ГЕРБ за президентския вот: Работим в интерес на гражданите

Партията прие слоган и график за предизборната кампания
17 авг 2016 15:44, Анисия Иванова
52
ГЕРБ за президентския вот: Работим в интерес на гражданите
Снимка: ГЕРБ

"Работим в интерес на гражданите" е предизборният слоган на ГЕРБ за изборите за президент и вицепрезидент.

Това реши окончателно на свое заседание днес Националният предизборен щаб на ГЕРБ, съобщиха от от партията.

По време на заседанието беше приета и визия за графичното оформление на слогана. Освен това Националният предизборен щаб на партията окончателно утвърди визията за предизборните плакати и за всички останали агитационни и рекламни материали, които ГЕРБ ще използва по време на предизборната кампания за президент и вицепрезидент.

Структурирана и одобрена беше и концепцията на партията за предизборните активности на ГЕРБ в Интернет и социалните мрежи.

По време на заседанието Националният предизборен щаб на ГЕРБ започна утвърждаването на областните и общинските предизборни щабове на партията в страната. Утвърждаването на местните щабове се извършва по предварителен график и процесът ще приключи на 31 август.

Националният щаб прие и окончателния график с датите за провеждане на Националната предизборна обиколка на кандидат-президентската двойка в цялата страна.

Официалното откриване на предизборната кампания на ГЕРБ ще е на 9 октомври 2016 г. и по традиция ще се проведе в зала "Арена Армеец" в София. Закриването на кампанията ще е на 4 ноември 2016 г. и ще се проведе в гр. Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Натеглихте заеми, а кой и как ще ги връща не знам. Майтап си праите на гърба на хората. Няма и алтернатива, то който и да се появи с по-различен начин на мислене застрашаващ предстоящият разпад на страната, демек вашата власт и създаденото статукво където богатеете за сметка на бедният работещ българин, бива репресиран, обявяван като комунист, все едно вие не сте, и не знам си какви други глупости. Е, вие ще сте последната партия преди тоталната деградация на българската нация. Честито, другари!
32
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поименно, дами и господа от ГЕРБ - поименно кои са въпросните граждани?!
31
2
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
Да, държавата процъфтява след всяко следващо правителство и децата ви които са в чужбина решиха да си дойдат да живеят в България, този филм вече сме го гледали, супер приятно е в бг да правиш бизнес и да се опитваш да живееш, особено ако не си от кирливата европейска столица София. Не останаха мн кадърни хора за съжаление и не виждам признаци да става по-добре, тепърва огромна вълна ще се пенсионира, а бягащите навън са все повече и повече, все млади и интелигентни хора.
30
0
 
12
 
! Отговори
ОСТАВКА ПРОДАЖНИЦИ преди 7 години
МАК ПОВЕЧЕ РАБОТИТЕ ЗА ТУРЦИЯ
29
2
 
13
 
! Отговори
мутрите в затвора преди 7 години
Боже прибери си вересиите! Герберската ненаядена пасмина работела за гражданите?! За кои- членовете и клиентелата на ГРОБ ли?! Да- за приближените фирми, за приближените бизнес-олигархично-икономическите кръгове на тази бандитска партия-Котараци, Вълци, Паши и кой ли още не! Строели спортни зали- също като Колодрума в Пловдив, многократно оскъпен и неизползваем за обикновения гражданин- всичко е отчитане на много строителство на свръх-висока цена, неизрядно, некачествено, за да се почмат ремонти
28
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дайте ми една обществена поръчка и на мен и тогава ще ви повярвам,че работите за гражданите,аз съм гражданин.
27
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като гледам как сте се ояли,добре работите.Ама мислете за здравето си бе хора,не яжте сланина.ББ и Лилето ако се качат заедно в един асансьор,не е сигурно дали ще издържи.А иначе народа одавна е престанал да разчита на вас.Младите избягаха,а пенсионерите с тия три лева дето им подхвърлихте не само че няма да ви гласуват,ами благославят цялата ви рода-майки,лели и т.н.Така че не се надявайте на всенародна подкрепа,тези времена минаха.
26
0
 
14
 
! Отговори
Дядо Пешо. преди 7 години
По вярното е :" НЕ работим в интерес на гражданите. " Когато видя министри , депутати и банкери в затвора ,ще повярвам ,че работите в интерес на обществото.
25
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що плачете бе граждани???? Нима бащицата Мутра не се грижи за вас, защо сте толкова неблагодарни, защо??Нима не ви ли посъветва да не ядете сланина и пиете вино, за да не получите инфаркт, а? Нима не забрани казаните за ракия, за да не варите парцуца и да се храните, а? А скъпите горива и винетки, не са ли да оставите колите и да тръгнете пеша за здраве, а? За това ви посъветва дори Лилето Павлова, но вие не разбирате как ГЕРБ се грижи за вас. Ей прости граждани бе не разбирате.
24
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Досега в мой интерес не сте работили.Работите единствено във ваш интерес и пак разчитате на наивността и глупостта на "лошия мат'рял" да ви подкрепи.Да,ама-не!Не и този път.
23
0
 
16
 
! Отговори
Провинциалист преди 7 години
Аз съм селянин. В мой интерес ще работите ли?
22
0
 
7
 
! Отговори
Armagedon преди 7 години
До Анонимен 23.Още като се започна говоренето за Президентски избори и написах ,че тези избори ще са най-големият политически цирк , от тези които сме наблюдавали до сега. Щом се започна с кандидатите клоуни , Жорж Ганчев и Кольо Парамов кампаният изглеждаше многообещаваща на сеири. Та и сега . Лоьунги бол ама свестен кандидат , няма.
21
1
 
17
 
! Отговори
МНОГО НАГЛО преди 7 години
ТИЯ СЕ БАЗИКАТ С ХОРАТА
20
0
 
12
 
! Отговори
Armagedon преди 7 години
Ами те ГЕРБ и сега се грижат за гражданите , само че за тези с главно Г. И малките граждани не забравят само дето ги бяха предоставили на соц.министъра Калфин , който се погрижи всички граздани да се пенсионират на 65 години с невъзможен тр.стажДано новата министърка на цоц. Министерството не положи още по-топли грижи и да предложи на Парламента закон в които да е записано че и мъжете трябва да раздат.
19
0
 
17
 
! Отговори
sis преди 7 години
Слогана е готов, но плаката е малко отрязан. Би трябвало отдолу да са изброени гражданите. Гражданина Борисов, гражданина Цевтанов.....
18
0
 
17
 
! Отговори
Академик преди 7 години
Извинявааите, но да ви пикая и на статиите и на коментарийте и на отвратителните мутри и мутреси, които показвате!
17
12
 
4
 
! Отговори
До Станишев преди 7 години
Хе -хе , олигарсите процъфтяват само в бантунстански държави където хора като теб им позволяват това. Бокича трябва да си ходи, но ако червените кхмери се върнат на власт покрай пилотчето, бая народ ще се изнесе още от бг.
16
3
 
10
 
! Отговори
гербист-столичан преди 7 години
Девизът ни трябваше да е:РАБОТИМ В ИНТЕРЕС НА СТОЛИЧАНИ !!!
15
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мандатът на зловредния Плевел изгича. Сега е ред да издигнете Магарето.
14
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да. Работиге най-вече за интересите на мафиотите, далавераджиите и крадците, т.е. за феновете на празноглавата Мутра. Но времето ви вече изтича, въпреки посгоянните напхни на платените медии да крепят статуквото.