ето защо, когато български президент произнася реч на официално заседание на Европейския парламент, той трябва да говори на български език. В противен случай излиза, че държавният глава на България злепоставя страната си и нейните граждани, като се срамува да говори на родния си език.
129
4
 
2
 
! Отговори
альоша преди 7 години
абе тоя перхидролен *** не трябваше ли да лъска шмайзерите на паметниците на съветския войн
128
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В материала отсъства информация къде и пред кого е направено изявлението на Сидеров. Крайно непрофесионално.
127
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ЧИЧКО ВОЛЕНЧО КЪДЕ ТИЧКА ДА ДОКЛАДВА, НА КОЙ ПЛОЩАД МАХА КЪСИ КРАЧЕНЦА И РЪСИ МОЗЪК- ДО СКОРО БЕЙ, СЛЕД ТОВА ЛЮБИТЕЛ НА ВОДКА, ЩЕ ПОЧАКАМЕ ДА ВИДИМ НЯМА ЛИ ДА ЗАОБИЧА БРЮКСЕЛСКО ЗЕЛЕ- НЕЩО СЕ ПОЗАВЪРТЯ НАТАМ, АМА МУ ВИДЯХА КЪСИТЕ КЛЕТКИ И ГО ОТСВИРИХА ТА ВЗЕ ДА ГИ МЕРИ С КАПАЧКИ........ДОБРЕ ЧЕ ПРЕЖИВЯ КАТАРЗИС, НА ГЛЕДАЙ КОЛКО СИ ОБРАН В ИЗРАЗЯВАНЕТО.
126
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъвто и да го наричат, Сидеров за пореден път каза истината.3
125
2
 
30
 
! Отговори
право в целта преди 7 години
Волен е абсолютно прав. България е управлавана от една ***, на която и пишат речите на ул. Козяк.На коя друга страна от ЕС президента си позволява да говори такива глупости.Каква е била наградата, която получи Плевнелиев в Украйна, за да прави такива изказвания?С какво се подобри живота на хората в България след като станахме колония на САЩ? Колко милиона българи напуснаха родината си заради прословутата "ДЕМОКРАЦИЯ" или плана Ранът.Прочете го и вижте колко ни "обичат" господарите зад океана
124
24
 
6
 
! Отговори
в батака преди 7 години
***, *** *** излезе тоя Сидер.. Украйна не била съществувала, когато Крим бил на Русия. Ми то и България не съществуваше когато Родопите бяха на Турция, да вземем да им ги върнем тогава? ТЪЪЪЪПАААК
123
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има едно много хубаво филмче на Г.Жеков за В.Сидеров в тубата.
122
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 166Тая американска платена *** Плевенлиек отдавна е за затвора. Толкова ли не могат американците да си намерят по-свестен говорител. Американско посолство не може ли да разбере че тоя му носи само щети.
121
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До патриотЕто защо отново ще гласувам за Сидеров.Бравос! Предполагам и останалите 7-8 рублофила така ще постъпят.
120
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В. Сидерсян може да иде да се оплаче по въпроса на отец Ваграм Мелисян от Арменската патриаршия.
119
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До морскимай си баялдисал от жегата, а? Спри тая руска ТВ, излез на чист въздух, свали си каскета и ще се почувстваш по-добре.
118
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 166Толкова ли не могат руснаците да си намерят по-свестен говорител. Руското посолство не може ли да разбере че тоя му носи само щети.да не мислиш, че посланик Ушaнков е по-голям Ентелект от тоя шут?
117
2
 
16
 
! Отговори
Прав е Волния Уили преди 7 години
"Това слагане пред англоговорящите според мен е заявка за бъдеща служба в някоя англоговоряща държава"Това е повече от ясно. Роско е подмазвач, слагач и комсомолец. Той просто може са две неща - да лъже и да се слага.
116
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя шут няма ли паметници за чистене, че пак се изказва неподготвен. Пък и кой ли ще погледне сериозно на думите на един доказан и осъден многократно рецидивист хулиган и антихуманист.
115
1
 
2
 
! Отговори
Sando преди 7 години
Чудя се какво ще стане ако някой политик в Швейцария или Норвегия, кедето всеки втори е добре образован милионер, започне да обяснява, предизборно че в него е хляба и в него е ножа, както преди време един от наще богоизбрани обясняваше.
114
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
163, стой си в блатото и си квакай, пий си водката, ручай си си кнедлите, брой си копейките и пази тишина- обаче да вземеш да плащаш данъци, дано си струват копейките.
113
15
 
4
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
Това със "заработването на длъжност" от страна на Плевнелиев постепенно се оформя като официална кутевска опорна точка. Не могат да се примирят, че президентът казва пред целия свят какво що. Но както е казал Чърчил - ако имаш врагове, това само означава, че някога си станал и си заявил позиция
112
5
 
9
 
! Отговори
морски преди 7 години
Атака.Победа.Долу крадците ГЕРБ.