Ревизоро дари депутатите – чашки с ликовете им

Парламентарната шефка го смъмри, развалял дисциплината в НС
5

Снимка: Dnes.bg

В първия работен ден от новата сесия на парламента депутатът от Патриотичния фронт Емил Димитров – Ревизоро реши да зарадва някои свои колеги с подарък.

Докато бил на почивка в околностите на Троянския манастир, той попаднал на чаши с лика на претендента на националистите за президент Красимир Каракачанов, на спрягания за негово вице Явор Нотев, на соцлидерката Корнелия Нинова и на премиера Бойко Борисов.

Купил ги от търговците и днес спретна изненада в пленарната зала, като тръгна да ги раздава.

Заради акцията си обаче патриотът отнесе мъмрене от парламентарната шефка Цецка Цачева, защото бил разсейвал депутатите, докато разнасял кутията с чашите.

Въпреки недоволството на Цачева, Ревизово успя да зарадва Корнелия Нинова с подаръка.

Чашата освен с нейна снимка, има и надпис от култовата й реплика към премиера: "Елате отвън да се разберем като мъже".

Тази пък на Борисов е с фотос, на който се е хванал за главата, но пък надписът е посланието на кампанията на ГЕРБ на предсрочните парламентарни избори през 2013 г. "Имаме воля".

Понеже нямаше как да даде чашата лично на Борисов, Резизоро я връчи на шефа на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Емил Димитров обясни, че на патриотичната двойка Каракачанов-Нотев пък купил чашите от Троянския манастир на цена от 10 лв. всяка. Тези с лика на Нинова и Борисов пък били по-евтини - по 5 и 6 лв.

Понеже не намерил чаши с щампи на лидера на АБВ Георги Първанов Резизоро му изпратил червено шалче с надпис "Първанов президент", останало още от времето, когато беше кандидат на социалистите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 7 години
Не случайно е бил шеф на АМ имало е що да му се отчитат за да може даправи подаръци на колегите си.
2
1
 
6
 
! Отговори
чужденеца преди 7 години
Който си е платил рушветчето получава чаша бонус.
1
1
 
17
 
! Отговори
те така преди 7 години
Със заигравки ще си отмине мандата и на този парламент... Дано да е съвсем скоро раздяла с поредните "народни" избраници...