"Вълците на Путин" влезли в страната с шенгенски визи

Те не фигурират в забранителните списъци на ЕС
30 юни 2016 19:50,
261
"Вълците на Путин" влезли в страната с шенгенски визи
Снимка: архив, Reuters

Във връзка със засиления медиен интерес Министерство на външните работи съобщава, че дипломатическите представителства на Република България в Руската федерация не са издавали визи за руски граждани, принадлежащи към мотоклуб "Нощни вълци".

Това съобщиха от пресцентъра на външното министерство.

Още по темата

Представителите на клуба са навлезли на територията на Република България с шенгенски визи. Те не фигурират в забранителните списъци на ЕС, се отбелязва в съобщението. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
190- ИЗОСТАВАШ НЯМА ВЕЧЕ ТУРСКИ ИБРИЦИ- ЗАЩОТО ОТНОВО СТАРТИРАТ ПРЕГОВОРИ ЗА ПОТОЦИ- Е НА СЕГА НАМА ДА ИМАШ ПРЕВОД ЗА НЕ АКТУАЛЕН ПОСТ- СЕГА ИМА ТУРСКИ БРАТЯ.
121
1
 
0
 
! Отговори
Гърците преди 7 години
Гърците са им дали шенгенски визи.
120
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те идват- тяхно желание, ние ще ги посрешнем ли - зависи от нас. Какъв е проблема ?
119
9
 
8
 
! Отговори
абв преди 7 години
Да са живи и здрави нашите кръвни братя! И да се пукат от педерунгелски яд турските ибрици!
118
3
 
4
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До време 189Наполеон дойде с френски дрехи срещна се с най-големия съюзник на Руснаците Генерал Зима и се върна с подвита опашка и дрипи.Сталин отиде във Финландия неподготвен за тамошния Генерал Зима затри хиляди млади животи, обаче научи си урока, смени междувременно командването и спечели след 3 месечна подготовка за точно 2 седмици.Хитлер дойде с модерните немски дрехи и след неговата среща с генерал Зима загуби битката за Москва. А след това и Войната
117
10
 
8
 
! Отговори
време преди 7 години
"великата русия" едни дрехи неможе да им ушие, какво остава за мотор. Ама щели да воюват със запада хахааха не знам те ли са по-смешни или фенчетата им дъртите *** тук с фантазиите си. Друго се чудя...защо не си карат в Еразииския голям съюз ами пак се бутат при нормалните хора...комплексари до гроб.
116
2
 
12
 
! Отговори
БГ преди 7 години
Не се хабете граждани, горе написаното не е за вас, то е за хамериканците, като извининие че видите ли ама не сме ги пуснали ние, някой друг им е дал визите и ние де, нема как да ги спреме. Молил ви началник не ни наказвайте... То бива подвиване на опшката и скимтене пред господарите но това направо тотално унижение за нация, народ и държава...
115
9
 
23
 
! Отговори
Krom преди 7 години
И какво Ви бърка в отвора дали няколко каращи братя са дошли на мотори в България? Не разбирам, какво поражда тази буря в чаша вода. Моторджиите сме свободни хора. Волни сме. Къде видяхте в това проблем? Според мен, еднакво добре дошли са и руснаци и американци и които и да са други, след като не Ви пречат. О, не. Пречат. Проблем имат малките нации като нас, с малка територия, малки хора и големи комплекси. Смешни, но големи. Оставете хората да си живеят техния и си живейте Вашия живот.
114
3
 
4
 
! Отговори
Поп Грую преди 7 години
До Анонимен 221Anton Genoff си е наточил ножчето, ама късичко било - трябвало да е 700 метра това ножче, че от по-близо му се разтрепервали коленцата...
113
20
 
10
 
! Отговори
Ха- ха- ха преди 7 години
Русофилските пoмияpи се наежика и вече сънуват как са взели властта, направили са народен съд и са вкарали българите в концлагери и затвори.
112
28
 
7
 
! Отговори
дневен вълк преди 7 години
А бе кой ги пусна тея ***?
111
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бах ти смешниците. Пак се опитват да копират нещо и пак го правят по руски извратено и смешно. Жалка гротеска.
110
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия ги води из страната един комсомолец.Същия който заби шамар на Сидеров.Аре стига с тия червени постановки а?
109
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия ги води из страната един комсомолец.Същия който заби шамар на Сидеров.Аре стига с тия червени постановки а?
108
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
""Доларджиите кого заблуждават? България е хамериканска колония от 89-та насам. А някой региони са турска провинция"".................тя любимата ти Русия е вече чеченска провинция та успокой топката ... това, че обичаш комунизма, СССР и путин си е само твой проблем.
107
3
 
3
 
! Отговори
соросоид преди 7 години
Не, че нещо, ама СССР никога не си е отивал от Русия. Сигурно си от ония комплексирани пенсионерчета, които обвиняват за всичко "капиталисти, демократи и американци" - много сте зле. Дори, ако астероид се насочи към Земята, пак Обама и американците ще ви са виновни, направо сте за съжаление, неграмотни *** такива.
106
2
 
4
 
! Отговори
сталин преди 7 години
Хората в Полша и Чехия много добре помнят, как Сталин ги нападна без обяснение и изби армиите им на изток в черния си план да зароби европа. Не по малко от Япония заслужаваха Две едри бомби за това.
105
3
 
6
 
! Отговори
kucheta преди 7 години
Колкото и да лаете вече не сме руска част. Няма ги вече милионите дърти службари. Bye bye чукчита.
104
4
 
4
 
! Отговори
ииибачъ преди 7 години
Аз кат карам балканче от 73' някой иска ли ми шенгенска виза - нйййеее! ШШшш иббъ руските мотористи
103
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
утре същите тези ще кажат, че България е част от СССР и вие ще се съгласите и дупе ще дадете, защото българо съветската дружба е като като слънцето и въздуха за всяко живо същество, а путинизма е най-хубавия строй на света.Добре, че вече нямам нищо общо с България.