Путин цели да е император, а Ердоган – султан

Първанов бил човек на Москва, настоя Методи Андреев от ГЕРБ
124
Путин цели да е император, а Ердоган – султан
Снимка: Булфото, архив

Руският президент Владимир Путин иска да бъде новият император, а турският държавен глава Реджеп Тайп Ердоган - новият султан. Това са двама авторитарни лидери, които искат да върнат влиянието на страните си, смята депутатът от ГЕРБ Методи Андреев.

Още по темата

Според него на съюза Русия – Турция трябва да се гледа стратегически, защото може да се използва от Москва за натиск върху Европа.

"Ердоган може да е авторитарен, но не е глупав – най-големият коз на Турция са бежанците и Ердоган никога няма да си позволи да го използва, освен ако обстоятелствата не го налагат", предупреди Андреев пред bTV.

"Ако покажем, че се поддаваме на натиск, той ще продължи. Ние сме суверенна държава с върховенство на закона, част от НАТО и ЕС - това са трите константи, с които трябва да се съобразим. Ние можем да бъдем печеливши, ако познаваме много добре историята си: цар Борис III не даде българските евреи, а беше притиснат от двама диктатори -от Сталин и от Хитлер", каза още Андреев.

"Не е целта да решим бързо проблема. България е суверенна държава, а сега Ердоган е разбрал друго", коментира той случая с предаването на издирвания от Анкара Абдулах Бююк, сочен за финансист на организацията на Фетхуллах Гюлен, когото пък турския президент обвини за опита за преврата.

"Неприятното е, че премиерът решава такива казуси, а трябва да има институции. Не казвам, че Бойко Борисов е постъпил грешно, а начинът, по който това е направено, не е добър", посочи Андреев.

Депутатът коментира и предстоящото обявяване на кандидатпрезидентската двойка на левицата.

"В левицата да се изяснят кой им е президентът, защото има кандидат на ръководството и на масите. Явно на Георги Първанов и на Корнелия Нинова, когато бяха в Русия, са им казали кой да им е президентът", категоричен бе той.

По думите му Георги Първанов е човекът на Владимир Путин у нас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 113 я си трай в колхоза бе руски циганнино Дедоти освен да копа ряпа за поместчика си друго не е правил
85
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 112Ако те докопам, дали ще намериш сили да позвъниш на 112? Дядо ми е бил мъж, има немски орден, заповедта е подписана от генерал-фелдмаршал Мантойфел и два български ордена за храброст. Учил е в Германия и освен бляскавия немски е усвоил ... бирата, заради което Черноземски си е изял боя. Германофил, но и ляв земеделец, заради което през 1923 са го хвърлили в шлепа, но видинлиите са събрали много пари и шлепът не е бил потопен. А ти си обикновен по/мияр, ниска проба, с лаjNян език
84
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 110 дядоти най вероятно е свършил с *** в жопата червеноо руско лекее освен ако не са го заклали леко
83
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 93Няма такива изследвания! Измислици са това. А като чуя за ДНК от хора, които хал-хабер си нямат какво е това, не знаят какво представлява, коя е комплементарната база на тимозина, какво е митохондриална НК, а какво - ядрена, направо ми се повдига! Аман от неграмотници! И какво, не сме славяни ли? Само сме им създали (от доброта!) азбука, превели сме им Евангелието, говорим на славянски език. Аз чувствам свои руси, украинци, белоруси, русини, чехи, словаци, всички югословени!
82
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До МАКЕДОНСКИ БЪЛГАРИНМуухъл, твоят Владо Черназемски е бил полицейски копой и МОЯТ дядо го е бил яко с бастуна си в "Нептун", след като го е предупредил да не слухти. Голям резил е бил в цял Видин и след това гадта е изчезнал да служи на усташите и е убил Луи Барту и крал Александър. А като споменаваш Ванчето, кажи нещо за дядо Коле Леко Коли - един от екзекуторите му. Празна лейка си, маке!
81
1
 
1
 
! Отговори
халив Багдади преди 7 години
Халив си има що не и още двама ненормални за цар и султан
80
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На *** човек не давайте трибуна - само глупости говори. Пудел жалък.
79
2
 
9
 
! Отговори
Idealist преди 7 години
Хайде при досиетата, долен гербер
78
2
 
18
 
! Отговори
Кахраман преди 7 години
Ердоган и Путин имат някакви цели и ги следват,а ти ще си останеш копоя на началника си от Банкя! В централата на ПП-ГЕРБ ти навиват пружината и те изстрелват по студията на подбраните ТВ в сутрешните блокове.
77
5
 
8
 
! Отговори
ВВ преди 7 години
ТОЗИ САМО ДА ГО ПОГЛЕДНЕШ И МИСЛИШ ЧЕ ИМА НЕЩО С ГЛАВАТА С ТАЯ УСМИВКА
76
12
 
6
 
! Отговори
МАКЕДОНСКИ БЪЛГАРИН преди 7 години
Анонимниците са комунисти , а за честните люде те не са хора ,а *** ,московски *** и путиноидни шизофреници. Не се радваите предварително изчадия адови ,защото генералчето ви няма да бъде избрано.Ванга го каза.Но времетао за разплата идва. Помнете Ванче Михаилов. Помнете Владо Черноземски. Помнете Менча Кърничева.
75
15
 
8
 
! Отговори
ОХРИДСКИ преди 7 години
Прав е Методи Андреев. Путин разпореди на Първанов и *** кои да им е кандидат президент. Недопразумението в случая е нищожеството наричано Радев.Това влечуго е виновно наистина да нямаме натовски самолети ,защото през годините овърташе и забавяше приемането на експретизата за тях. Глупостта на днес управляващите е ,че му се довериха и този подъл *** ги преметна.Хората на Путин искат да управляват чрез подставеното лица-Радев в служба на Русия и срещу собствената си родина-България .
74
3
 
7
 
! Отговори
C вас RUssia преди 7 години
И рече Бардак Осама да бъде и сор.осои.дное и хибридное *** наизлезнаха и заповръщаха вкупом по заповед на Уъшингтънският мамун и Чебураш .
73
2
 
5
 
! Отговори
До 93-то хюмне преди 7 години
Че.Х.льо ти ли си бе ? Гоцеелчевски пум.ашки комун.хибриде некръстосан Еврейски
72
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 98 Като си толкова горд защо не си пишеш името. Не става въпрос дали дължиш или не на някой нещо. Става въпрос България да отстоява интересите си а не като бате Бойко да плаче след дъжд качулка на колене пред Путин "Пуснете ни моле Южен поток".Да ама май му удариха един южен Паток.
71
2
 
18
 
! Отговори
гошо тъпото преди 7 години
на снимката - достоен за техен лакей!
70
4
 
13
 
! Отговори
Мишо преди 7 години
А вашето бажество Барак Обама къде го забравихте?
69
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Все още има истински БЪЛГАРИ . Не забравяйте , че Методи Андреев беше шеф на комисията по досиетата на КГБ-ДС . Това , което казва е истина. ген. Радев е Руски шпионин и доказателство е това , че все още нямаме самолети на НАТО , а само Руски .
68
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Научно доказано е чрез ДНК тестове , че ние не сме славяни или тюрки , а сме един народ със северна гърция и северна италия и разбира се македония . Но на нас продължава да се вменява вина , че сме предатели спрямо русия . На никого не дължим нищо . Всичко сме си платили че и в повече !!! Българи бъдете горди !!! Трябва да се оттървем от русия завинаги и да престанем да се поддаваме на хибридни дезинформации !!!
67
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истински българин за разлика от *** !!!