От ГЕРБ не отричат съвсем варианта Кристалина - президент

Имаме готово име, ще го кажем през септември, обяви Караянчева
17 авг 2016 07:39, Красимир Ангелов
80
От ГЕРБ не отричат съвсем варианта Кристалина - президент
Снимка: БТА

Посещението на българския еврокомисар Кристалина Георгиева в Троянския манастир заедно с премиера Бойко Борисов и последвалата й изява в църквата “Св. София”, където се срещна със зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, не е било начин на ГЕРБ да покаже, че това е техният кандидат за президент, обяви депутатката Цвета Караянчева пред "Труд".

Още по темата

Последните изяви на Георгиева дадоха поводи за предположения, че управляващата партия иска да загатне своята номинация за предстоящите през есента президентски избори и това е именно Георгиева.

"Сериозна партия сме. Когато решим да обявим кандидата си, ще го направим. Вече имаме готово име, но ще го кажем в началото на септември", категорична бе Караянчева пред изданието.

Самата тя не отрече категорично възможността номинацията за президент на партията да е именно Кристалина Георгиева. "Не мога да кажа нищо. Ще разберете през септември", лаконично обясни депутатката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
4
 
! Отговори
Библиотекар преди 7 години
Този овен все крави и овце избира. Да дойде да му прочета "Престъпление и наказание", 4Идиот" и другите книги на Достоевски
57
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
72, МНОГО ТИ Е СТАРА ОПОРНАТА ТОЧКА И СЛЕД ОНИЯ БЮЛЕТИНИ И , ЕЙ ТЕ ОНАЯ НЕБАНКА И 4/5 МИЛИАРДА ВСИЧКИ ДЕТО ЩЕ ПЛАЩАМЕ- ТОЧКАТА ТИ Е НАПРАВО ЗАПЕТАЙКА, ТОВА ОСТАНА В МИНАЛОТО А ББ ДОКАЗА ЧЕ МОЖЕ ДА РАБОТИ С ВСИЧКИ И ДА СИ ВИДЕЛ НЕКОЙ ОСЪДЕН САЙТ ЗА ТОВА ЧЕ РЪСИ ЛЪЖИ ПО НЕГОВ АДРЕС- НЕКА СИ СПОМНИМ ДЕЛОТО ДЕЛФИН ОТ 16 ЮЛИ И РЕШЕНИЯТА НА СЪДА ПО ПРАВАТА НА ЧОВЕКА НА КОИТО СЕ ПОЗОВАВАТ МНОГО ЕЛ МЕДИИ- ХАЙДЕ СТИГА ЛАЯ И ЛЪЖИ. ПРАВОТО ДА СИ ИНФОРМИРАН ТЕ ПРАВИ СВОБОДЕН.
56
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ако българите не изхвърлят от властта партия ГЕРБ,която съсипва Българиянещата вървят към Ердоганова Диктатура на Бойко
55
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Друго си е да се пръкнеш в червено семейство, дето даже и детето го наричат на името на Вожда на световния проретариат. А после пред това наше детенце всички врати са отворени и преди демокрацията и след. А какво да кажем за Меркелица. Също първа комсомолка, а сега гробокопач на ЕС. Те са си лика-пилика.
54
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И понеже БСП има много свестни политици избра фуражка и Руски шпионин за кандидат-президент . Ега ти и елементарния червен каскет .
53
3
 
4
 
! Отговори
Да бе да преди 7 години
Добре де, сталинка да не е луда за да се върне на село, било то и като президент.
52
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
герб няма нито един свестен политик,затова страната е в окаяно положение,а промитите моьзъци ако изберат пак герб слагат край на всичко.ще се загубим като държава и народ.нещата неудържимо вървят към диктатура
51
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Червените каскети са много горди , че ген. Радев е Руски шпионин и затова нямахме самолети до сега. Това е кандидатура на Путин , а не на БСП .
50
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ужас. Ако е тая верно си е за емиграция.
49
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От трън та на глог, че е по-висок!
48
1
 
4
 
! Отговори
Marto преди 7 години
Леля ви Кристалина как яде катеричките - не е истина ...... Лошо няма - да се забавляват хората.
47
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другарю , Тракия-България от километри миришеш на червен каскет . А иначе такива като тебе да имигрират е радващо .
46
1
 
11
 
! Отговори
Паметлив преди 7 години
До Анонимендо 59 Оная с Козлодуй е друга-Кривоустата,дето е като дялан камък,навсякъде се намества.На тая греховете са други.
45
2
 
20
 
! Отговори
Факт преди 7 години
КриСталинка има сравнително висок рейтинг просто защото хората нямат представа с какво всъщност се занимава и какви интриги върти в Брюксел.Обаче предложат ли я за президент,ще се намери кой да информира обществото.А има много за казване....
44
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази унищожи АЕЦ Козлудуй. Затвори блокове за да се уреди в Европейския съюз.
43
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малиии!. ГЕРБ теябва да са тотално изтрещели ако издигнат тая за президент. 100% губят избирите. Тази предаде отдавна Българските интереси.
42
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най после БСП ще покаже на света как се печелят избори с 100 - 200 симпатизанти от село Долно Нанагорнище . Всички баби и дядовци по селата с осигурените пенсии от БКП-БСП по 150 лв. на месец ще гласуват за тях . Другарката Нинова като милионерка и бивша СДС-арка ще им каже колко ги обича и как ще работи за тяхното благополучие . Хвала на такЪва партия .
41
4
 
2
 
! Отговори
1 преди 7 години
Трябва да е луда, за да се върне тук, ако може да си взема европейска заплата! Какво би спечелила? Плювки само.
40
6
 
8
 
! Отговори
До Анонимен 41 преди 7 години
Само да припомним на самозабравилите се демократори, че Народният Съд не е творение на БКП. Народният Съд, по подобие на Нюрнбергския процес, е създаден от Съюзниците - САЩ, Великобритания, СССР и Франция, с цел денацификация. И всички тези "жертви" на Народния Съд са едни най-обикновени фашисти - убийци и престъпници. Духовните бащи на съвременните демократори.
39
4
 
6
 
! Отговори
маде ин Булгари преди 7 години
КриСталина е българската баба Меркел!