Ламбо, Нинова, Манолова... В БСП ги искат за президент

Социалистите в Кърджали излъчиха и Гечев и Йотова
19 юли 2016 17:14,
19
Ламбо, Нинова, Манолова... В БСП ги искат за президент
Снимка: архив Булфото

Стефан Данаилов, Корнелия Нинова и Мая Манолова са сред имената, които в БСП искат за кандидати за държавен глава.

Иманата на тримата, заедно с тези на още двама – Румен Гечев и Илияна Йотова са били утвърдени вчера от кърджалийската организация на социалистите.

Още по темата

Членовете й са номинирали и трима за вице – бившият здравен министър Таня Андреева и ексдепутатите Петър Курумбашев и Андрей Пантев, съобщи шефът на БСП-Кърджали Милко Багдасаров, цитиран от БТА.

Номинираните са били излъчени след предложения на местните съпартийци и симпатизанти. Те са гласували от 13 до 15 юли в офиса на БСП в града, където е имало поставена урна и всеки желаещ партиен член или симпатизант е можел да даде своето предложение.

"Само за кандидат за президент номинациите бяха 27", обясни Багдасаров.

Той допълни, че имената ще бъдат предложени на Национален съвет на БСП. До края на седмицата трябва да се проведат общинските конференции и на останалите общински структури на БСП в областта, на които също да бъдат направени номинации за кандидат-президентска двойка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Петър Курумбашев!?! Кръгът "Ку-ку" не се спира - дали с Евгени Бакърджиев, дали покрай всеядното БСП - власт и пари им дайте! А Стефан Данаилов защо? За да продължите пенсионната възраст след 75 години! Оставете човека - като министър на културата се изложи достатъчно с онази гавра с Батак - той беше подписал проекта. Били го подвели - като президнет и още по-възрастен ще го подвеждат още повече. Таня Андреева като мниистър само показа колко неудачно кадруваше Моника Станишева.
14
1
 
2
 
! Отговори
Никола Арабов преди 7 години
И тримата : гладна кокошка просо сънува!
13
1
 
3
 
! Отговори
ПЕТЪР ДИМОВ преди 7 години
До Барута: ОТГОВАРЯМИ СИ НА ВЪПРОСА КАКВО БЕШЕ ПРИ БАЙ ТОШО , КАКВО СТАНА ПРИ ЛИКВИДАТОРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ СДС И КАКВО ПРАВЯТ ВЕЧЕ НОВИТЕ РЕФОРМАТОРИ И ГЕРБ .ПРАВЯТ ЕДНО И СЪЩО-РАЗГРАБВАНЕ И ЛИКВИДАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ. СЕГА СЛЕДВА ПРЕЗИДЕНТСКА ДВОЙКА ОТ БСП ,ЗА ОЩЕ ДВА МАНДАТА ,ЗАЩОТО ДЕСНИТЕ ДАЛАВЕРАДЖИИ ВЕЧЕ НЕ СА НА МОДА/ЗА "РЕФОРМАТОРИТЕ" И ГЕРБ СТАВА ВЪПРОС /.
12
1
 
3
 
! Отговори
ПЕНЕВ преди 7 години
До Психодиспансер: А ,ВИЕ НЕ БЯХТЕ ЛИ ОТ ТИЯ ,ДЕТО СПЕЧЕЛИХА ВЛАСТТА С МАЛКО ,НО ЗАВИНАГИ ?НЕ БЯХТЕ ЛИ ТИЯ ,КОИТО НАРОДА ИЗПРАТИ НА СМЕТИЩЕТО И БОРИСОВ ВИ ИЗМЪКНА И ВИ ДАДЕ ПО ГОЛЯМА ВЛАСТ ОТ КОЛКОТО НАРОДА ВИ ДАДЕ НА ИЗБОРИТЕ ? ЗАЩОТО :" ГЛАСУВАХТЕ ЗА БОЙКО И ПОЛУЧИХТЕ ЛИКВИДАТОРА КОСТОВ " .ПОМНИТЕ БИЛДБОРДОВЕТЕ ПРЕДИ ДЕСЕТИНА ГОДИНИ ,НАЛИ .
11
2
 
4
 
! Отговори
ПАУНОВ преди 7 години
До Ха,ха,хаааааааа...: КАКТО МИ СЕ ХИЛИШ СЪС СЕДЕСАРО-ГЕРБЕРСКА ЛИКВИДАТОРСКА УСМИВКА, ТАКА УТРЕ ЩЕ ГЛАСУВАШ ЗА ДВОЙКАТА НИНОВА ПРЕЗИДЕНТ И МАНОЛОВА ВИЦЕ ПРЕЗИДЕНТ. ЗАЩОТО БЕДНИЯТ НАРОДЕЦ ВЕЧЕ ЗНАЕ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА СЕДЕСАРО-ГЕРБЕРСКАТА ШАЙКА,ПРОДЪЛЖАВАЩА ЛИКВИДАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ.
10
4
 
2
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
ЛАМБО , НЕ БЕШЕ ЛИ ПРОБЛЕМЕН С ПРОСТАТАТА СИ ------КЪВ ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ Е ??!!!С КАТЕТЪР И ПЛИК УРИНА В ДЖОБА ЛИ ЩЕ ДЪРЖИ РЕЧИ...??!!!А, МАНОЛОВА НАЛИ ИМАШЕ ПРОБЛЕМИ С РАКА....???!!УТРЕ АКО СЕ ГЪТНЕ , НОВ МАВЗОЛЕЙ ЛИ ШЕ СТРОИМЕ,БЕ...??!
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сайта беше по-добър преди. Сега е пълна манджа.
8
7
 
5
 
! Отговори
Психодиспансер преди 7 години
Збогом БСП !
7
1
 
3
 
! Отговори
зевзек преди 7 години
Андрей Пантев е ОК. Но нито ще го номинират, нито той ще се навие. Същото при Ламбо. Остават Нинова и Гечев. Икономиста не го виждам като президент, по-скоро става за вице. Значи лидерката да се нагърбва със задачата. След като Гоце толкова се възрадва като я избраха за лидер, би следвало и за изборите да я подкрепи. И каквото сабя покаже, в случая точилка.
6
5
 
8
 
! Отговори
пранонимка преди 7 години
ламбо е отживелица... йотова мазна кифла,,, гечев пълен ***,,,,, роден от дявола
5
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
аз затова не ходя по избори от 1992 г когато простотията от улицата сьсипа хората както вчерагледахме енияерите какво правят в турция призовани от един откачен имам
4
0
 
8
 
! Отговори
Бостанджиев преди 7 години
Новия изглед на сайта е пълен шит. Не знам как може дд се направи по-добре от старото вю, където всичко си се виждаше като хората.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама и тримата ли ги искат????
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първия коментар изтрит. Втория мой надявам се тоже. Е, нищо няма да кажа.
1
6
 
11
 
! Отговори
Барута преди 7 години
Задайте си простия въпрос какво беше при бай Тошо и какво беше при БСП и се замислете има ли смисъл да се гласува за тези мошеници.