Самарянството на Меркел ни обрича на терор

ВМРО: Камикадзето от Ансбах можеше да убие българи
26 юли 2016 12:45,
62
Самарянството на Меркел ни обрича на терор
Снимка: архив Булфото

"Самарянството на немското правителство обрича на терор Европа и е време да признаем фактите – проблем с мигрантите има, а Европейският съюз е безпомощен".

Това каза лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов в коментар на последните нападения в Германия.

Той е категоричен, че настоящата европейска политика е несъстоятелна и че е нужно страните-членки на ЕС да се отбраняват заедно срещу тероризма, а не Германия да кани, а България да страда.

Още по темата
Каракачанов призова българското правителство да наложи мораториум върху Дъблинското споразумение докато Европейският съюз не изгради нова система на сигурност. Според лидера на ВМРО то не работи ефективно, за което има позиции и на други европейски страни.

Поводът за искането на воеводата е информацията, че 27-годишният сириец, който се самовзриви пред заведение в германския Ансбах, е влязъл в Европа през България и е трябвало да бъде депортиран у нас заради отказан статут на бежанец.

Според Каракачанов българската държава трябва да защити живота и сигурността на гражданите, прилагайки най-строг контрол спрямо влизащите в страната мигранти от Близкия Изток и Африка.

"Явно е, че Старият континент е поставен пред предизвикателството да намери баланс между сигурността и правата на човека, но политиката на Германия да приема всеки, представящ се за бежанец, освен сбъркана е и катастрофална за всички нас", каза още политикът.

Според него показателно в случая е, че атентаторът е бил с отказан статут още преди 2 години, но въпреки това му е позволено да пребивава в Германия. Той призова за преосмисляне на общите политики на ЕС, защото фундаментализмът се материализира и въпросът вече не е "Дали?", а "Кога и къде?".

"Страната ни трябва да защити националния си интерес, защото е факт, че този сириец можеше да извърши атентата у нас и сега жертвите да бъдат българи", каза още патриотът.

Той допълни, че е отговорност на всички правителства в ЕС да покажат, че Европа не е хан, в който всеки може да влиза и излиза, а междувременно и да убива.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
6
 
19
 
! Отговори
Българин от Германия преди 7 години
МЕРКЕЛ = ЕРДОГАН
32
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо нали на нас по време на турското робство ни е било много хубаво нямало е терор
31
32
 
15
 
! Отговори
забележка преди 7 години
Чета радостните възгласи на редица пишещи по форума, че са щастливи от това , че Каракачанов мисли като тях. Значи ли това, че и те мислят с нивото на агент на ДС, корумпиран мръс..ник разплакал много хора? И ако това е така нека никой да не се учудва, че избираме такива "политици". Явно БГ народа не е дорасъл за демокрация...или както е писал Левски....народе, народе.... Нищо ново и преди и сега , сме за смях на света.
30
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че те ако върнат всички арабски бежанци минали през България, ще им се наложи да изтрепят българите за да има място за арабите .Другия вариант е след Меркел да дойде на власт някой Хитлер 2
29
4
 
17
 
! Отговори
до 25 преди 7 години
Напълно те подкрепям, нещо повече...." Самарянството на Меркел ни обрича на терор"...именно такива ***, като този дебелокож агент на ДС ни обричат на глад,спадащ жизнен стандарт и мъка....
28
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Велика Европа и в частност Германия сега са управлявани и олицетворявани от една бездетна баба. Нищо против бездетните хора, но за да си Владетел, трябва да си перфектен във всяко отношение. Неслучайно Европа е заприличала на една съсухрена, но развратна западна пенсионерка, на каквито прислугваме по Черноморието ни.
27
1
 
33
 
! Отговори
Много късно беее ! преди 7 години
Добър ден ! Още преди 8 години гледах документален филм от израелски журналист на име Цви Иехезкел. Преоблечен като арабин с перфектен арабски, израелеца успява да влезне със скрита камера и микрофон в мюсюлмански клубове, джамии в Германия, Франция, Белгия, Холандия Англия. Прави се на техен брат и записва срещите им. Казват че материала го е дал на англичаните но те не му обърнали внимание. Още тогава Ихезкел каза, че в Европа исляма е бомба с часовников механизъм и ще започне от Франция.
26
2
 
16
 
! Отговори
А ДАНО, АМА НАДАЛИ преди 7 години
"Каракачанов призова българското правителство да наложи мораториум върху Дъблинското споразумение докато Европейският съюз не изгради нова система на сигурност" - БИ БИЛО ЧУДЕСНО, АКО ИЗКАЗВАНЕТО НЕ БЕШЕ САМО ПОЛИЪТИЧЕСКИ ХОД, БЕЗ НИКАКЪВ ШАНС ЗА ПРОМЯНА! НО ПОНЕ НЯКОЙ ГО КАЗА, Е В А Л А!!! НЕ Е ЧЕСНО ВСЕКИ "БЕЖАНЕЦ" ДА СЕ ВРЪЩА В ПЪРВАТА ДЪРЖАВА, ОТ КЪДЕТО Е ПРОНИКНАЛ В ЕС.
25
5
 
23
 
! Отговори
Българина преди 7 години
Самарянството е последното което е в немската душа, това е предателство на срещу 500 млн души, за да им а кой да работи за 500 Евро а не за 2500, към 31 декември 2015 свободните работни места в Германия са 1.1 млн, точно толкова колкото пуснаха и после засегната режима. Всичко е изчислено по немски, но държавата не е само сметки а и култура цивилизация и условия за живот които са застрашени и те ще го разберат. Германия е финито
24
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно защо тънките сметки се наричат "самарянство"?Откритието, че отговорните, не отговарят за нищо не е ново, но е личностен творчески процес. Освен това, отговорните никога не трябва да разбират, те винаги имат планове, които заместват мисленето!От друга страна, идиотската система "демокрация", винаги е служила само да пълни гушите на "народните избраници", които и да са те. А за капак, те винаги могат да се изгаврят с плебса, като му кажат в очите, че вината за избора им е изцяло негова
23
12
 
8
 
! Отговори
справедлив преди 7 години
Так нареченото самарянство е един твърде човечен акт и протегната ръка към нуждаещите се и заслужава искрено уважение.Друг въпрос е ,че благодарността е рядко срещано чувство и че трябва да се въведе толерантност етническа и религиозна ,за да се намали враждебността
22
15
 
8
 
! Отговори
gafurin преди 7 години
абе кой е този че да дава акъл на меркел човек първо трябва да си гледа нивото този е на ниво просяк и прави забележки на краля от всички гледни точки германия е напред от нас с светлинни години
21
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що така бе нали по време на турското робство ни е било хубаво
20
5
 
20
 
! Отговори
ДК преди 7 години
Аз се радвам, че поне един от управляващите мисли като мен. Разбираемо е, прадедите ни са били дейци на ВМОРО... ТРЯБВА И ДЕЛА, ДУМИТЕ СЕ ОКАЗВАТ БЕЗСИЛНИ СРЕЩУ НЕГЕРМАНКАТА МЕРКЕЛ, КОЯТО Е ТВЪРДО РЕШЕНА ДА УНИЩОЖИ ЕВРОПА, КАТО ОТМЪЩЕНИЕ ЗА ХОЛОКОСТА. Да, тя е донбаска хазарка и под булото на самарянството се крие ДЕМОНЪТ НА ОТМЪЩЕНИЕТО! Сега ще попитате, къде е ЩАЗИ, къде са германските служби... По всичко изглежда, че такива НЕ СЪЩЕСТВУВАТ, ТЕ СА НАПЪЛНО УНИЩОЖЕНИ ОТ ФАЩ И ЦРУ, СЪЩО КАКТО И У НАС... ЛОША РАБОТА.
19
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя все по дебел става бе.
18
2
 
33
 
! Отговори
Розово бъдеще преди 7 години
Извода от последния взрив е, че никой не бива да бъде заплашван, че ще го пратят на заточение в нашата мила родна страна. Нещастните бежанци са готови на самоубийство, но не и да живеят у нас.
17
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това беше ясно от самото начало, г-н Каракачанов, защо чак сега се сещате да го кажете?
16
3
 
32
 
! Отговори
да бе преди 7 години
Малко късно се сещате. Това го знаеше всяко дете, на което господарят му не е евроатлантик. Поредните предатели сте вие. Хамелеони и никакви националисти не сте, защото участвате във всичко което се случва в момента. Няма малко бременна жена или бивш негъър. Или си това което претендираш, че си или си лицемер.
15
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Меркел ги покани, криСталинка й приглася - иска да ги настани у нас, за да реши демографския проблем. Тези криСталинкини думи са гавра, която може да бъде сравнена само с циничната фраза на онази етнографка от БАН, която каза по адрес на батачани Ами, честито ви заколение!/ защото протестират срещу опитите на някои наши учени да представят трагедията на прадедите им като някаква незначителна случка/.
14
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Честито на баба Меркел за поредния взрив, със сигурност ще има и още, ха дано да и уври дъртата проста кратуна. Да са и живи и здрави бежанците, да им даде повече социални помощи та да се осеменяват и размножават.