"Атака" доволни от съда заради "порязването" на ДОСТ

Това било генномодицфициран продукт на Анкара
19
"Атака" доволни от съда заради "порязването" на ДОСТ
Снимка: Булфото, архив

Въпреки че както обясни решенията на съда не се коментира, а се изпълняват, депутатът от "Атака" Магдалена Ташева не се скри задоволството си от отказа на СГС да регистрира ДОСТ като партия.

Още по темата

"Атака" винаги ясно и недвусмислено е било срещу този генномодицфициран продукт на Анкара, това е исмялистка партия", коментира тя.

Според нея не е случайно, че лидерът на ДОСТ Лютви Местан, след като беше изключен от ДПС, потърси закрила в посолството на Турция, което е чужда територия. 

Тя смята, че само заради това Местан трябва да се разследва от ДАНС и да се даде на съд.

"Видяхме, че 50 - 60% от присъстващите на учредяването на партията не можеха да говорят български език, те бяха дошли от Турция, това са двойни граждани", обясни още националистката.

Ташева обвини, че в ДОСТ има хора, който са агресивни ислямисти и посочи като пример вече независимия депутат  Хюсеин Хафъзов.

"Самият Местан може да се причисли към тази категория, защото той, под диктовката на Анкара, непрекъснато плаши и изнудва българската демокрация, а дори заплаши съда, че ако не регистрира ДОСТ в България няма да бъде избран натовски президент", заключи тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Още нищо не се знае. В нашата правосъдна система решенията на първа инстанция са само за медиите.
12
0
 
2
 
! Отговори
турчин преди 7 години
И атака са доволни и бсп и дс.
11
2
 
3
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
Няма никаква основателна причина да не се регистрира тази партия, отказът най-вероятно е политическа поръчка.
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БългаринНие, българите, единствени не проведохме референдум за членството ни в ЕС и НАТО, както изискват установените процедурни правила за членство в двете роганизации. Ако ние, българите, сме направили този, избор, никой нямаше да се страхува от референдумите. Така ме, моля, не говорете от името на българите. ЕС не превдлага морални ценности - той е преди всичко иконоическо обединение. НАТО е архаизъм, няма го вече Варшавският договор. Затова, като всеки ***, се разширяват непрекъснато
9
6
 
8
 
! Отговори
Турчин преди 7 години
Много бързате да се радвате моят приятел няма да си остави каруцата в калта. Скоро ще видите
8
0
 
3
 
! Отговори
PD преди 7 години
Стига развяване на байряци. Нищо не се е променило, и съдебната система не е станала по малко зависима. Просто се очерта граница до която може, а оттатък вече не. И за това оттатък, няма значение колко пари ще се изсипят. И причината за тази граница е самосъхранението на съдебната система, като традиционно такава. Щото и шериата е вид съдебна система :-). А иначе за останалото с което трябва да се заеме, за да създаде поне усещане за справедливост, даже и няма да се напъне.
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
AMI I NIKOI NE NI PITA ISKAMELI DA SME V SSSR I VARSHAVSKI DOGOVOR. IMASHE REFERENDUM I Be Ka Pe GO PROVALI POD VASDEISTVIE OT MOSKVA.
6
2
 
4
 
! Отговори
Джон Картър преди 7 години
Е ся кво шъ праим без натовски прецедент?Ми по- добре шъ бъде да изберем БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ. Нали така?
5
11
 
10
 
! Отговори
До Кой си ти бе охлю преди 7 години
Никой не е бил попитан, но и никой не е възразил нали? А къде беше Воленчо когато се разграбваше държавната собственост? Май издаваше вестник демокрация и плюеше руския ботуш, а сега е пръв народен борец. как става тая работа?
4
4
 
16
 
! Отговори
Кой си ти бе охлюв? преди 7 години
че се именуваш като Българин? Защото ното един Българин не беше попитан, иска ли ес или нато, нито един не беше попитан дали иска да се затворят училища, болници, заводи, фабрики, корабостроителници и селско стопанство и животновъдство. Нито един не беше питан дали иска да се продаде.и бъде роб на демокрацията
3
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аха, значи дост е турска партия а дпс не са! Значи като им даде на атака някоя партия подкуп е Бьлгарска! Мааа в...
2
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Волене, те вече Путин и Ердоган си стиснаха ръцете, няма нужда да се напъваш повече!
1
17
 
21
 
! Отговори
Гецов преди 7 години
Волен се напъва за субсидиране от Русия, обаче дядя Путин едва ли му обръща внимание и даже не е чувал за него. Не знам докога ще се напъва в полза на Русия ,а те да го държат на сухо. Ако от Анкара му предложат нещо , може да стане ортак с депесе.