Чадър над Очите? Да, при Йовчев на Орешарски!

Цветанов: Кристалина Георгиева няма да е кандидатът на ГЕРБ
14 юни 2016 10:53,
108
Чадър над Очите? Да, при Йовчев на Орешарски!
Снимка: архив Булфото

Шефът на вътрешната комисия в парламента Цветан Цветанов видя политически чадър над Митьо Очите по време на вътрешния министър от кабинета "Орешарски" Цветлин Йовчев.

Цветанов обвини Йовчев, че е уволнил дисциплинарно шефа на областната дирекция на МВР в Бургас Милен Димитров. Димитров бил човекът, който неутрализирал Митьо Очите в първото дело, по което подземният бос бил осъден на 4 години и няколко месеца затвор.

"Чадърът, който се реализира, е с политическите действия, които предприемаш със законодателни и с управленски решения. Йовчев направи това", каза още Цветанов пред bTV. Той обяви, че вътрешната комисия, която оглавява, ще проучи как е уволнен Милен Димитров.

Още по темата
Цветанов разказа, че когато през 2009 година поканил Димитров да оглави дирекцията в Бургас, той отказал заради силната политическа намеса върху работата на МВР. Цветанов обаче му обещал карт бланш и той приел. После дошъл Йовчев и го уволнил дисциплинарно и демонстративно – заповедта за уволенението била залепена на входа за назидание.

"Милен Димитров е уволнен за назидание. Каква по хубава политическа закрила, когато разбиеш един сектор", каза още Цветанов. Той припомни, че след като излязъл от затвора 2012 година, Очите заминал за Гърция и не създавал проблеми.

Той обясни, че в момента екипът на Румяна Бъчварова полага максимални усилия. Според него обаче добрите професионалисти като Калин Георгиев, Станимир Флоров, Живков Коцев и други били извън системата. "Възстановяването на това, което беше разградено, ще отнеме поне година", каза Цветанов.

Шефът на групата на ГЕРБ в парламента обяви, че Кристалина Георгиева няма да е кандидат-президент на партията. Той отново обясни, че управляващите имат своя кандидат-президентска двойка и беше категоричен, че кандидатите живеят в България.

Цветанов разказа, че е подарил на Бойко Борисов статуйка на Конфуций за рождения му ден. Той я донесъл от Китай, където беше на посещение преди дни. "Човек на неговата възраст става по-мъдър, а и той действително има сериозен опит и може да го предава и да бъде добър учител", обясни смисъла на подаръка си Цветанов. Той бил от първите, които честитили празника на лидера още в 1 часа през нощта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този ***. ли е или да?!?
43
2
 
40
 
! Отговори
ХХХ преди 7 години
Хептен за офци взеха тоз народ ! Утре ако каже тоз че слънцето изгрява от запад ....със сигурност ще има хора които ще се замислят дали не е прав ! Особенно ако го каже Бойо !
42
1
 
23
 
! Отговори
Бранник преди 7 години
Изключително интелектуално развитие на герберите и техните наемници. Само един обвинява Путин, забравиха Сидеров, Станишев Доган и т.н. Бойко теглиш заеми финансираш, а тези само харчат народи пари и писанията им издишат.
41
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ние добре знаем кой е мутра и кои са му приятелите!!! И в Уикилийкс го пише.
40
3
 
38
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
ЦВЪКИ НЕ ЛЪЖИ, ТИ И БОКО СТЕ СЪДРУЖНИЦИ С МИТЬО ОЧИТЕ.
39
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми то и Ленин го няма отдавана ама последстнвията са налице !
38
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чадъра просто е бил забравен да си стои там досега.
37
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чадър над Очите е отворен вече повече от 15 години, през това време да не би само Орешарски да ни управлява или от време на време се сменят например с една широко известна Тиква популярна с връзките си с подземния свят преди да стане политик?
36
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Орешарски е виновен за всичко ! Много е удобно да се оправдаваш .
35
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
еййй да не би заради орешарски да имах в4ера разстройство?
34
2
 
33
 
! Отговори
КГБ-то преди 7 години
Цецко, май вчера е ударил няколко мастики повече на РД на питомника си Бат Боко. Явно са си говорили за Орешарски и резултата е нова порция ГЕРБаджийски фантазии.
33
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахах. Тоя Орешарски ИДИЛ създаде и голобалното затопляне :) Голям смях... Вече е нарицателно на глупостта на ГЕРБ :)
32
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Човекът пречупил гръбнака на тежката организирана престъпност,докарал я до там,че вече и за едно парко място си удрят шамари! Ашколсун Цецо-о-о-у!
31
4
 
49
 
! Отговори
Бръчков преди 7 години
Най-големите чадъри над организираната престъпност у нас са дело на Тиквата и Цецо физкултурника , поради мутренският им произход и минало ...
30
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименБъчварова каза, че го пазели защото близките му се притеснявали. Мадам Бъчварова, отговорете ми на един въпрос, хората които са застрашени от този убиец кой ще ги пази ? Вие сте тези които го пазят и в болницата и извън болницата. Вие пазите престъпниците и убийците, вие не пазите народа който ви плаща заплатите. Вие г-жо Бъчварова, заслужавате затвор и линч от народа защото сте съучастница на престъпниците !!
29
1
 
32
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 7 години
На тоя мрънкач Цветанов все някой друг му виновен. Аман от реването на такива мрънкачи и некадърници като него, за пет пари работа не са свършили, само гледат да крадат и да настаняват насам-натам свои калинки, които после заработват като *** на ГЕРБ. Хубавото е, че са лесно разпознаваеми, като ей тоя 'въпреки' (номер 30).
28
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този иска да каже, че при него няма чадъри? Ти за луди ли ни мислиш бе? Цацаров може и да ти повярва, защото сте си дружки, пък и ти си под неговия дъждобран. Всички сте навързани като свински черва едни с други и мафияте ви храни добре.
27
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
***! Не се появявай, а се скатай някъде, толкова хора умряха заради твоите престъпления ЦвЦв. Дано Господ те накаже! С твоя господар ББ не наговорихте достатъчно лъжи! По-голяма демагогия от вашето не съм виждал, и няма и да видя!
26
0
 
34
 
! Отговори
Stan преди 7 години
Когато махнаха Димитров (напълно заслужено ) на негово място сложиха Костов , същия който герБ повишиха на главен секретар, а за директор сега поставиха заместника на Димитров.Да не говорим че герБ махнаха предходния ЛОШ и "Човек на ДПС " Едрев а после го издигнаха за кмет на Айтос.сега Йовчев, Орешарски са им виновни. Кой му вярва на този ЦвЦв
25
1
 
36
 
! Отговори
Мда преди 7 години
Какво се учудвате на 'мисленето' на комуно-милиционерските гербероиди? Оня ден нали изкараха Орешарски виновен дори за двойките на матурите :)))