Овчаров убеден: Ген. Радев е заплаха за Бойко Борисов

"Усещането за предателство към Първанов и Калфин е много силно"
13 авг 2016 11:16, Александър Попов
113
Овчаров убеден: Ген. Радев е заплаха за Бойко Борисов
Снимка: Булфото, архив

Кандидатурата на ген. Румен Радев е заплаха за Бойко Борисов и кандидатурата на ГЕРБ, убедено заяви в ефира на Нова тв бившият министър на енергетиката Румен Овчаров.

Той коментира кандидатът на левицата, с когото ще се яви партията на президенските избори.

По думите му някои от хората в партията не могат да приемат издигането на Корнелия Нинова на поста председател на БСП.

"Кандитаурата за президент в дадената ситуация има една важна задача. Ключовите думи са консолидация и алтернатива. Алтернатива на управлението на ГЕРБ, което минава през доказване на това, че БСП е опозиционната партия и консолидация на всичко, което беше разгонено от Левицата", добави Румен Овчаров.

Той заяви още, че 52% от БСП искат коалиция с АБВ, но те не са тези, които харесват Георги Първанов.

"Усещането за предателство към Първанов, Петканов и Калфин е много силно и няма как някой от тях сега да е наш кандидат. Едва 3% от социалистите искат БСП да се яви на президентските избори със самостоятелна кандидатура", каза още Овчаров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Случаят Радев е показателен за манталитета на българските офицери в предпенсионна възраст. Тези хора са се клели във вярност на БКП, СССР и делото на Ленин и Димитров преди 89-та и това промиване на мозъка явно е до живот. С такива висши офицери начело, България никога няма да бъде приемана добре в НАТО и ЕС. В сегашната геополитеческа обстановка, такива хора се явяват по-скоро заплаха за националната ни сигурност, отколкото гарант за нея. България има остра нужда от нови, достойни офицери.
81
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква е тая пуста алчност за власт?! Да хвърлиш генералски пагони, да си плюеш на цялата кариера и да се хванеш с тъмни и нечисти креатури, като Р.Овч.Вярно е, че който се е хванал с него, гладен не е останал. Погледнете милионера Кадиев и фирмите на *** му, които изнасят евтиния ток от България. Кой мислите ги уреди?
80
0
 
8
 
! Отговори
Естет преди 7 години
Пуснеш новините и ти стане лошо - половината от противните мутри на престъпници в МОЯТА България веднага цъфнат на екрана
79
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мислех Радев за достоен български офицер, а той се оказа продажен ***. Човек, който заменя воинската си чест за една кирливa номинация от пропаднала партия не може и не трябва да е президент.
78
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Зелено човече за президент-НИКОГА!
77
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ХВЪРЛЕТЕ ЛЕНИН В КЛОЗЕТА!!!
76
3
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
До: Armagedon: Това, че Калфин бил най-мразения министър (дори и Нейков да се брои преди него), е такава измислица, че просто не може да се коментира. Той единствен от всички министри завърши нещо - пенсионната реформа. А за това, че Първанов се оказа извън БСП, отговорността е на бившето ръководство и най-вече на Станишев. Такива лидерски проблеми има в повечето партии. А по темата - който и да бъде избран за президент, ще е по-добър избор от Плевнелиев.
75
3
 
12
 
! Отговори
Armagedon преди 7 години
Р.Овчаров все още си мисли, че ние,българските избиратели ,сме все още овце ,пък той овчаря. Да ,ама НЕ.Най-продажната партия обвинявя в предателство свойта рожба Първанов.То такъв резил никога в Б-тото през вековете не е имало. А подкрепата му за генерал Радев е твърде закъсняля , защото българите се наситиха на генералско управление.А за каква алтернатива на упрвлението говори тази креатура , след като пробутаха Калфин за социален министър,(най-мразеният от българите след Нейков.)на Герб.
74
3
 
10
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Не знам за чий другар се мислиш, но ако търсиш олигарси, бат'ти Бойко и Иван Костов например са много по-достойни за тази титла. Тази дума олигарх се търкаля постоянно по форумите, но никой не си прави труда да обясни какво означава това за България. Олигарси има в Русия, по времето на Елцин си бяха разпасали поясите, но Путин им стъпи на врата и им показа, че държавата стои над тях. А нашите в сравнение с тях са кокошкари, но все пак мътят водата чрез медиите и продажните политици.
73
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другарю Овчаров,прочети книгите `Кокаин`на Атанас Панайотов,писател,който ви познава всичките комунистически ***, свързани с мафията,как крадяхте, и станахте милионери!Намери се човек,който открито пишеше -без страх за живота си,за диващините които правите и до днес. Ей противни сте ни,отвращаваме се от тези партии,и едни и същи въшки да ви гледаме по всички медии.Моля ,троловете да съобщават на господарите си мнението на народа.
72
3
 
11
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
Аз лично не съм убеден че Р.Овч работи за България. По-скоро обратното.Човек трябва много да внимава кой какво го съветва.Горбачов сега продава куфари в Америка въпреки преклонната възраст. Той беше доста популярен навремето. От негово време датира ембаргото на български стоки за Русия.
71
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Леле, леле, ще се поядат на живо нашите "титани" - патроти, честни и умни първи люде на ограбена до шушка България. Сега борбата е многократно по-яростна и кръвосмучеща, защото свърши социалистическата мандра, а нашият най-голям враг според титана на мисълта - президента, вече не ни бръсне за слива и си иска своето, няма вече какво да се краде и затова ненаяли се нови въшки ни залъгват с пръстови отпечатъци за милиони (щом пускаме да ни npиnикaват наркомани)... Сухото вече не е гарантирано.
70
5
 
9
 
! Отговори
от запаса преди 7 години
В България по повеля на партията се издигаха некадърници на ръководни постове за да слагат прът в развитието на страната. Това се правеше с веши указания от Москва.Кога и как този офицер е станал генерал? Колко скока с парашут има? Колко летателни часа? Това е важно, защото такива подкрепени от марионетни партии хвърлят сянка върху честното име на българския офицер.
69
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това умозаключение не съответствува на нито един от принципите на Демокрацията .
68
9
 
9
 
! Отговори
непозната преди 7 години
Глупости,от къде накъде ще се страхува Бойко от генерала,защо подхвърляте разни интригантски измислици
67
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А пък овчаров е заплаха за българския народ
66
2
 
13
 
! Отговори
Сиси преди 7 години
БКП,БСП ,СДС,ГЕРБ и СИЕ,сте заплаха за всеки българин.Генерал Радев,ако беше чел повече,за вашите варварски действия,над народа,НИКОГА НЯМАШЕ ДА ПРИЕМЕ ПОДОБНА КАНДИДАТУРА-БАШ ОТ ВАС!Ако беше независим кандидат за президент,можеше и да спечели.Който и да се доближи до вас партийни лицемери и мафиоти-все е намразван,защото ще ,не ще ще играе по ударите на вашата тояга.
65
4
 
4
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
До Анонимен79Не всички са нехранимайковци.По мое време, който беше не хранимайко, пенсионираха го на 40 , а не го пращаха по ген щабни академии къде ли не.Все пак, някой трябва да свърши работата, а некадърник не може да се предложи за генщабна академия-не знае езици, не разбира, ще излага държавата... Виж, министри -некадърници-може, те са политически назначения-Аню, Нейков, те законно могат да правят простотии, каквито им наредят "отгоре", но за военни експерти е непростимо.
64
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
щом този не'къв си генерал го издигат гротесково карикатурните лидери на пропадналите партии, не ми го хвалете.
63
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ В БСП, ОСВЕН ЧЕ НАВЛЕЗЕ В АКТИВНА БИТКА ЗА СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ СЛЕД КАТО ГИ ПОВЯ ВЯТЪРЪТ НА ПРОМЯНАТА, АМИ СА СЕ ЗАЕЛИ И БОБ ДА МЯТАТ- КАРТИ НЕ РЕДИТЕ ЛИ, А НА КАФЕ ГА ГЛЕДАХТЕ КО ВИ ЗЛЕЗНА, КОЙ НА КОЙ Е ВРАГ И ЗАПЛАХА- НИЕ СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ И ПОЛИТИЦИТЕ И ОЛИГАРСИТЕ- ВСИЧКИ ЗАВЪРШИЛИ ПУЦ И ЦУРК.