Ще го бъде ли? АБВ и БСП с обща президентска кандидатура?

Румен Петков обяви, че тепърва ще се водят разговори по темата
10 юли 2016 13:26,
42
Ще го бъде ли? АБВ и БСП с обща президентска кандидатура?
Снимка: БТА

АБВ ще участва в разговори за евентуална обща президентска кандидатура с БСП. Това заяви на пресконференция зам.-председателят на партията Румен Петков, цитиран от "Дарик". 

Още по темата

"Ние ще участваме в такива разговори, получили сме покана, ще се отзовем. Но е малко неприлично да се поставят предварителни условия, в това число и какви имена могат да бъдат коментирани", така той коментира изказването на лидера на червените Корнелия Нинова, че Георги Първанов и Ивайло Калфин не могат да бъдат кандидати на обединената левица.

"Лошото е, че БСП изпусна 6-7 месеца да говори за политики да оценим президентската институция. БСП и до ден днешен не е казала и една дума за президентската институция. А това е големият политически провал на ГЕРБ от основаването - изборът на Росен Плевнелиев за президент на България. Това е катастрофа, която ГЕРБ причини на България и българските граждани", заяви Румен Петков.

"И вместо БСП да се мобилизира, да направи всичко възможно да участва в схема, която да доведе до разумен, необходим на България избор, БСП бави топката, тупа нещата настрани. Не мисля, че това има отношение към конкретния бъдещ кандидат", коментира още той.

"Ние сме пред подписване на политическа декларация с Движение "Гергьовден" и това вероятно ще стане следващата седмица, което ще има важно отражение на предстоящите избори", съобщи още Румен Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е демокрацията - свиквайте, и в САЩ е така - републиканци и демократи, и Франция консерватори и социалисти, може и някъде трета партия център да има и си се сменят а нещата си продължават по старому, но народът е свободен да избира. При тоталитаризма не можехме да избираме и затова жевеехме зле и нямаше тоалетна хартия и банани а сега лaпaме банани и имаме 20 вида тоалетна хартия да се бришеме - просто кеф.
6
11
 
3
 
! Отговори
Професор преди 7 години
Румен Петков Президент!Мачкай Румба!
5
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз ще гласувам за десния президент. Комунистите съсипаха България. Където минат комунистите - след тях остава пустиня - заради тях сме сега на това дередже, защото за 45 години управление съсипаха България.
4
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баси резила, изборите след 3 месеца, а в европаталантическата *** не могат да намерят читав човек за президент. В последната минута ще кажат на матреяла за кой да гласува и ще се гласува за партии, а не за личности.
3
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
наистина ми писна и на мен от този комунистически НАГЪЛ ТОЛУП !
2
2
 
10
 
! Отговори
край преди 7 години
Издигнете РПетков бе така или иначе ще загубите - кво ви брига. А па ако стане ще може да си пикае у фонтана пред президенството направо от каабинета си.
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едни и същи *** се въртят...писна ми да ги гледам и ми се искада ги паля , а вие ???