Чадър над Очите? Да, при Йовчев на Орешарски!

Цветанов: Кристалина Георгиева няма да е кандидатът на ГЕРБ
14 юни 2016 10:53,
108
Чадър над Очите? Да, при Йовчев на Орешарски!
Снимка: архив Булфото

Шефът на вътрешната комисия в парламента Цветан Цветанов видя политически чадър над Митьо Очите по време на вътрешния министър от кабинета "Орешарски" Цветлин Йовчев.

Цветанов обвини Йовчев, че е уволнил дисциплинарно шефа на областната дирекция на МВР в Бургас Милен Димитров. Димитров бил човекът, който неутрализирал Митьо Очите в първото дело, по което подземният бос бил осъден на 4 години и няколко месеца затвор.

"Чадърът, който се реализира, е с политическите действия, които предприемаш със законодателни и с управленски решения. Йовчев направи това", каза още Цветанов пред bTV. Той обяви, че вътрешната комисия, която оглавява, ще проучи как е уволнен Милен Димитров.

Още по темата
Цветанов разказа, че когато през 2009 година поканил Димитров да оглави дирекцията в Бургас, той отказал заради силната политическа намеса върху работата на МВР. Цветанов обаче му обещал карт бланш и той приел. После дошъл Йовчев и го уволнил дисциплинарно и демонстративно – заповедта за уволенението била залепена на входа за назидание.

"Милен Димитров е уволнен за назидание. Каква по хубава политическа закрила, когато разбиеш един сектор", каза още Цветанов. Той припомни, че след като излязъл от затвора 2012 година, Очите заминал за Гърция и не създавал проблеми.

Той обясни, че в момента екипът на Румяна Бъчварова полага максимални усилия. Според него обаче добрите професионалисти като Калин Георгиев, Станимир Флоров, Живков Коцев и други били извън системата. "Възстановяването на това, което беше разградено, ще отнеме поне година", каза Цветанов.

Шефът на групата на ГЕРБ в парламента обяви, че Кристалина Георгиева няма да е кандидат-президент на партията. Той отново обясни, че управляващите имат своя кандидат-президентска двойка и беше категоричен, че кандидатите живеят в България.

Цветанов разказа, че е подарил на Бойко Борисов статуйка на Конфуций за рождения му ден. Той я донесъл от Китай, където беше на посещение преди дни. "Човек на неговата възраст става по-мъдър, а и той действително има сериозен опит и може да го предава и да бъде добър учител", обясни смисъла на подаръка си Цветанов. Той бил от първите, които честитили празника на лидера още в 1 часа през нощта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
11
 
! Отговори
HUAN преди 7 години
CHADAR NQMA IMA CQL DAJDOBRAN VARHU TQH
63
0
 
9
 
! Отговори
EU преди 7 години
Само Европейския Съд може да каже дали лъже , до тогава може да си манипулира както си пожелае
62
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей, съвсем скоро ще станем като Северна Корея. Ако някой каже нещо лошо срещу бога-слънце - разстрел.Може ли такава наглост? Такова безочие? И може ли такова оФчедушие от нас, че да търпим такива истински престъпници облечени във власт?Ежедневно ни стрижат, доят, а накрая ни убиват - с мизерия, храни, чрез "докторите" ни.. .А ние като овцете - търпим и вярваме, и ръкопляскаме като ги видим по телевизията, а като се появят на живо - ги прегръщаме и целуваме...Жалки сме, честно..
61
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези за мезе ли ни взимат?!? Аре да престанат вече с наглите си изказвания, дори децата разбраха че митьо Окорения е техен сив кардинал!
60
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чудя се в Брюксел и Вашингтон нямат ли поне малко срам, та подкрепят такива хора да са на власт в България?
59
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чух, случайно, че Цецо ходил чак до Китай /като че ли на Илиянци няма китайци ?/да купи нов китайски чадър за Митьо очите ? ГЕРБ нещо не харесвали "Българския чадър" ........ а и не бил подходящ за Митьо ????
58
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нагъл, по-нагъл, най-нагъл... Цв.Цв.
57
0
 
10
 
! Отговори
бургазлия преди 7 години
Ми що преди ден Бъчварова зави че нема чадър върху Очите че същото ръководство и служители от ОДП Бургас са тези които навремето са го вкарали в затвора.н О ЦВЕТАНОВ КАТО бивш МВРи настоящ председател на КВРС в 43 НС твърди че по времето на Овчев са уволнени вкл. и бившия директор на ОДП бургас които в момента води дела за неправомерното му УВОЛНЕНИЕ.Но интересно след като ги печели на първа и втора инстанция МВР Бъчварова ги обжалва.Както всички и той ще осъди МВР в СТРАСТБУРГ.
56
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еййййй то бива наглост и безочие ама този не знае граница ...пак Орешарски и Йовчев виновни -при всичките глупости които сътвориха от ГЕРб не могат да им прехвърлят вината за всичко щото стават комични .Орешарски бе на власт година -а преди това три години и половина кой управляваше ,а преди това кой бе гл. секретар,а от две години кой пак е на власт? тоя Митьо само за една година ли е станал бизнесмен и бандит ?Преди това да не е бил чобанин или работник в автомивка?
55
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да, Очите въобще е нямал чадър по времето на Боко. За това и си позволява да води 30 човека в заведение и стреля.
54
1
 
31
 
! Отговори
От Марс преди 7 години
Докато има търпимост към такива като Бойко Борисов, Цветан Цветанов и т.н. Очите, бял ден за България няма да има. Никой не може да извади България от блатото, докато ключови играчи от мафията и политическия кръг не влязатв затвора завинаги. Просто и ясно.
53
1
 
22
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
Аз не съм виновен, виновна е вуйна ми от Долно ***!
52
1
 
37
 
! Отговори
светец преди 7 години
Орешарски е светец, на фона на тези айдуци!
51
1
 
35
 
! Отговори
гарантирано преди 7 години
Чадър над Очите? Да! Гарантирано от ГЕРБ!
50
1
 
18
 
! Отговори
ОФГ преди 7 години
ОФегото Цветанов като Конфуций сътворява мъдрости .
49
1
 
34
 
! Отговори
Дедо Иван преди 7 години
Осъденият ефективно на две инстанции, е председател на комисията по вътрешна сигурност в парламента. Това е достатъчно показателно за нашата държава и правосъдието. Кой му дава думата на този некадърник?!
48
1
 
28
 
! Отговори
Stefan преди 7 години
Тоя *** от снимката да каже нещо за един антимафиот от Велико Търново?! и после да ми говори за чадъри...
47
1
 
37
 
! Отговори
Комшева преди 7 години
Кой ще плати парите за спечелените дела от наши сънароднци в Страсбург бе идиотско изчадие.Ти си с шест апартамента,а бай Марин строил България,живее в къщичката си с 165-ет лв. пенсия.С какво се различаваш от Митю Очите,бе бай Цецо!?
46
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не си измивайте ръцете с хора били на власт по-малко от година,а може и затова да ги оставиха да са на власт,да могат да си изперат далаверите преди да са се усетили
45
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Повръща ми се от този. Искрено му желая всичко най-лошо!!!