Реагирахме адекватно на случилото се в Турция!

Корнелия Нинова щяла да предложи да не се внася вот на недоверие
Обновена: 17 юли 2016 14:18 | 17 юли 2016 14:17,
51
Реагирахме адекватно на случилото се в Турция!
Снимка: архив Булфото

Държавата имаше адекватна реакция след опита за военен преврат в Турция. Оценката даде лидерът на БСП Корнелия Нинова. Тя съобщи, че ще предложи да не се внася вот на недоверие за провал в политиката за сигурността, каквото намерение имаха социалистите.

Още по темата

След като вчера стана ясно, че БСП, АБВ, ДПС и БДЦ са обсъждали възможността да внесат вот на недоверие към правителството на Бойко Борисов заради провал в политиката на сигурността, опитът за военен преврат в Турция променя плановете. Лидерът на социалистите Корнелия Нинова ще предложи това да не се предприема, предава "Дарик".

"Ще предложа на председателите на партиите, с които обсъждахме такава тема, да я оттеглим на този етап. Мисля, че моментът не е подходящ за вот на недоверие по тема "Сигурност", обясни Нинова.

"В момента трябва да се обединим всички и да защитаваме националната сигурност на страната. Точно в този момент такава тема не е актуална. Доста е сложна международната обстановка, така че политическото ни противопоставяне в този момент няма място. Сега място има само България", каза Нинова.

Според Нинова ситуацията може да наложи и свикване на Консултативен съвет по национални сигурност при президента Росен Плевнелиев:

"Мисля, че трябва още в сряда Народното събрание да излезем с обща позиция. Трябва да се следят внимателно процесите в Турция и ако се появи някакво напрежение, да се свика и Консултативният съвет".

Лидерът на БСП повтори, че в момента политическото противоборство е неуместно и трябва да се защити националната сигурност на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кво приказва тая. Те винаги са неадекватни.
29
0
 
2
 
! Отговори
дедо Герги преди 7 години
До Анонимендо 27: Тая страна ,поне в тоя и вид, е построена именно от от тия ,,без зъби,, !!! А нямат зъби,защото такива като теб са се впили като пиявици в старите си родители и живеете на техен гръб ,въпреки мизерните им пенсии ,отпуснати ,,щедро,, от ГРАБИТЕЛИТЕ НА съвременна БЪЛГАРИЯ...
28
0
 
2
 
! Отговори
а преди 7 години
да седнахме на маса и адекватно отпразнувахме решението на нашата съседка да остави самозабравилият им се "президент" да се саморазправи с неудобните на неговото управление:))
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Незнам как ще ни защитавате, не мога да си и помечтая че имате такава възможност! Като само бежанците които Турция задържа са колкото целия български народ хаххаГ-жо Нинова на това което казвате и децата от детъската градина няма да повярват. Народът в България е наясно със всичко което се случва в нашата страна, хайде моля ви не си правете вятър на устата вече!
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 27Това че българските пенсионери живеят със стандарта почти на кyчета и нямат зъби, глупаво полyидиoтче, се дължи на такива като тебе, които окрадоха пенсионния фонд, които и сега крадат от парите за пенсии и които човеколюбивото българско здравеопазване съвсем съзнателно бута към гpoба, а дотогава ги обрича на болки и мъчения ежедневно. За да се кефят циHици като тебе, които явно не са родени от хора...
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 40Ма не се чуват и двамата. Мълчат да видят накъде отива хавата и каквао ще им напишат на листчето да казват. Той, прецедентът, без листче и на парад не поздравява войниците, а пък посланик в Турция все едно нямаме. Нада Миайловата, тя и НеинскА, преди не можеше да си затвори скоростно бъбрещата и нищо неказваща човка, откак я нагласиха в Турция гък не казва. Да се чуди човек, за какво дреме там.
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не разбрах кой е реагирал адекватно, Надежда Нейнската ли, или смотания президент?
23
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички,които управляваха след 89г. имат принос за принизяването на нац. ни сигурност до едно застрашително ниво.Без изключение всички парламенти.Разбира се някои особенно активно действаха в тази насока,други по прилично за пред електората.Надали г-та си мисли,че сме още в познатите граници заради Реджеп.Единствено една велика сила на Север го спира!Имат й страха и лесно не могат да го преживеят!
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бутафорната опозиция се изказа.
21
0
 
3
 
! Отговори
NACO преди 7 години
Това ще рече ли,че ДРУГАРКАТА Нинова е съгласна,бъдещият ПРЕЗИДЕНТ да е ДРУГАРЯ Борисов?! И,след това БСП и ГЕРБ/"партията" на преминалите в НЕЛЕГАЛНОСТ членове на БСП/ да се ПРЕГЪРНАТ?!
20
0
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
РЕАКЦИИ НА УМРЯЛО КУ4Е
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
правилно другарко Нинова!положението е натопорчено и най добре е да се снишим и зяпаме.нека друг да вади кестените и ако се ицепипосле ще врякамеджаф..джаф
18
0
 
4
 
! Отговори
Вашку преди 7 години
Как,Как. Ами ей така,били започнали да танцуват на дайре,и да хвърлят гюбеци на каба зурна.Та като дойдели гостите,да не сме се излагали,и да им покажем че и ние правим хубава баклава и сладък локум,та да не се чувствали като на чуждо място,а кат у дома си. пълни смешници,та ние нямаме и армия,само хранутници,като политиците ни.
17
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази жена от позицията на каква точно се изказва....а да, от позицията на представляваща 10-15% от имащите право на глас пенсионери без мозъци и лелки и чички без зъби...Айде у киреча и не ни занимавай.А, че сме вечно с неадекватни реакции на всички конфликти наоколо спор няма.
16
2
 
6
 
! Отговори
АTAKICT преди 7 години
До тя знае какво върши ТОВА Е ЖЕСТ НА ЕДНА *** ----СИТУАЦИЯТА В ТУРЦИЯ НЯМА НИЩО ОБЩО С НАШАТА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ КОЯТО Е В ПАТОВА СИТУАЦИЯ ИМЕННО ОТ ПОЛИТИЦИТЕ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ В МОМЕНТА---НЕМОГАТ ДАСЕ СПРАВЯТ ДОРИ И С ЕДНА ДРЕБНА БИТОВА ПРЕССТЬПНОСТ
15
9
 
1
 
! Отговори
тя знае какво върши преди 7 години
Това е жест на една умна жена.Без конфронтации на този етап.Да това е жест към Боко Тиквата но и политика.
14
2
 
6
 
! Отговори
Колко преди 7 години
А свалянето на гащите толкова бързо и безочливо срещу какво заплащане се състоя ако не е тайна разбира се г-жо Нинова!?
13
2
 
3
 
! Отговори
Браво! преди 7 години
Браво! Червена точка за г-жа Нинова. Мисля, ме при това положение, ген. Борисов може да е добросърдечен и дори да даде на БСП шефското място на някоя агенция.
12
5
 
4
 
! Отговори
Долу герп преди 7 години
Достойно!
11
3
 
4
 
! Отговори
Георги Шопов преди 7 години
За да готвите вот е имало причини слабости пропуски наместо да ги обсъдите и да искате да бъдат решени снемате въпроса заради опита за преврат в Турц ия е ще чакате да стане като в Ница и тога ще отстранявате нередностите не искам да ви обидя не мога да намеря дума която да ви каже какви сте без да ви обиди.