Борисов прати съболезнования в Мюнхен

Солидарни сме с нашия най-близък съюзник и приятел, пише премиерът
Обновена: 23 юли 2016 00:01 | 23 юли 2016 00:01,
32
Борисов прати съболезнования в Мюнхен
Снимка: архив, Булфото

С тревога следим развитието на ситуацията в Мюнхен. Изразяваме съболезнования за дадените жертви на този терористичен акт, който ни потресе и възмути.

Още по темата

Това пише в съболезнователни телеграми до федералния канцлер на Федерална република Германия Ангела Меркел и министър-председателя на провинция Бавария Хорст Зеехофер премиерът Бойко Борисов, съобщи Пресслужбата на Министерския съвет.

Той допълва, че българската държава е солидарна с народа и правителството на Германия - "наш най-близък съюзник и приятел". " И в този тежък момент, потвърждаваме решимостта си в общите ни усилия в борбата с тероризма", допълва министър-председателят Бойко Борисов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя да се моли някой на него да не му изпраща съболезнования
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
nema nujda ot sabolezNovania.... demokracia , integracia...shte sviknem. za 10-20 god. shte otminat neshtata, strashno niama !
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Льохман"А кога Меркел ще изпрати съболезнователна телеграма до българския народ за нашия обичан и любим ...?"-- Не знам, но чакам с нетърпение телеграмата от кака Ангела. :)
14
1
 
8
 
! Отговори
Южняк преди 7 години
Боко Бокоооо, ако не пуснеш Динко и Перата да охраняват южната граница, скоро и ти ще получаваш съболезнования. ВЕрвай ми!
13
0
 
10
 
! Отговори
1912 преди 7 години
A Германия,знае ли че са ни съюзник и приятел????????Само с *** и мачкане на собственият си народ,води до РОБСТВО!!!!!
12
0
 
22
 
! Отговори
Гладен редактор преди 7 години
Тия да вземат да пратят писмо до Брюксел за незабавно събиране на Всички които ръководят страни членки на ЕС. Да седнат всички на масата и да привикат откачената бабка дето напълни Европа с всякаква *** без документи за самоличност и които стрелят на поразия, където и когато им скимне. Да обяснят на откачената бабка от Германия че това повече не може да продължава и да я съдят за всички престъпление против човечествто, защото тези които тя покани да дойдат, именно те правят всичките тези бели
11
1
 
12
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Ох стига ! Това новина ли е ? Не ми пука кой какво прави , особенно само ако това умеят ... А като го гледам нашия станал е и астролог ...
10
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така е по протокол-премиер е и трябва да изпрати. Но в България всеки ден някой дядо или баба биват убивани от едни лоши наши сънародници..И така 365 дни-365 човека...Повече от който и да било световен атентат...
9
2
 
22
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Тази седмица е само на саболезнователни Боко...
8
5
 
32
 
! Отговори
Самата истина преди 7 години
Пъзльото само се чуди на кой да се подмаже. Овчо правителство за *** народ!
7
4
 
27
 
! Отговори
Льохман преди 7 години
А кога Меркел ще изпрати съболезнователна телеграма до българския народ за нашия обичан и любим ...?
6
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябваше и антифони да им прати,че техните се поухлузиха от заляганията които ги караха да правят.Не е ли тъпо западната цивилизация да си организира пишман атентати и всички знаят за тези циркове и си пращат съболезнования и изразяват подкрепа и решимост за справяне с тероризма а истинските терористи са правителствата и службите на запдната цивилизация?Всички в мюнхенският мол бяха със червени антифони на главите,няма такива постни циркове
5
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що не отидеш да помагаш, нали си бивш полицай бе тикво!
4
2
 
16
 
! Отговори
куку преди 7 години
Е, трябваше да и прати едно Конгратулейшън😊
3
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
анатема тик вуч тигва не боли
2
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още не се знае дали не е дело на някой откачалник, а той му придава терористичен привкус. Ама си имаме едни лидери - страшна работа! Единия бил ирландска патирка, за другия хороскопа на света бил лош!
1
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези неща трябва да се автоматизират (ако вече не са..). С едно натискане да праща. Точно толкова тежест имат "съболезнованията" му.