Бареков подкрепи Борисов за президент

Слави Трифонов да се подготви за страшен отпор, смята евродепутатът
Обновена: 31 юли 2016 11:42 | 31 юли 2016 10:42, Красимир Ангелов
78
Бареков подкрепи Борисов за президент
Николай Бареков. Снимка: Булфото, архив

Евродепутатът Николай Бареков категорично застана зад идеята премиерът Бойко Борисов да се кандидатира за президент, защото по думите му "не се справя със задачите си до този момент".

Още по темата
"Аз ще съм първият, който ще му занесе гербери след победата, защото няма друг вариант в момента България да получи по-сносен министър-председател, освен ако Бойко Борисов не си намери нова работа", отсече Бареков в предаването “Тази неделя” по bTV.

Според евродепутата ГЕРБ на практика тика Борисов за "Дондуков" 2. "За да си добър премиер и президент трябва да си държавник, но му пожелавам успех. Нека като президент да се докаже повече”, посочи още Бареков.

"Вчера Борисов обясняваше, че му трябва някой, който да тропа по масата, някакъв генерал, казаха от партията. Какъв генерал, какъв тропач по масата, като ние нямаме армия? Нашата армия е най-слабо подготвена, най-малка по численост и не ни трябва генерал за президент.

Трябва ни дипломат, който да говори на общ език с европейските лидери, защото с тропане по масата няма как да си спечелим приятели", заяви още Бареков.

Той се обърна и към Слави Трифонов със съвет: „Искам да му кажа да се подготви за много страшен отпор и, че ако няма голяма партия зад гърба си, наистина ще бъде много зле положението за него в чисто емоционален план”, предрече бившият журналист.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
2
 
! Отговори
Krom преди 7 години
А междувременно, никой не е и очаквал друго от теб. Но от друга страна си толкова противен на обществото и си такъв карък, че съветвам Бойко да се отрече от теб. Той ако е решил ще спечели и без твоята "подкрепа". Ти с това си изявление, най много да отблъснеш гласоподаватели.
53
2
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
До крайКАКВИ БЬЛГАРИ В БЬЛГАРИЯ БРЕ---ВИЖ В НС КОЛКО БЬЛГАРСКИ ИМЕНА СА ОСТАНАЛИ И ЩЕ РАЗБЕРЕШ КОЙ КОМАНДВА ВЕ4Е----АКО ИМАШЕ БЬЛГАРИ ЩЕХА ДА СКО4АТ И ДА НЕ ДОПУСНАТ НЯКАКВИ ПРЕДАТЕЛИ ДА УЗАКОНАТ ДОСТ И ДПС ---ДОРИ И В СОФИЯ БЬЛГАРИТЕ СА ЕДВА 20 ПРОЦЕНТА ВЕ4Е
52
2
 
1
 
! Отговори
АTAKICT преди 7 години
До Анонимен Е ТОГАВА ОСТАВА ЕДИНСТВЕНИЯ МЕТОД ЗА СМЯНА НА ПОСОКАТА---РЕВОЛЮЦИЯ В ГЛАВИТЕ НА ХОРАТА КОИТО ТРЯБВА ДА РАЗБЕРАТ 4Е С ИЗБОРИ НИЩО НЕМА ДА СЕ ПОСТИГНЕ ТЕЗИ ГОРЕ НЕМА ДА СЕ ДАДАТ ЛЕКО
51
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баречето е истински бг политик - подмолен и измамен.
50
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази фекална купчинка още ли я има?
49
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изглежда много интелигентен! Със сигурност е завършил физика или политология, затова е и в ЕС депутат. Това е базата (матриял) в България.
48
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бареков изобщо не е виновен че част от народа го направи богаташ и евро депутат.Същия този гглупав народ ще гласува за Слави Трифонов.И пак ще е излъган и гладен.
47
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този човек категорично е изтърван от психиатрията...Още ли няма кой да го осъди от каде взе толкова пари по време на изборите??????????
46
4
 
34
 
! Отговори
край преди 7 години
Бабо Куне - и Тоя и Борисов и всички управлявали хич не са кухи *** - истински бидони с пари са. С твоите пари. А кухата лейка си ти мила ми бабо.
45
7
 
24
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
ХВАНИ ЕДИНИЯ УДАРИ ДРУГИЯ! И БАРЕКОВ И БОКО СА КУХИ ***. И ОТ ДВАМАТА САМО ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ!
44
2
 
40
 
! Отговори
край преди 7 години
Политици и телевизионери откраднаха от НАС 4.5млрд. лева. Знайте го всеки път когато почне да се събират пари за лечение на деца. Знайте го като видите баба ви да се чуди какво да си прави пенсията. Знайте го като ви не стигнат парите до заплата. Дано най-накрая разберете левашкия номер с който ни одраха.
43
2
 
44
 
! Отговори
край преди 7 години
И понеже от аферата КТБ се облажиха всички политици и много телевизионери - барабар с тоя опулен юнак. Присъди няма да има. Ако народа не раздаде справедливост. Има ли български Народ???
42
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом тоя измамник го подкрепя....хаха....крушката си има опашка...
41
1
 
34
 
! Отговори
край преди 7 години
Тъпата схема с която ни откраднаха 4.5 млрд. Тоя правеше телевизия с пари от КТБ. Парите в КТБ ги трупаха управляващите в първия мандат на Борисов. Всички държавни организации бяха неформално длъжни сметките им да са там. С ясното съзнание че няма да ги връщат в телевизията му влизаха стотици милиони. Като се заклати кораба Тоя си даде едни 10 млн. бонуси че е много кадърен и влезна в политиката. ДЪРЖАВАТА НИ покри дълговете на КТБ. И те така. Просто като фасул. Ама народ ими ли.
40
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоякато го видя и ми се повръща!
39
1
 
47
 
! Отговори
Тато преди 7 години
Това е състоянието на българската "политическа класа" , да умреш от смях недоумение ,кой е този *** и как ви представя в така наречения "Европейски парламент", който всъщност е сборище на нехранимайковци. Българино виждаш ли, какъв *** си избрал да те представя ,не се срамуваш?
38
1
 
40
 
! Отговори
край преди 7 години
До вярващия в Тангра. Бареков може да нарисува портрет на майка си в кафяво с разстройство. За този човек няма нищо свято.
37
1
 
37
 
! Отговори
край преди 7 години
Няма нужда от демокрация щом Бареков не е осъден на мин. 15-20г. затвор за кражба на обществено имущество в особено големи размери. Не е сам за панделата разбира се но е един от най-красноречивите примери.
36
1
 
13
 
! Отговори
вярващ в Тангра преди 7 години
Бареков, не може да използваш и да рисуваш жълт Календара на Тангра на знамето на партията си. Имай уважение към българското.
35
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой беше този к***лъф? Кого собствено представлява в европарламента?