БСП пита 120 000 социалисти: Кой да е президентът?

Червените шефове обещават да се съобразят с резултата
20 юни 2016 17:15,
66
БСП пита 120 000 социалисти: Кой да е президентът?
Снимка: архив Булфото

БСП ще проведе общопартийното си допитване кой да бъде червеният канидадат за президент сред 120 членове на партията. То ще се състои от 27 юни до 3 юли.

Ръководството на БСП ще се съобрази изцяло с резултатите за президентските избори през есента. Това обяви във Велико Търново Весела Лечева, която е член на националното ръководство на червената партия.

Анкетната карта включва два въпроса, уточни областният председател на БСП във Велико Търново Валентин Ламбев, цитиран от БТА.

Целта на първия въпрос е да се разбере нагласата на социалистите по какъв начин партията трябва да участва в изборите - самостоятелно, в коалиция, като подкрепи кандидат на друга партия или организация, или с подкрепа за кандидат, издигнат от инициативен комитет.

Вторият въпрос очертава възможните партии, с които БСП може да проведе преговори за издигане и подкрепа на общ кандидат, отбеляза Ламбев.

Изброените възможности са за партиите от Коалицията "БСП лява България", АБВ, "Атака", ВМРО, "Движение 21", ДПС, НФСБ и други формации.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
0
 
! Отговори
ЙОВЧЕВ преди 7 години
До анонимен: ПИТАХМЕ РОДИТЕЛИТЕ СИ ЗА ЖАН ВИДЕНОВ И ТЕ НИ КАЗАХА ИСТИНАТА ,КОЯТО Е :ПРЕДИ ЖАН ВИДЕНОВ ИМАШЕ ПРАВИТЕЛСТВА НА СДС , КОИТО РАЗСИПАХА ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ. ТАКА НАРЕЧЕНАТА "ВИДЕНОВА" ЗИМА ,НЕ Е ТАКАВА ,А Е СЛЕД СЕДЕСЕРСКА ЗИМА. ЗАЩОТО ,ТЕЗИ ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ ,ПОЧНАХА ЛУДА ГОНКА НА "КОМУНИЗМА" ,ТА ДО ДНЕС -ВЕЧЕ КАТО РЕФОРМАТОРИ И ГЕРБЕРИ. ЖАН ВИДЕНОВ БЕШЕ НА ВЛАСТ ГОДИНА И ПОЛОВИНА И *** СИ ДА БЕШЕ СЪДРАЛ,ТАКАВА ДУШМАНСКА ЛИКВИДАЦИЯ И ПОГРОМ НЕ МОЖЕШЕ ДА НАПРАВИ.
41
1
 
0
 
! Отговори
БЕНЕВ преди 7 години
До Анонимен: МНОГО СИ ПРАВ ,НО СДС И ГЕРБ НЕ ИСКАТ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ. НАВРЕМЕТО ,СДС ИЗМИСЛИ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ,ЗА ДА НАЗНАЧИ СВОИ ХОРА ТАМ И ДА "СРИНАТ" ОКОНЧАТЕЛНО КОМУНИЗМА. ВИДЯХМЕ РЕЗУЛТАТА-ЛИКВИДИРАНА БЪЛГАРИЯ.
40
0
 
2
 
! Отговори
позитано 20 преди 7 години
БСП да подкрепи кандидата на ГЕРБ и няма да имат проблеми, а и няма да личи колко са испаднали.
39
0
 
4
 
! Отговори
Дайте да дадем преди 7 години
Другари дайте да изберем Съсело, той само президент не е бил и ша оправи всички Българи както и при царя не са били оправени, само за 400 дни , а не за двойно повече както ни обещаваха. Вервайте другари!
38
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПРЕЦЕДЕНТ НЕ НИЕ НУЖЕН. ТАЗИ ИНСТИТУЦИЯ НЕ ВЪРШИ НИКАВА РАБОТА ОСВЕН ЧЕ *** ПО НЯКОЛКО МИЛИАРДА НА ГОДИНА ЗА ПРЕДСТАВИТЕЛНИ НУЖДИ. ТЕЗИ МИЛИАРДИ ДЕТО СИ ГИ ДЕЛКАТ ПРЕЦЕДЕНТО МОЖЕ ДА СЕ РАЗДАДЪТ НА НАЙ БЕДНИТЕ ДЕТО НЯМАТ ПАРИ ЗА ХЛЕБЕЦ. САМО ЧЕ ЗА ТЯХ НИКОЙ НЕ МИСЛИ. ЗАЩОТО СИТ НА ГЛАДЕН ВЕРА НЕМА!
37
0
 
3
 
! Отговори
За бсп преди 7 години
Кандидатът за президент е др. Гергов. Той е най-цоциалният милиардер измежду всички кандидати и обещава всички симпатизани да станат всички - поне милионери. Вервайте другари. На живеят всички бесепета по земните кълбета.
36
2
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Защо се мъчат, ако хората излязат да гласуват, ще е заради референдума, а не заради избора на президент.
35
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
допитването приключи с приемането на бьлгария в нато и ес сега не се моретес никакви анкети защото ликвидирахте бсп
34
4
 
0
 
! Отговори
NACO преди 7 години
И,на края НАШИЯТ ЧОВЕК ,МАТЕМАТИКА , ПРОФЕСОРА другаря/г-н Константинов "решава"/ според дадените му УКАЗАНИЯ,разбира се/ ,КОЙ да е ТОЙ!? Така ли е другари и другарки от БСП? А,Вие г-да и г-жи от ГЕРБ,какво бихте казали?!
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Следователят на Митьо Очите милионерДецата на Иван Христов-Камбоджанеца въртят хотели, барове и магазини в Слънчака.Зад него стоят БСП, СДС/бог да го прости/, ДПС и пр. бок.л.уци.Времето ви изтече, господа!
32
0
 
3
 
! Отговори
99 и 9 процента преди 7 години
как кой - майор Деянов ще играе главната роля, а полковник Лили ще припява, "продължавайте да бъдете мечтата, господин другарю Данаилов, и в новото начало по старому"
31
0
 
4
 
! Отговори
Защо не преди 7 години
Човекът най-много служил на Русия- Ахмед Доган
30
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
120000 ли останаха?
29
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
34, каквото му разпоредят на бате ти Бойко от амбасадата, това ще стане.
28
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жан Виденов.....Той поне нищо не открадна.
27
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия поне питат.Герберюгите не питат. Те си знаят. Каквото каже бате Бойко това ще стане. Ако ще магаре да е - те са съгласни. Не че до сега не е било магаре.
26
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП ако изобщо има сериозни намерения като ляво движение трябва да изучава много внимателно дейност на испанската Podemos през последните години.
25
8
 
3
 
! Отговори
г преди 7 години
БСП да издигне кандидатурата на ген Бойко Методиев Борисов . Като млад офицер в МВР никога не е предавал партията освен за личния си интерес като всеки редови другар .
24
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Алоо комунистчетата от всички партий и партиики минаха повече от 15 години а не виждам осъдени за фалираните умишлено банки и ограбените спестявания на хората!!!! А тези дето ги фалираха си живуркат по западнала европа и си свиркат на дедовият! А тези дето сте останали тук се правите на приятно разсеяни и продължавате да ограбвата и без това ограбеният народ. Мислите ли че всичко таво е забравено? Не не е забравено! Наближава времето да си платите с лихвите за унищожението на държавата и народа!
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чувал съм, че за да има избори трябва да има номинации. Другото може да мине евентуално за социологическо проучване с отворени въпроси.