Борисов: Проблемите са за Великобритания, не за нас!

Светът се дели, а тук ме питат само за пенсии и за асфалт, допълни той
24 юни 2016 18:40, Анисия Иванова
100
Борисов: Проблемите са за Великобритания, не за нас!
Снимка: архив, БТА

Много англичани се чудят как да се върнат обратно в Англия. Така че проблемите са за Великобритания, не за нас. Ще искат сигурно гражданство – ние сме отворени, добре дошли са. Това каза министър-председателят Бойко Борисов в Кубрат по повод днешните резултати от референдума на Острова.

"Целият свят се дели, правят се нови разделителни линии, само за въоръжение се говори, а тук ме питат само за пенсии и за асфалт, никой не ме пита за кораби и самолети", допълни премиерът. Той посочи, че в момента в региона се ремонтират 60 километра пътища.

Още по темата

"Когато правим едно, правим и друго - обещали сме - правим го. Виждам толкова малки деца, те трябва да растат не само с компютрите, но и със спорт", допълни Борисов, който откри многофункционална спортна зала.

Изграждането й е по проект "Основни услуги за населението и икономиката в селските райони" от Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г. Проектът е на стойност 3,4 млн. лв. Сградата е двуетажна и е висока почти 13 метра.

Трибуните на спортния комплекс са предназначени за 470 зрители. Има осигурени отлични възможности за провеждането на състезания по хандбал, волейбол, баскетбол, борба, бокс, спортна гимнастика, акробатика, вдигане на тежести и тенис на маса. Към залата са изградени и необходимите допълнителни помещения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Професорнаписал си ми да не казвам какво аре оди си пиши още 26, ама скоро ще ти ги купува само пожарния ха ха ха *** -
24
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
така ли, Винету? колко си късоглед и незнам какъв да не виждаш по-далеч от носа си! хората, поне им прави чест че заемат ясна позиция и я следват, а ти си мениш мнението като жена в цикъл по няколко пъти на ден!!! ОСТАВКА! МАФИЯ!
23
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никому ненужни спортни зали - за да се крадат пари от европрограмите! Къде е производството и работата с прилични доходи за хората от селските райони.....после те сами ще си направят и спортни зали и читалища и киносалони.
22
1
 
20
 
! Отговори
смях преди 7 години
Оооо проблемите са и за теб кратуно,скоро ще изприкаш отвъд океана да лижеш *** и да питаш какво да правиш.
21
25
 
3
 
! Отговори
Професор преди 7 години
С мозъчно осакатени комунисти не се разправям. Аз съм автор на цели 26 книги. Вие комунистите колко книги сте написали? Нула. Вие можете да "пишете" само по тоалетна хартия.
20
1
 
19
 
! Отговори
питам преди 7 години
Асфалтът е важен-никой не го отрича. Но защо ремонтирате пътищата по пет пъти за 5 години на десеторна цена? Кога ще въведете истински контрол при възлагане и изпълнение на държавните поръчки? Докога фирми с огромни задължения ще се продават законно на клошари? Докога държавните служители получават огромни премии за несвършена работа? И докога ние ще плащаме за огромните загуби от ***-ските сделки, сключени от ???знаете кой. Вземете и си свършете работата качествено. Затова ви плащаме!
19
1
 
27
 
! Отговори
1912 преди 7 години
Неадекватника,досега плашеше стадото с Гърция сега ще плаши раята да не станем ,като англичаните.....ние сме били добре!!!!!!Диктатора и неговите лакеи в урановите мини....незабавно!!!!!!
18
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Професорха ха наближава времето когато ще го лигавиш на пожарния за сол че и това няма да имаш - загубеняк платен - аре у лево КАПИШ
17
0
 
26
 
! Отговори
вогон преди 7 години
Като се разпадне ЕС и спрат помощите Рапона ще се върне в СИК и ще млати магазинери за джобни...
16
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бачо Боко !! Язък ,че кратуната ти е голяма ,но пълна с МАС от филиите :) UK ако имат проблеми ние сме във фекалии с бели червей по добре е да мълчиш , защото когато проговориш става много смешно слушай пиарите понякога селянино Банчански
15
1
 
19
 
! Отговори
верту преди 7 години
Шапка ще му сваля на Бойко ако в Брюксел застане така както на снимката срещу Меркел.
14
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ей как един няма с хората там как един свесетен не се намери - ЕДИН ми кажете бе хора ЕДИН. тоя *** *** нагъл и ***, президентшата ни просто без коментар лилипут и в транс нон стоп, за другите ако почна няма да ми стигне дена за цвъкаров кво да кажа освем че бух му резнал главата с наджака - в.м.д смърдяла
13
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пък не ги искам англичаните. Не са добре дошли тук. Те искаха ли ни?
12
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тиквата пак в своето амплоа на нечовешка простотия!К'во толкова е станало?!
11
32
 
4
 
! Отговори
Професор преди 7 години
Браво Бойко! Народа е с теб!
10
2
 
43
 
! Отговори
Пазарджиклия преди 7 години
ей по *** човек не съм видял. Комуникирал съм с общи работници, чистачи на тоалетни, боклуджии всички те са разумни хора стигнали някакси до това положение някакси. Но такава Тиква никъде не бях виждал.
9
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На тоя *** всяко изказване е като лоботомия. Трябва психиатър за да го разгадае.
8
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
нещо си ми нерввен а тикваров, що бе гламрино нещо ти се подръпна г...то ааа ще секнат еврофондове паре няма няма и да има - ще те газим еййй и то много не мой ви спаси никой
7
2
 
47
 
! Отговори
Разгневен преди 7 години
Абсолютен ***! За какво да те пита майка ми със 118 лева (49.28 британски хартийки) пенсия? Какви самолети, какви асфалти, бе главоч? А порасналите деца с какво да растат?
6
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
маре народа м,,,,,,ще ви е........... скоро скоро - ти се напъвай противняк пожарен