Борисов чакал мъжка постъпка от ген. Радев, но...

Съжали, че не повярвал на министър Николай Ненчев за генерала
Обновена: 2 авг 2016 12:52 | 2 авг 2016 12:48,
215
Борисов чакал мъжка постъпка от ген. Радев, но...
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов не скри разочарованието си от подадената оставка на командира на Военновъздушните сили генерал-майор Румен Радев, който е най-спряганата фигура за кандидат за президент на левицата.

Още по темата

"Министър Ненчев ме предупреди, че Радев е по-скоро политическа фигура, но аз не го послушах за съжаление. Мога да му пожелая приятен път на генерал Радев, приятна игра, изглежда, че ме е излъгал, но мен който ме е излъгал веднъж, не ме лъже втори път", заяви Борисов.

Той зададе риторичен въпрос как е възможно партия със 125-годишна история да се крие зад генерали и каза, че ако издигнат и генерал Попов (бел. р.началникът на отбраната ген.-лейтенант Константин Попов) за президент, ще разцепят армията.

"Щях да уважа мъжка генералска постъпка, ако си беше подал оставката, когато са направили този завод тук частен", каза още Борисов и съобщи, че завод "Авионамс" е вече отново на 100% държавен.

Заводът е един от водещите заводи в Европа, предлагащи пълен набор от услуги по капитален ремонт и модернизация на хеликоптери Ми-8 и Ми-17 с военно и гражданско предназначение, хеликоптери Ми-24, както и на редица самолети от типовете Миг, Су и учебните Л39. В допълнение заводът извършва периодични инспекции и техническо обслужване на изброената летателна техника.

Военният министър Николай Ненчев придружи премиерът в обиколката на базата в Граф Игнатиево и съобщи, че през ноември пристигат два двигателя за МИГ 29 от Полша, а до края на годината ще има още 10 двигателя, които се равняват на пет напълно функциониращи МИГ 29.

Във връзка с това дали ще се охранява небето с други държави, Ненчев отговори така: "Съюзниците ни от НАТО подкрепят тази идея. Това ще бъдат съвместни патрули на въздушното пространство. Ако това се случи, другите държави ще патрулират с техни самолети".

По думите му съставите на чуждите държави могат да бъдат настанени близо до български бази.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
33
 
6
 
! Отговори
ФФФ преди 7 години
Новата опорна точка на руските *** сега е:"не желаем небето ни да се охранява от чужда държава" ?!? Това, че си имаме собствени самолети с ремонтирани двигатели, това дето "чуждите" държави са ни военни съюзници, това дето правим учения по 20 пъти на година с тях в нашето небе--всички тези неща не са от значение. Дайте да ревем сега, че литкали чужди самолети над България и ние не сме доволни- искаме самолети със зелени човечета над Бг и *** да ни е пророк и съдник. Гръмнете се сливи руски
64
0
 
13
 
! Отговори
сдф-че преди 7 години
Много се пениш. Чак плюнки хвърчат. За друг не знам, но за тебе трябват хапчета.
63
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гарантинен УспехБоко на предстоящите избори подкрепи Кандидатура от Другият пол Както Фрау Шмиргел и Охилъни Клоунттън
62
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Незнам каква по-голяма мъжка постъпка има от това, да си хвърлиш рапорта, защото не желаеш небето ти да се охранява от друга държава. И това, ако не е мъжка постъпка.
61
27
 
2
 
! Отговори
сдф преди 7 години
Имам усещането, че в тая тема пише само един умопобъркан ***. На очи се набиват правописните му грешки в различните коментари! А за това, че е луд (вероятно е на психотропни медикаменти) спор няма, то си личи! Явно всеки русофил, луд, фен на червените *** и бившите агенти на ДС от ДПС, АБВ, ДОСТ -всички сте достойни да населите психоклиниките и специализираните заведения за лечение на психологически дефекти!!! Или заминавайте в азиатската свинска *** Русия при вашия идол ***!!
60
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименШорошоидче с празна глава, разбираш от лицензи за ремонтиране на автомобили колкото магаре от военна музика - аре бегай у лево.
59
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако Борисов се кандидатира за президент, значи работите за него не вървят добре. Президентът няма власт за разлика от премиера. Явно неговите социолози са го информирали за реалните резултати, които не се представят на обществото и той е решил, че единственият начин да бият е да се кандидатира. Цецо, Бъчварова, Цачева, винетката кой ще гласува за тях. Може и Кристалина да докара, но народът не иска обновяване на генофонда.
58
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен100% си прав - рекордна година по почивката на българите - просяци, безрработни, пенсионери ровещи в контейнерите за отпадъци, и много почиващи от болести и от старост!
57
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 68Необходим ли е лиценз за ремонт на 20 годишна кола? Собствениците на стари коли във фирмени сервизи ли ги ремонтират? Лиценза, путинофилче е необходим за да ремонтираш от името на производителя! Когато не го правиш от негово име, и с негова документация не е необходим лиценз! Сега да не се изпуснеш от мъка?!
56
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След като това не е мъжка постъпка, тогава какво!!!? Може би като турските генерали е очаквал Буко.
55
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аню Гербов Анев - Герб! Преди 30 г. делегат на 13 конгрес на БКП! Мъжки генерал! Орден ,,Свети натопорчен жезъл'' с корона и дъбови листа. Красавец! Мъж!
54
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак някой му е виновен за нещо.
53
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига с тези двигатели бе, поляците нямат лиценз.
52
6
 
1
 
! Отговори
Борисов преди 7 години
До ЕдикойсиДа ще ги фаршифицирам и ще повикам Мая Костинбродската, като специалист!
51
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според казаното от Борисов излиза чеПо голям Мъжкар от Плевнелиев в България нямаНищо че е Женски Полов Орган
50
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До promoСигурно заради тази мизерия, *** тази година е рекордна за почивките на българите!
49
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Щях да уважа мъжка генералска постъпка, ако си беше подал оставката, когато са направили този завод тук частен", каза още Борисов и съобщи, че завод "Авионамс" е вече отново на 100% държавен.Е чакай ся - нали частен е хубаво, държавно комунистическо - лошо, лошо, лошо! Защо пак е държавен?
48
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До А, ама аз ли карам?Сетих се, по рождение си така!Поляците ремонтират двигателите по собствена документация и не се нуждаят от лиценз. Руснаците не са дали на никого лиценз и затова ни изнудваха с цената! Вдяваш ли?
47
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Майкоооо съжелявам ги тез момчета за Боко. Колко и да са смешни, те са нашата армия и герои!
46
3
 
38
 
! Отговори
promo преди 7 години
не мъжко, да се изказваш за този генерал така, ген.Радев отказва предаде БЪЛГАРИЯ да я пазят турски самолети и да нямаме собствени! какво мъжко направихте ГЕРБ, Б.Борисов, Плевнелиев , освен млрд.дълг и мизерията в която живеем обикн.българи ?