Подкрепата към ГЕРБ се дължала на изграденото доверие

Искрени сме с хората, похвали се Цветан Цветанов в село Тича
20 авг 2016 19:51,
124
Подкрепата към ГЕРБ се дължала на изграденото доверие
Снимка: Архив, Булфото

Подкрепата към ГЕРБ се дължи на изграденото доверие. Ние сме искрени с хората - казваме им какво можем да направим и го изпълняваме, каза председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов в котелското село Тича, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

"Проблемът, който имате с водата, ще бъде решен още в този мандат, благодарение на екипната работа между изпълнителна власт, местна власт и парламентарната подкрепа към държавното управление", е посочил Цветанов.

Председателят на ПГ на ГЕРБ е заявил, че целевите средства, които са отпуснати от правителството, са възможни благодарение на стабилността, която има правителството на Бойко Борисов.

"Беше ли възможно да се отпуснат такива целеви средства в периода 2013-2014 г.? Правителството на Орешарски отпусна 500 млн. лв. на хартия, но нямаше финансовия ресурс, който да реализира тези намерения. Нямаше необходимата събираемост, нямаше тези приходи в бюджета, тези излишъци, за да се направи подобно преразпределение на средства и тези пари да могат да достигнат до вас", е казал Цветан Цветанов.

Според Цветанов Котел може да бъде общината-модел за управление на държавата.

"Тук има много различни етноси. Силата на ГЕРБ е, че не дели хората на наши и ваши. Ние залагаме на авторитетите в малките населени места и постигаме успех", е посочил Цветан Цветанов.

Заместник-председателят на ГЕРБ е бил категоричен, че Десислава Танева не без основание е смятана от мнозина за най-успешния и компетентен министър.

"Деси Танева знае как започнахме през 2006 година. Тя знае каква експертиза имат хората, които управляват секторните политики, тя познава качествата на народните ни представители. Можем да се гордеем с депутатите, с министрите и с кметовете от ГЕРБ", е заявил Цветанов.

Председателят на ПГ на ГЕРБ е обяснил, че лично е посетил всички общини в България по няколко пъти, независимо дали е по време на кампания или извън нея.

"Диалогът е важен. Всяка седмица наши общински съветници и депутати правят приемни за граждани от всички населени места в Сливен и в страната. Няма нищо по-ценно от това да знаеш реалните проблеми и да бъдеш искрен към хората", е посочи Цветанов, цитиран в съобщението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
2
 
16
 
! Отговори
:( преди 7 години
Тоа *** тряа спре да се показва тук таме, че доверието в клоунската партия пада още повече/. Аз незнам що си мислех, че е в арест или пандела или нейде там из ззанданите, па той сеир струва по новините :/
70
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
няма политическа партия в бг,която да не е антинародна,всичките лъжат хората че работят за тях и след изборите започват да работят за спонсорите си,или за тези които са ги издигнали.Политиката е най мръсния бизнес и най-пропадналата морално мафиотска структура,но е много печеливша за елементите в нея, да им са сладки откраднатите хорски измъчени пари
69
1
 
21
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
До ПуркоНе го наричат Цвинокио заради откровеността му. Не го наричат Цецерон заради ерудицията му. Не го наричат Ухото заради спазването не закона. Наричат го Пъпеша, защото е кре'тен.
68
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 88Имаше и катри за почивка по 20 дена. Сега пет дни. Наврете си неоколониалния ред отзад.
67
1
 
29
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
ЦВЪКИ КРИВОГЛАВИЙ ДА БЛАГОДАРИ НА КОРУМПИРАНАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА ЗАЩОТО АКО ТЯ БЕШЕ ЧИТАВА ВЕЧЕ ЩЕШЕ ДА АГИТИРА ЗА ГЕРБ В ЗАТВОРА.
66
1
 
31
 
! Отговори
в пандиза преди 7 години
Цецо да влиза в пандиза а от там да не излиза!
65
1
 
19
 
! Отговори
до84 преди 7 години
Аз съм *** и вие сте прости,значи ще се разбираме....
64
0
 
14
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
До Анонимен 84Аз пък си мислех, че президентските избори са мажоритарни и гласуваме за личности :) Такива като 84 са причината въпросът на слави "Подкрепяте ли мажоритарна изборна система" да няма смисъл.
63
14
 
6
 
! Отговори
до 65 преди 7 години
Да преди карахме автомобили на сън,чакахме ги по 15 години.В магазините имаше гуменки и басма.Хляб имаше и зрелища за народа също.
62
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кремъл... губиш.Не плащай на нещастните си *** и агенти от бсп, дпс, абв, пф...
61
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И аз ще гласувам за Герб.
60
4
 
33
 
! Отговори
Тсетсо преди 7 години
"Подкрепата към ГЕРБ се дължи на изграденото доверие."Подкрепата към ГЕРБ се дължи на изборните фалшификации, драги мой безмозъчнико!
59
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пишете мухоморки,за прекрасния живот наследен ни от комунизма.Хвърляйте пясък в очите на хората,слагайте минуси цяла нощ.Утре от червения щаб ще ви платят по 1 лев.Бъдете и верни мишлета.Който има ум,ще прочете фактите,ще види с очите си доказателствата за вашето варварство.Айде лека ви работа.
58
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И доката тоя *** и ДС-работник дрънка мечето и лъжи като ментора си от Банкя ,ОГРАДАТА НА ТУРСКАТА ГРАНИЦА ПАДНАЛА .
57
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен Я. я,я! Психо -димугратите изфирясаха . Ей сега започват ред сълзи, ред соп.ли ,ред лагери ,ред ...И ,,владичество и съжителство ,,Какво ти робство каква ти ангария ,иго ,кланета ,Батак . Това се комунистически измислици .Друго си е ,,европей ските ценности ,,дву - три полови ,еднополови бракове .....Би - ми ...сексуални
56
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дължи се на фалшификациите ,демагогията и ,,свободната и независима преса ,,която мълча като кокОши *** когато се из...р..а.ха на ,,демокрацията ,,т. е. на законността и изпратиха оня *** в Турция нарушавайки всички закони .А уж ,,демокрацията ,,било ,,върховенството на закона .И ,,СВОБОДНАТА И НЕЗАВИСИМА ДЕМОКРАТИЧНА ПРЕСА БИЛА СТОЖЕРЪТ ,,БАБИНИ ДЕВИТИНИ!!!
55
12
 
4
 
! Отговори
до 57 преди 7 години
Случваха се и по страшни работи.Самия Лилов си признава в едно интервю,че комунистите са пролели кръв,и то много кръв на невинни граждани.Гледай филма`Изтекло по давност`.За един виц за партията вкарваха в затвора,а семействата изселвани с години.
54
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Москва е пияна от мъка и бедност...
53
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кремълски *** се пенят :)))Това е хубаво ;)
52
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 67 И бръсната ....баба ти де .