Нинова към Борисов: Пусни се за президент, после и аз!

В противен случаи дуете перки и Ви е страх, постави му ултиматум тя
126
Нинова към Борисов: Пусни се за президент, после и аз!
Архив: Булфото

Лидерът на БСП Корнелия Нинова не се уплаши от предизвикателството на премиера Бойко Борисов, който призова в надпреварата за президент да се включат партийните лидери.

Още по темата

"Г- Борисов, давам Ви 48 часа да обявите личната си кандидатура за президент на България. Ако го направите свиквам национален съвет на БСП, искам номинацията на партията за моето име, ще Ви дам тази битка и ще разговаряме в нощта на изборите в НДК кой кой е. Ако не го направите, ще считам, че просто дуете перки и Ви е страх", постави му тя ултиматум пред медиите.

Ако загубя президентските избори като партия, вечерта обявявам предсрочни избори, защото това ще означава, че в държавата има ново усещане за властта, обяви премиерът Бойко Борисов.

По-рано днес премиерът Бойко Борисов се обърна с призив към политическите партии относно предстоящите президентски избори.

"Искам да запитам колегите от другите политически партии – ако приемем, че президентската институция е толкова важна и са важни тези избори, защо лидерите не се кандидатират? Аз, когато трябваше да съм мажоритарен кандидат, съм се явявал, срещу който и да е. Аз не бих се жертвал за нещо, което би създало проблем в държавата", каза Борисов и предизвика новия лидер на БСП Корнелия Нинова да се кандидатира за президент, а от Реформаторския блок това да направи Радан Кънев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Агресивна милионерка е Нинова - лъжлива и креслива. Забравя, че не направиха нищо истински полезно за хората. Ние имаме памет, госпожо! Не всички сме с промити мозъци. Тютюнджийски изпълнения не ни минават.
80
2
 
4
 
! Отговори
ицо преди 7 години
Тая па,тая па....Абе тия хора в тази 100-летница ли е нямат срама от нищо бе,перките ги дуете вие госпожжжжжооооооооооо,а всъщност сте е едно голямо нищо,каквото винаги сте си били.
79
3
 
9
 
! Отговори
усещане преди 7 години
май май се договориха *** и ГоЦе и ще отсвирят И.Калфин.........от там е нейната увереност да предизВиква самия Бойко Борисов....ама сметката име без кръчмар
78
5
 
8
 
! Отговори
Радо преди 7 години
Каква си ти, ***?
77
3
 
6
 
! Отговори
До 99 преди 7 години
Стига с тези димки, еврофондовете няма да спрат и след 2020. Ей, червените и за *** не ставате!
76
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коя си ти, че да даваш срок на Бойко?
75
5
 
7
 
! Отговори
777 преди 7 години
кой ще гласува за теб ***?
74
6
 
8
 
! Отговори
митница Олтоманци преди 7 години
ПЕТРОЛНАТА КОНТРАБАНДИСТКА , ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА ?????
73
8
 
9
 
! Отговори
toni преди 7 години
Тази жена в ред ли е ? Тя за какво се мисли,в какъв измислен свят живее ?
72
5
 
7
 
! Отговори
почивно дело преди 7 години
какво стана с допитването до членската партийна маса кой да е кандидат,да не са избрали Масларова с вице Кирчо, та се налага свикване на съвет
71
6
 
8
 
! Отговори
Напред другари преди 7 години
Съселот президент , защото не е бил , а Гоцето - вице , защото е бил. С тази двойка може още три Беленета да започнем, пък после ще ги да дем на бат Бойко да го довърши.
70
8
 
6
 
! Отговори
Steve преди 7 години
До ГогоГого, не знам колко си "тъмно син" ,но смърдиш на комунист ! Най-хубавото е ,че сте на свършване .Не напразно вашият господар Путин ви започяда да се обединявате за да влезете поне в няколко процента на изборите .
69
9
 
10
 
! Отговори
Плезиднски преди 7 години
Нинова- партизанката - президент , а Мая Костинбродска - вице, с този успешен тамдем можем да стигнем Северна Корея за нула време
68
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аман от ***.....
67
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов няма да се кандидатира за президент до 2019 год.тъй като до тогава ще получаваме еврофондове.Да не е луд да отстъпи мястото си на друг да харчи парите.А когато тази далавера секне,тогава може.Така че Нинова не се надявай на такъв ход в този момент.Мисля,че вече си е намерил някой послушко,когото да *** по тиквата,когато се отклони от правата линия.
66
13
 
17
 
! Отговори
Гого преди 7 години
Браво Нинова , аз съм тъмносин но ще гласувам за теб , стига да можем да разкараме тези простаци и комсомолци от ГЕРБ.
65
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Нинова стила й е тип махаленска лелка клюкарка!Направо са отчайващо прости всичките!
64
13
 
12
 
! Отговори
т6ереза преди 7 години
аз просто не мога да си представа на каква релистика се базира самочуствието на тази лелка с дголия и ум!!!!! предизвикателства,,,,, заплахи,,,, некомпетентност... само пара!!!!!! пълна куха лейка!!!!!
63
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен (72)Говориш за тия във властта. Не са я пускали вече 26 години ;) Най-арогантната част от някогашното БКП сега е ГЕРБ. Нищо ново не са научили, но и нищо старо не са забравили. Ако се вярва на думите на Бибитко - той дава, той взема. Да си говорим ли що за "демокрация" е това?
62
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова може и на околовръса да се пусне,въпроса е кой го брига?!