Подкрепата към ГЕРБ се дължала на изграденото доверие

Искрени сме с хората, похвали се Цветан Цветанов в село Тича
20 авг 2016 19:51,
124
Подкрепата към ГЕРБ се дължала на изграденото доверие
Снимка: Архив, Булфото

Подкрепата към ГЕРБ се дължи на изграденото доверие. Ние сме искрени с хората - казваме им какво можем да направим и го изпълняваме, каза председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов в котелското село Тича, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

"Проблемът, който имате с водата, ще бъде решен още в този мандат, благодарение на екипната работа между изпълнителна власт, местна власт и парламентарната подкрепа към държавното управление", е посочил Цветанов.

Председателят на ПГ на ГЕРБ е заявил, че целевите средства, които са отпуснати от правителството, са възможни благодарение на стабилността, която има правителството на Бойко Борисов.

"Беше ли възможно да се отпуснат такива целеви средства в периода 2013-2014 г.? Правителството на Орешарски отпусна 500 млн. лв. на хартия, но нямаше финансовия ресурс, който да реализира тези намерения. Нямаше необходимата събираемост, нямаше тези приходи в бюджета, тези излишъци, за да се направи подобно преразпределение на средства и тези пари да могат да достигнат до вас", е казал Цветан Цветанов.

Според Цветанов Котел може да бъде общината-модел за управление на държавата.

"Тук има много различни етноси. Силата на ГЕРБ е, че не дели хората на наши и ваши. Ние залагаме на авторитетите в малките населени места и постигаме успех", е посочил Цветан Цветанов.

Заместник-председателят на ГЕРБ е бил категоричен, че Десислава Танева не без основание е смятана от мнозина за най-успешния и компетентен министър.

"Деси Танева знае как започнахме през 2006 година. Тя знае каква експертиза имат хората, които управляват секторните политики, тя познава качествата на народните ни представители. Можем да се гордеем с депутатите, с министрите и с кметовете от ГЕРБ", е заявил Цветанов.

Председателят на ПГ на ГЕРБ е обяснил, че лично е посетил всички общини в България по няколко пъти, независимо дали е по време на кампания или извън нея.

"Диалогът е важен. Всяка седмица наши общински съветници и депутати правят приемни за граждани от всички населени места в Сливен и в страната. Няма нищо по-ценно от това да знаеш реалните проблеми и да бъдеш искрен към хората", е посочи Цветанов, цитиран в съобщението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
1
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Подкрепата за ГЕРБ се дължи на стройната система за шантаж и манипулиране на хората ,особено тези на заплата,но това се отнася и за БСП,аз не ги деля,слугуват на едни и същи господари
90
2
 
3
 
! Отговори
Никола парапунов преди 7 години
Този грозник продължава да бръщолеви лъжи и глупости.
89
1
 
6
 
! Отговори
ГЛУПАКА преди 7 години
На изборите ще видите колко голямо доверие ви имаме!!! Я ми покажи една реформа дето направихте?Добре,че съда опраска ТИК.ВОЧА,че да се осети,че без реформи не става. Това,че си заслужихте приза златната ДЖУКА е едно на ръка.Съдрахте се да обещавате и нищо да не правите в интерес на "стабилната" държава. Това да си ЛАЙ.НАР, който си вярва е добро нещо,но вози зле!
88
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
подкрепата към герб се дължи само и единственно на ниското качество на мат,ряла
87
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Политическите опозиции работят под един дивиз. - ДА КРАДЕМ, БЕЗ ДА СЕ ИЗДАДЕМ! Манипулацията, кражбата и лъжата правят сплотени всички политически демагози.
86
1
 
6
 
! Отговори
Сано-5 преди 7 години
Подскрепата за герб се дължи на доверието че няма да се издадат когато крадат. Защо Борисов не вкара нито един политик крадец в затвора. защото запазват правото си и те да не бъдат наказани за кражба. Що се отнася до съдебната система, тя е и е била винаги зависима от всички правителства на власт.Обирджиите на България са сплотени и пазят правата си на законни кражбе и престъпления.
85
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другари Цветанов, местните, умните и образовани българи не гласуват!
84
2
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
105, няма нужда да казваш " сдушихте се с всякакви бандюги". Бойко Борисов попадна във властта от подземния свят. Нищо не свърши ГЕРБ за седем години във властта. А на Цветанов му отива да е заедно с бандитите в почти всичко.
83
2
 
16
 
! Отговори
обективен преди 7 години
Видяхме за какво доверие става въпрос. Сдушихте се с всякакви бандюги и селски интересчии, за да спечелите 90% от парите на местно ниво. Сега баце ви се чуди къде да се скрие от срам, заради издънките им. Видяхме и подправените изборни протоколи, както и минималното участие на българските избиратели в изборите. Фъдъкова с колко % от гласовете на софиянци стана кмет? Официално 20%, реално 10%. Те бюджетните хараненици са повече от 10%... Трябва ви нов морал, нов подход. А дано, ама надали.
82
14
 
6
 
! Отговори
Неутрален преди 7 години
В България има стабилност и сигурност,и който не го вижда или е неадекватен или има полза от мътилката ,за тъмни далавери....
81
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МАФИЯ НА 100 ПРОЦЕНТА.
80
5
 
15
 
! Отговори
противник преди 7 години
Пичка му майчина на тозикапут!
79
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Предстои разпадПълни глупости. Строят се нови заводи и производства, бизнес паркове около Пловдив се разкриват и се откриват десетки хиляди нови работни места, строи се инфраструктура, сивата икономика намалява, инвестициите се увеличават.
78
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е бъдещето, за който и да гласувате няма значение, нищо вече не може да спре инерцията към дъното.
77
3
 
15
 
! Отговори
Предстои разпад преди 7 години
Нищо не може да спаси България от последствията на това да си ***. До 10 години няма да има пари за пенсионерите, в страната се правят все по-малко инвестиции, няма никаква визия за развитие и просперитет, изтеглиха се заеми, а няма никакъв план за подкрепа на бизнеса, само повишаване на такси и данъци, никой нормален не мисли да инвестира в страна с все по-увеличаващи се хора в пенсионна възраст и все по-намаляващи в трудоспособна, отделно увеличаващите се хора в гетата и онези идващи отвън.
76
0
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
До шш КАКТО ЗАПАЛИХА И ТЮТЮНЕВИТЕ СКЛАДОВЕ В ПЛОВДИВ---СЕГА ЩЕ ГЕРГОВ ЩЕ КУПИ ЗА 2 ЛЕВА МЯСТОТО ГЕРБ--ЛИКВИДАТОРИТЕ НА БЬЛГАРИЯ ЗАЕДНО С ДПС БСП И ТЕХНИТЕ САТЕЛИТИ
75
4
 
21
 
! Отговори
шш преди 7 години
Този нормален ли е. За каво доверие говори. Опг герп съсипа окончателно държавата.
74
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
за сравнение .. тази година над 1 млн българи са почивали в Гърция. Смятай сам колко са зле българите.
73
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 93Аверче, тогава легловата база беше десетки път по малка от сега ...ако не и стотици. 3 млн работещи и да се скъсат не могат да отидат на море за 3 месеца сезон поради физическа липса на почивни бази.Да не говорим за качеството им какво беше. Казарми и мизерия.
72
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ постига успех след успех . Ние , които сме нито ваши , нито наши не можем . Кога държавата България ще се освободи от грубия субективизъм .