Владимир Кузов на сцената: Гей президент и ще сме №1!

Съденият за педофилия ще опразни затворите и опрости дълговете
Обновена: 11 авг 2016 15:21 | 11 авг 2016 11:44,
71
Владимир Кузов на сцената: Гей президент и ще сме №1!
Снимка: архив Булфото

Кандидатът за президент Владимир Кузов обяви публично, че е гей и че като такъв ще направи държавата ни №1 в света.

В платформата си бившият депутат е записал освобождаване на всички престъпници от затворите и опрощаване на всички дългове на граждани, общини, болници и др.

Кузов влезе в парламента през 2005 година като народен представител от "Атака". Няколко месеца по-късно той бе изключен от групата на националистите заради педофилски скандал. Срещу Кузов започна дело за хомосексуални действия с 13-годишно момче в подлез на Подуене.

На първа и втора инстанция той получи тригодишна присъда, но на последна ефективната присъда бе отменена и стана условна.

Днес Кузов твърди, че не е осъден, че няма никакво момче и никакъв подлез, а процесът срещу него бил политически, защото не искал да гласува за правителството на БСП и ДПС.

"Признавам, че съм хомосексуалист. Моят избор е цивилизационен. Искам за първи път да имаме президент гей. Това ще постави България на световната карта", каза Кузов пред Нова тв.

Той защити идеята си да освободи всички престъпници: "Ако приемем, че българският съд е корумпиран и некомпетентен, няма как да приемем, че всички осъдени в затвора са виновни".

Кузов обясни, че иска у нас да се направи реформа като тази в Украйна. "Една сутрин всички съдии да бъдат освободени", обяви той.

Някогашният политик призна и че е искал политическо убежище в Русия и то му е било дадено. Кузов обаче се отказал, защото Москва поискала да се откаже от българското си гражданство.

Той съобщи, че ще започне кампанията си със записаното в платформата. "Опрощавам дълговете на всички граждани, общини, читалища, болници, културни институции, спортни организации", зарече се бившият депутат.

Кузов обясни, че сега в парламента има много хомосексуалисти, които не си го признават. Това обаче не го интересувало.

"Аз съм тук, за да мога да помогна и да изведа България като номер едно на световната карта", обясни още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
0
 
! Отговори
Плешивия ака Вожда преди 1 година
Владо царицата щото бил царицата на кавалите
46
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До демократБъркаш - това е брат ти, нали ти го учеше на "мурафетите", но той те надмина, стана "политик", а ти си остана зебен ***.
45
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОЗИ ИЗВРАТЕНЯК НЕ Е ГЕЙ.ТОЗИ Е ПЕДОФИЛ. ПЕДОФИЛИЯТА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.ДА СИ ГЕЙ НЕ Е СРАМНО, НИЩО ЛОШО. ГЛУПАВО Е САМО, ЧЕ ПРАВЯТ ПАРАДИ. ТОВА Е ТЪПАШКО. И МНОГО, МНОГО ИЗКУСТВЕНО - "ЕЛАТЕ НИ ВИЖТЕ!". НЕ ПО ТОЗИ НАЧИН СЕ ТЪРСЯТ ПАРТНЬОРИ... ЧЕ И ОБЩИНАТА ИМ СЪДЕЙСТВА, СВОДНИЧИ...ВЕСЕЛО БИ БИЛО, АКО ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИТЕ СЪЩО НАПРАВЯТ ПАРАД - НА УЛИЦАТА НЯМА ДА МОЖЕ И КАРФИЦА ДА ПАДНЕ.
44
0
 
18
 
! Отговори
Розова България преди 7 години
Кузов-президент, Икебаната-вицепрезидент, Дянкофф-министър на отбраната, ще напляска руснаците. Евгени Минчев-министър на МВР, има опит задържан е в поделение на МВР за хулиганство и поне знае къде работят полицаите, за разлика от Бъчвата. Азис министър на културата и образованието.Ще станем 1 не на земята, а във вселената.
43
1
 
3
 
! Отговори
Тц, тц преди 7 години
До НиколайПриятелю, ти за правопис чувал ли си?
42
1
 
10
 
! Отговори
R.I.P. Bg преди 7 години
Не ми пука кой ще е избран за президент, премиер, депутат и т.н. Това вече няма никакво значение. С държавата е свършено.
41
0
 
12
 
! Отговори
хахахааааа..... преди 7 години
Роска Плювналиева е много по-голяма гейка от вас.
40
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така е... И без това държавата ни е пародия, да си турим за президент един гей с педофилски наклонности и ще бъдем действително смешка 1!
39
0
 
17
 
! Отговори
dedo_kopele преди 7 години
Ами то Плевньо, доста свали летвата и сега от този *** до Азис траверса всеки може да си показва селянията. Позор за страната!!
38
1
 
20
 
! Отговори
Тъпак преди 7 години
Бойко Борисов въведе маниер на поведени, който гласи следното:Щом Бойко може да е премиер, защо аз да не мога да бъда каквото си искам...И наистина защо не ?!
37
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами след като Росица Плевнелиев беше цели 4 години президент и си траехте въпреки непрестанните му гафове, пошлости и клишета, не виждам защо пък и Владо Кузов да не с пробва. В тази територия всичко минава. Погледнете само кой е начело на държавата - един полуграмотен мафиот, лъжец и селски тарикат.
36
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, какво толкова - нали това са новите *** ценности. Тъкмо ще ни похвалят от Европа, колко сме толерантни към различните.
35
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
в парламента всички са хомосексуалисти
34
0
 
44
 
! Отговори
ЧАР преди 7 години
ПАДЕНИЕ !!! ХИЛЯДА И ТРИСТА ГОДИШНА ДЪРЖАВА С ИСТОРИЯ ДОСТОЙНА ЗА УВАЖЕНИЕ КОЯТО *** ЗА 25 ГОДИНИ ПРЕВЪРНАХА В ***.НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ ? АКО НЕ ВИ ПУКА ЗА НАРОДА НЯМАТЕ ЛИ СТРАХ ОТ БОГА ???
33
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Природата,такива болестни състояния не се търпят дълго.Под една,или друга форма ,Природата ги отстранява.Единствено,вероятно нейното най-болествно отклонение,"Човекът",се противи на този ЕСТЕСТВЕН механизъм,като създава неестествени противоприрдни форми и механизми.С това,така нареченият "Венец на Природата"(по-точно,самонарекъл се за такъв),си е подписал Присъдата, присъдта на Природата,за изчезването си от Земята.Няма да е нито първото,нито последното Природно Недоразумение!
32
20
 
19
 
! Отговори
демократ преди 7 години
Най после русофилите си намериха вожд и идол.
31
2
 
34
 
! Отговори
mamitko преди 7 години
Не мога да повярвам, че чета за този. Ужасни сте, медии такива!
30
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето ги физико-биолого-нравствените праметри,по които "нашата велика нация",ще се съизмерва....НЕ с другите нации,а с Майката Природа!!!Когато една нация се превърне в ***,не само населявана,но и "управлявана" от природни извращения(болести),нейното място,което Майката Природа един ден ще и определи,за изгниване и изчезване,е Бунището НА Природата!Това ни чака всички нас,които понасяме всичко това, да определя нашият "живот"(съществуване".РАЗБЕРЕТЕ,ТОВА Е Н А Ш Е(!!!) "ДЕЛО"!!!!
29
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Закъсняла сте, Владке Кузова. Досега що гейове, пардон пеераси се изредиха в политиката..... ФедеРоска Плювналиева е много по-голяма гейка от вас.
28
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега като имаме гей президент, що не станахме 1?