Цецо Йогата с мерак голям, президент да е

Няма обаче вице и го търси с обява във вестниците
19 юли 2016 07:52,
17
Цецо Йогата с мерак голям, президент да е
Мераклията за президент Цецо Ламбев. Снимка: "Монитор"

Йога от горнооряховското село Първомайци ще се кандидатира за президент на България на предстоящите избори. 66-годишният Цветан Ламбев вече е подготвил всички необходими документи и формуляри и до дни започва набирането на хора за инициативния си комитет, който ще издигне кандидатурата му.

Мъжът обаче все още няма свое вице и го търси чрез обява във вестниците. Няколко човека вече са отговорили на обявата, но сред тях Ламбев все още не е намерил подходящия свой вицепрезидент. Човекът до него трябва да е грамотен, да има компютърна грамотност и да е безпартиен.

Цветан признава, че идеята да се кандидатира за държавен глава на държавата ни му дошла спонтанно, воден от желанието да помогне на хората да живеят по-добре и по-щастливо.

"Не съм жаден за власт или за облаги и постове. Това, което искам е да не гледам хората как мизерстват и ка ровят в кошовете за боклук за да намерят нещо за ядене. Да не виждам сълзи в очите на старците заради това, че на преклонна възраст са принудени да доизживяват като животни", твърди мъжът пред "Монитор".

Идеите за реформи, които той има са повече от радикални. Едно от първите неща, които Цветан смята за крайно наложително да се направи е да се премахнат всички данъци и да се пренапише изцяло Наказателния кодекс. Според него данъците са узаконено от държавата криминално престъпление. А на въпроса как без данъци, държавата ще събира пари за изплащане на пенсии, социални и др. нужди, мъжът отговаря: "Има много начини, но няма да ги разкривам сега за да не ми ги откраднат конкурентите".

Ако бъде избран кандидатът за държавен глава се кълне също, че ще направи всички пенсии равни на 2500 лв., а минималната заплата – 7000 лв.

Бъдещият кандидат за държавен глава повече от половин век е йога и вегетарианец. С йога се занимава от 1964 г., оттогава горе долу спира да яде и месо. През годината той практикува целебно гладуване по 2-3 месеца, а на ден медитира и прави йогистки упражнения поне по половин час. Освен това Ламбев притежава и екстрасенски способности. Твърди, че навремето пръв предрекъл, че Бойко Борисов ще стане главен секретар на МВР.

Докато чака да бъде регистриран и да започне кандидт-президентската си кампания Цецо Ламбев е безработен. Изкарва по някой лев като почиства градините на хората в Първомайци или копае канали и кладенци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
студент по теология преди 7 години
Древногръцките философи като Питагор, Демокрит, Сократ, Платон, Аристотел са ги мислели за "превъртели", " колорити".Но днес цялата Европейска цивилизация използва техните постижения. Например Питагор е казал, че в числата са закодирани много закони и тайни на вселената. За Питагор числото е основа на вселената. Демокрит е казал, че вселената е устроена от атоми. Това учение се казва "атомизъм". Платон пръв е основал истинската педагогика. Направил е първият университет в света.
10
0
 
0
 
! Отговори
студент по теология преди 7 години
Тези, които пишат коментари, че са превъртели шайбите на някого си, трябва много да внимават , защото има хора за тази работа. Специалисти , които могат да определят на кого са превъртели шайбите ... Такива специалисти са богословите.
9
0
 
1
 
! Отговори
Студент по теология преди 7 години
В тази статия има добри идеи.Защо безданъчно управление? Защото държавата много злоупотребява с парите на хората, като взема много данъци. Например данък ДДС е много тежък данък. Ако се премахне, стоките и услугите ще станат по-евтини! Има и други безсмислени данъци. Например винетката за шофьорите трябва да се премахне! Държавата взема последните спестявания на народа с големи данъци. Идеята за безпартийно правителство е много добра. Безпартийно означава експертно правителство. Това експертно правителство работи на високо експертно ниво. Взема правилните решения за страната. За та
8
0
 
3
 
! Отговори
Един Луд преди 7 години
След Кире ЛИБЕРАЛО И Йоло Денев нов колега кандидат за Белата кукя. Защо и аз да не се кандидатирам?
7
2
 
8
 
! Отговори
Цецо ! Президент ! преди 7 години
Аз съм ЗА Цецо ! Да ви кажа и без Цецо заплатите и пенсиите могат да станат високи. Как ? Много лесно. 80% от държавната администрация бездейства и взема заплати. 80% от ромите също бездействат и получават пари. Аз вземам парите от едните и другите и ги давам само на тези които произвеждат, плащат данъци и осигоровки. Пенсии само за хора със стаж. За младежи на 17 без средно и такива които не са прекрачили прага на училището, паспорти само след 1 година трудово възпитателен лагет
6
0
 
16
 
! Отговори
Извратеняк преди 7 години
Сайта изглежда отвратително след този ъпдейт! Моля ви върнете визията. Всички в офиса мислим така.Чао! Отивам да чета факти беге! Там поне изглежда нормално
5
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То повечето българи са все такива като бай Цветан, с леко превъртели шайби, болтове и гайки!
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След поредицата от жалки кандидатури през годините, отвреме навреме се появява и по някой подобен "кандидат", за да ни изглеждат "обичайните заподозрени" като пролетни цветя на фона на него. Със сигурност обаче човекът на снимката има далеч по-чисто минало от поне половината от тях. Друг е въпросът, че за подобен пост трябва да има образователен ценз.
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И въпреки всичко предпочитам той да ме представлява отколкото някоя от всичките познати муцуни от телевизора, от които ми се повдига!
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко неуки хора има по този свят! Президентът премахвал данъци и вдигал доходи...
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
какъвто мераклията,такова и заглавието !