7-8 и ще си паднал... Кузов, на магистралата

Кандидатът за президент обвини пряко хора на Слави Трифонов за стрелба по него
29 авг 2016 11:44,
67
7-8 и ще си паднал... Кузов, на магистралата
Снимка: архив Булфото

Владимир Кузов обвини директно хора на Слави Трифонов, че са стреляли по него на магистрала "Хемус".

Кузов е кандидат за президент и бивш депутат от "Атака". Той бе изключен от партията на националистите през 2006 година, след като бе съден за педофилия заради сексуални действия с малолетен.

Преди две седмици Кузов сигнализира медиите, че по него е било стреляно по магистрала "Хемус". Тогава той обвини за стрелбата "тв водещ, който организира референдум".

Още по темата

Днес той директно изрича името на Слави Трифонов. Пред "България днес" Кузов разказва, че номерът на джипа, от който стреляли по него, бил СВ 7878 ВМ. "После разбрах, че това е кола на фирмата на Слави Трифонов".

7 и 8 са числата в една от най-популярните песни в изпълнение на Слави "Тайсън кючек", по-популярна с припева си "7-8 и ще си паднала...".

"Бях на среща с избиратели в Ботевград в сряда вечерта, 24 август. На връщане, на около 3-4 километра след тунела на Витиня, около 23:15 ч., ме настигнаха два джипа. Карах бързо - с около 130 километра. Те също се движеха много бързо зад мен. Започнаха да ми святкат с фаровете, натиснаха ме в лявото платно. Аз карам "Шкода", а те бяха с "Рейндж Роувър" и тойота "Ленд Круизър". Явно с моята скромна кола съм ги дразнел, че им се пречкам пред очите, и искаха да ме разкарат", обясни отново за инцидента Кузов.

Той, понеже също бил инат, в началото не отбил, защото, според него, се движел с максимално разрешена скорост.

"В един момент все пак минах вдясно, за да им дам път. Когато вторият джип се изравни с мен при изпреварването, прозорецът на пътника до шофьора се свали. Видях само ръка с пистолет, насочен към мен, и пламък от дулото. Когато ме задминаваха, видях много добре номера на единия джип. Табелата му беше осветена с лед светлини, а и другият джип зад него допълнително я осветяваше. Номерът беше СВ 7878 ВМ. После разбрах, че това е кола на фирмата на Слави Трифонов", завършва разказа си Кузов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
3
 
! Отговори
АМАН преди 7 години
Тези ГНИ-ДИ от Селското Шоу на Шо-по едвали си Видели, че колата е на Педо-фила... просто това биха го направили на всеки от нас... А това шоу на Шо-Пу ... Някой Гледа ли го???
51
0
 
8
 
! Отговори
Кокузов преди 7 години
Срещи с избиратели...че те момченцата трябва да имат 18 години, какви избиратели...
50
2
 
0
 
! Отговори
До 1 / 18 и т.н. преди 7 години
Питам те нещо конкретно, ти се връткаш като кандидат-кмет пред ТВ водеща в къса поличка. Ако искам да чета Закона и Правилника, знам добре къде да погледна.Но това не отговаря на въпросите как и отколко време успяваш да информираш всички каращи с десетки километри в дясната лента по магистралите.
49
1
 
8
 
! Отговори
по нашенски преди 7 години
Два капута сесрещнали на пътя и си мерили простащината.
48
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде сега Кюрда и Славиту да се вземат!!!
47
1
 
2
 
! Отговори
ЗДП преди 7 години
Чл. 15. (1) На пътя водачът на пътно превозно средство се движи възможно най-вдясно по платното за движение, а когато пътните ленти са очертани с пътна маркировка, използва най-дясната свободна лента. (2) Разпоредбите на ал. 1 не се прилагат и водачът на моторно превозно средство може да използва за движение най-удобната за него пътна лента в следните случаи: 1. (отм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.); 2. (изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) в населените места, на пътно платно с
46
4
 
0
 
! Отговори
ss преди 7 години
До До 17точно в Германия са ми светкали по хаутобана, може и некой комшия да е бил но е факт, че ми светкаха, и да дясната лента имаше коли , които изпреварвах със ~150 км час
45
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 50.Има едни копчета.Минаваш на другия канал.А Слави си е Слави,нито можеш да го стигнеш,нито да го надминеш,колкото и да клепеш.Нито е лъжец,нито е морално осакатен.Хората го обичат,затова,концерта му беше гледан от 1 700 000 зрители.Такива,като теб злобни ,завистливи и бездарни човечета, ще се пръснат от яд,и се чудят каква гнусотия да измислят,защото някой е успял.Пишете едни и същи коментари,от заглавията на пиклювците белким го надминете ако не с работа то с клюки!
44
0
 
9
 
! Отговори
Сандо преди 7 години
До ЛЕОНапротив, кара се в дясната лента. Лявате е изпреварваща. В града може да караш в удобната за теб лента.
43
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това перде,което е срам за цялата ни държава-бивш политик,посегнал на деца,решава,че може да стане президент.Нямало следи по колата.Усмихнал се е ехидно и мисли,че който има капка разум в главата си,ще му повярва.Не КУЗЕЛ,излъгал си се,хората вярват на децата,с които си се гаврил.Слави с теб ще се занимава.Сега очаквай един хубав процес за клевета,за която ще си платиш скъпо!
42
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разбира се че е възмутително един педофил да се кандидатира за президент....що за държава сме, след като го позволяваме?!! Но още по -отвратително е, че очевадна мутра и примитивен бездарник и морално и душевно осакатен тип като Трифонов, се вихри в национална телевизия и облъчва простолюдието с просташкия си "хумор", кръчмарски песни и безочливи лъжи! .А хората му се вихрят по магистралите с Рейндж Роувъри и размятат пистолети. И той ще ми говори за "изхвърляне на *** "?? Няма такава наглост!! .
41
4
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Не е редно да караш в лявата лента, когато дясната е свободна. А случая е бил такъв. Когато след теб идва автомобил с по-висока от твоята скорост е нормално да освободиш лентата за изпреварване. Винаги го правя. А дали скоростта на колата е над допустимата, не е моя работа .... има си КАТ и полиция за тая работа. Стига разбирахте от всичко и раздавахте правосъдие. В повечето случаи се стига до присветване с фарове, когато е видно, че колата пред теб не иска да ти направи място, а не не може.
40
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То е ясно защо педофилът е карал в лявата лента. Нали е обратен... Учудва ме как не е карал направо в насрещното.
39
4
 
11
 
! Отговори
ЛЕО преди 7 години
ИВЧО,ТИ НОВ ПРАВИЛНИК ЗА ДВИЖЕНИЕ ЛИ ИЗМИСЛИ БЕ,ДЖИПСИ ? НИКЪДЕ НЕ Е КАЗАНО,ЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА КАРАШ В ЛЯВАТА ЛЕНТА СЪС 140 МК В ЧАС ,КАЗАНО Е ЧЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА КАРА С ПОВЕЧЕ ОТ ТАЗИ СКОРОСТ....ПЪК БИЛ ТОЙ И ПЛЕВЕНСКИЯТ *** СЛАВИ
38
2
 
14
 
! Отговори
Кон преди 7 години
Ивчо, голямо самочувствие демонстрираш. Всичко хубаво, но практически, в реалността, извън мислите ти, хората карат в лявата лента на магистралата през цялото време на пътуването, защото дясната е заета. Теоретично може да си го мислиш, че е изпреварване. Но не е, изпреварването е друга маневра. Обаче присвяткането е селяния отвсякъде, само с възпитание може да се избегне.
37
3
 
7
 
! Отговори
e преди 7 години
до Ивчо - личи се, че никога не си карал по немски аутобан. Там е съвсем в реда на нещата някое ламборджини или супер БМВ-та да карат след теб докато РЕШИШ да освободиш лявото платно. Винаги изпреварващия чака, иначе Ламбо-то кара с 300 км в час .....На участъците с 4-5 ленти в най-лявата лента Ламборджинината и Ферарита летят с над 300 км в час, обаче ако ти си там с 150 никой няма дори да те наближи или да ти пресветне е може да мине вляво на теб и водната струя(при дъжд) да те удави!
36
0
 
14
 
! Отговори
фен преди 7 години
Кузов президент, бих гласувал за него поне да ни се смеят и маймуните.
35
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ти кой искаш? Владо Кузов ли да е героят? Добре, всеки сам си избира героите :-)
34
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
това са днешните герои на българите-Стоичков,Слави Трифонов - все отбор юнаци.До кога ще се занимаваме с такива простаци?
33
1
 
26
 
! Отговори
Мънго Джери преди 7 години
Единствeно за което може да се съжелява е, че не са го уцелили....От педофилите няма по-долна прослойка.