Първанов видя: Борисов се уплаши от ген. Радев!

Лидерът на АБВ призова премиера в лидерска битка за "Дондуков 2"
Обновена: 3 авг 2016 10:58 | 3 авг 2016 09:30,
112
Първанов видя: Борисов се уплаши от ген. Радев!
Снимка: архив, Bulphoto

Бойко Борисов е уплашен от кандидатура за президент като тази ген. Румен Радев. Причината за това е, че той е "генерал на духа", заяви председателят на АБВ Георги Първанов.

"Аз го направих генерал, но виждам, че Бойко Борисов е много притеснен и уплашен от такъв тип кандидатури. Вчерашното му гневно изказване изказва страх от точно такъв тип кандидатури", посочи Първанов.

"Бих се радвал, ако събитията се стекат да работим с ген. Румен Радев, той е почтен човек, високо образован", поясни той пред Нова тв.

Още по темата

Според Първанов вчерашното изказване на Борисов е доказателство, че "и на него жегата му влияе".

"Самите те - Цветан Цветанов, дори Борисов, твърдяха, че на чело на държавата трябва да стане военен, силна ръка. Ето я силната, обединителна фигура", настоя той.

АБВ даде заявка, че ще се търси кандидат не просто на левицата, но и на центъра.

"Допускам, че Бойко Борисов ще бъде кандидат-президент, той си прави кампания", заяви лидерът на АБВ.

"Ако става дума за лидерски сблъсък, съм готов да се срещна с Борисов на президентските избори, самата Корнелия Нинова също направи такава заявка. Ако той беше излязъл преди 20 или 10 дни, може би щеше да срещне моята кандидатура или на Корнелия Нинова, или на някой друг", заяви Първанов.

В този ред на мисли Първанов обяви слуховете за възможна двойка Борисов - Калфин като "смешни неща". Според лидера на АБВ Борисов и ГЕРБ отдавна са изпуснали възможността за постигане на национално обединение и очевидно ще играят самостоятелно на изборите.

По думите му на България не са й нужни избори, в които да се преброят симпатизантите на левицата и десницата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
2
 
1
 
! Отговори
1233 преди 7 години
До Стефанда беше станал пилот, тъпчо! Да си рискуваш живота с тези бараки. Тези суми дето ги цитираш може да ги взимат само пилотите в гражданската авиация! Да си толкова добър и да останеш военен пилот си е геройство.
84
2
 
2
 
! Отговори
Тц, тц преди 7 години
''че на чело на държавата трябва да ...'' - аман от елементарнни правописни грешки: насън, НАЧЕЛО, отстрана, поначало, предвид, присърце се пишат слято.
83
3
 
2
 
! Отговори
Винету преди 7 години
Да бе, уплаши се Бойко да не му дръпнат шлифера и да го хванат за шланга.
82
6
 
5
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Бойко ще загуби много, ако ГЕРБ загуби тези избори. Той винаги се е крепял на илюзията, че винаги ще печели. Кога да е ще загуби избори, но по-добре рано, отколкото късно.
81
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руските агенти , които ограбиха прехода и живота на цяло поколение Българи ! Не мога да повярвам ! Това е уродливото лице на национални предатели !!! Те няма да спрат , защото от москва са им заповядали да саботират денонощно всичко в България !!!
80
8
 
15
 
! Отговори
алекс2 преди 7 години
Гоце е наше момче от Сирищник-понякога дрънка глупости-простете му моля ! Просто просто ама замени външната таолетна с хотелче !
79
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя с големия шлем се оказа най-обикновена ушaнка :)
78
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
декларираш 1000 лв годишен доход, КУПУВАШ ХОТЕЛ ЗА МИЛИОНИ, А СЛЕД ТОВА ТИ СЕ ПРИВИЖДАТ СТРАХОВЕ......
77
7
 
19
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Боко че е...уплашен,уплашен,защото тоя до сега каквото и да е обещал на народа,нищо не е...направил.Прекара пенсионерите с едно Швейцарско...правило,което важи за Швейцария,но у нас дава 4-5 лева на пенсийка и чака пенсионерите да му пуснат бюлетинка.Тоя балък ли е,или се прави на...такъв.
76
3
 
17
 
! Отговори
сейко преди 7 години
Първо стани пилот, след това генерал, командващ ВВС на РБ и след това точи лиги за чужди дела
75
2
 
7
 
! Отговори
? преди 7 години
До !Що не се кандидатираш за президент, вместо да даваш акъл?
74
8
 
18
 
! Отговори
бай иван преди 7 години
Гоцето Седефчов отдавна не го бях чувал да дава комсомолски мнения.
73
22
 
17
 
! Отговори
Стефан преди 7 години
Лесно му е на ген. Радев да подава оставки, да говори за състоянието на армията, той като пилот много отдавна си е осигурил пенсионирането и който може да смята колко правят 20 заплати х 5 000 лв. На негово място и аз ще се кандидатирам дори и да загуби изборите ще я кара някакси с голямата пилотска пенсия.
72
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Президент по конституция е главнокомандващ и това е основната му функция. До сега не сме имали професионалист, а философи, историци и офшорковци.
71
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
на тоя путиняк Гоце някой обръща ли му внимание?
70
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 74AKO TAPATA MUTRA STANE PREZIDENT NAPUSKAM BALGARIA ZAVINAGIможеш от сега да тръгваш. От чалгари полза никаква.
69
20
 
17
 
! Отговори
58 преди 7 години
Ние армия имаме ли, че и генерали на всичкото отгоре? Кой е чувал за този генерал? И ако за военните е месия, колко души са това? Като бройка - любопитно ми е!
68
6
 
14
 
! Отговори
цезар преди 7 години
Не мога да разбера защо се косите. Президента на България се назначава и знаете от къде. За да си купиш власт в България то трябва да продадеш България. А вижте само колко работи гласят от управляващата партия да продадат.
67
28
 
17
 
! Отговори
! преди 7 години
Радев може да е възпитан и интелигентен, но ВИНАГИ ще му дърпат юздите към Путин, Евразия, НИКОГА няма да може да приложи своята ЕВРОПРИНАДЛЕЖНОСТ!Трябва ни ПРЕЗИДЕНТ, който изповяда ЕВРОЦЕННОСТИ, а не ердоганов тип :( въпреки че на всички от БКП/БСП/АБВ децата им правят кариера, живеят в "прокълнатите" САЩ и ЕС , а не в Москве)
66
22
 
21
 
! Отговори
Ken преди 7 години
Много съм любопитен, като загубят за Н-ти път, какво ново оправдание ще измисли. Излезте на лидерски сблъсък - Първанов, Корнелия, че да ви се посмея после на увъртанията. Няма ли най-сетне да разберете, че хората вече не ви искат. Писнало ни е от вас !