Липсва стабилност, затова си говорим за генерали

Хем искаме здрава ръка, хем не вярваме на политици
3 авг 2016 12:44,
4
Липсва стабилност, затова си говорим за генерали
Снимка: архив, Bulphoto

На изборите може да имаме генерал Радев, генерал Борисов и генерал Гяуров. Това коментира Първан Симеонов от "Галъп Интернешънъл" пред БНР.

Още по темата

"Всичко това е в сферата на условностите", поясни той. "В смутните времена навън обществото има две линии – търсене на стабилност и национализъм. Генералите излъчват това", допълни Симеонов.

Афинитетът към твърдата ръка обаче не е безграничен. "Хем искат здрава ръка, хем не се доверяват на политиците, които трябва да я приведат в действие", посочи той.

Името на ген. Радев започна да се свързва с борбата за президентския пост, след като той подаде рапорт за напускане на ВВС.

Ден по-късно обаче лидерът на БСП Корнелия Нинова призна, че генералът е вариант за президент. Днес това призна и лидерът на АБВ Георги Първанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Генерал Гяуров е известен най-вече с връзката си с Антонина Стоянова когато е бил военен аташе в Лондон, не знам за други негови достоинства.
2
1
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Хайде сега познайте от първия път кой от тримата изброени генерали е истински генерал?Освободете се от политическите си пристрастия,сложете си ръката на сърцето и посочете истинския генерал а не фалшивите политически "генерали"
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В тая територия освен зеленочорапковци и милиционери други няма ли?