Йотова: Кампанията ще е тежка, опонентът ни е енигма…

Вицето на БСП очаква удари срещу кандидата на социалиситте
11 сеп 2016 10:45,
91
Йотова: Кампанията ще е тежка, опонентът ни е енигма…
Снимка: БСП
Кандидатът за вицепрезидент на БСП Илияна Йотова обяви, че не очаква лека предизборна кампания. 
"Ние все още нямаме основен опонент. Той е енигма", каза тя пред “Нова телевизия“.
 
Така Йотова акцентира на факта, че ГЕРБ все още не са обявили кандидата си държавен глава. Преди няколко седмици ръководството на управляващата партия реши, че ще излъчи претендентите си на 2 октомври. 
 
Йотова предположи и че срещу кандидата за президент на БСП ген. Румен Радев ще се води "една сериозна кампания". 
 
"Считам, че България пропусна много ползи. Можехме да имаме решаваща дума за много процеси в Европа. Има огромна опасност страната ни да се превърне в периферия, защото гласът ни е недостатъчно ясен и силен",коментира още кандидатът за вицепрезидент на социалистите. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е с Йотова вече е загуби
81
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рънятдругарко,ръката.В този Брюксел, яко ранят!
80
1
 
4
 
! Отговори
Йотовата преди 7 години
Грух, грух, йот, йот, генерале, тя работата е ясна че президентството ше го гледаме през крив макарон ами дай да усвоим малко средства от предизборната кампания!
79
1
 
3
 
! Отговори
Хризантема преди 7 години
Кампанията ви няма да има никакво значение - ще се радвате ако се доберете до третото място.
78
0
 
3
 
! Отговори
Мучачос преди 7 години
Щом Герб още не са представили кандидат за президент,аз се кандидатирам.Платформата ми е Велико народно събрание,нови закони и ревизия на бандитския комунистически преход,на показ икономическите досиета,следприватизационен контрол,конкурсно начало на съдебната система и назначаване на наблюдаващ главния прокурор от... ЕС.
77
2
 
5
 
! Отговори
ХА,ХА,ХАААА преди 7 години
Е ...КЪВ "ПРОФЕСИОНАЛИСТ" Е ПИЛОТА РАДЕВ...КАТО БЕГА ОТ АВИАЦИЯТА И ИСКА ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ ...ЗА ПО-ГОЛЕМА ЗАПЛАТА И ТЛЪСТИ РУШВЕТИ , КАТО ГОЦКО....??!ЩО НЕ ИСКА ДА ОПРАВИ АВИАЦИЯТА ...А ИСКА ДА ТРЪШНЕ ПАРИ ОТ РУСИЯ/..КАТО ПРЕЗИДЕНТ.../ ЗА ПОКУПКАТА НА НОВИ РУСКИ БРАКМИ..??!ТАЯ ПИЕСКА ,ВЕЧЕ СМЕ Я ГЛЕДАЛИ ПРИ ГОЦКО...И ХОТЕЛИТЕ НА СИНА МУ...!КВА Е РАЗЛИКАТА...!???
76
0
 
8
 
! Отговори
огромна опасност преди 7 години
"Има огромна опасност страната ни да се превърне в периферия, защото гласът ни е недостатъчно ясен и силен",коментира още кандидатът за вицепрезидент на социалистите."Тази особа нали е депутат в ЕП, защо гласът и там е недостатъчно ясен и силен. С това създава огромна опасност и превръща страната ни в периферия.
75
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
О.з. генрал Радев поне е доказан професионалист, един от най-добрите бойни пилоти. Аз обаче питам с какво ни е известна другарката Йотова, освен с тиражираните в жълтата преса слухове за любовните и връзки с един бивш президент?
74
0
 
4
 
! Отговори
78?? преди 7 години
Цитиране на информация с цифри не е ли равносилно на държавна измяна?
73
0
 
12
 
! Отговори
признание преди 7 години
"Считам, че България пропусна много ползи. Можехме да имаме решаваща дума за много процеси в Европа.............___________________________________Това оценка да двата й мандата в Европарламента ли е ?!
72
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ББ не взе ли вече около 17млрд. заем? Първите 5-6млд и после още едни 11 дето гласувха и не съвсем не е ясно какво направиха с тях? Че са прости прости са. Ама има неща, които не могат да им се простят. Вярно е, че президентът няма някакви особено интересни функции в БГ. Но да нямат кандидат все още е подигравка към всички. В крайна сметка, президентът има една смислена функция и тя е че е главнокомандващ на българската армия. Вярно имаме 2 изтребителя и 1 кораб, но все пак е някаква армия.
71
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НЕ СЕ НЕРВИМ НА ГЕРБ ОТИ ОНИ СА СИ ПРОСТИ,, НО ВИЖ БСП И ДЪПАСЕ СА ДРУГО НЕЩО ТЕ СА ГЕНИИ И РАЗПРЕДЕЛЯТ ПОРЦИИТЕ АМА МНОГО АЛЧНИ БЕ- ЗИНАЛИ ЕДНИ УСТИ НЯМА УГОДИЯ- ББ ПОДАДЕ ОСТАВКА И СЕ ОВЪТРИХМЕ ЦЕЛОКУПНО С ЕДНИ 5, 5 МИЛИАРДА- ДА СИ СПОМНИМ ЩО СТАНА 1997 Г ПАК БСП - ИНФЛАЦИЯ НАД 100%, ПРИБРАХТЕ НИ ВЛОГОВЕТЕ ОТ ФАЛИРАЛИТЕ БАНКИ И НАЛЯХТЕ ОСНОВИТЕ НА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ- ТА ЗНАЕМ КОЛКО СТЕ УМНИ- СЕГА МИЛИОНЕРИТЕ ВИ ГА СИ ОТВОРЯТ УСТИТЕ СИ ЛИЧИ ЧЕ И ЗА СЕРВИТЬОРИ НЕ СТАВАТ
70
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледам пишещите тук се възмущават срещу БСП и Йотова. А това, че ГЕРБ още нямат кандидат никак ли не ви притеснява? За мен това е огромна обида срещу българската държавност и президентството. Не може всички да имат кандидати, а от ГЕРБ да отговарят анонимно, с гатанки.Само не разбирам това обида към президенството е - че не им пука достатъчно, за да изберат кандидат предварително или към избирателите им - че не им пука кой и кога ще кандидатират, защото избирателите им като овци ще го изберат.
69
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
само вижте какво излъчват към избирателите си- УЖ СА ЛЯВА ПАРТИЯ- ЧЛЕН НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ ИНТЕРНАЦИОНАЛ, А ИЗПЪЛНИТЕЛНОТО ИМ БЮРО ПЪЛНО С ОЛИГАРСИ СОЦИТА- ВСИЧКИТЕ СЕ БОРЯТ БЕЗ ДА СПИРАТ ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО И НАМАЛЯВАНЕ НА БЕДНИТЕ- БЕДНИТЕ НА МИН ЗАПЛАТА НОСЯТ ДЪРЖАВАТА НА ГЪРБА СИ, ВИЖТЕ КАК Е ВЪВ ФРАНЦИЯ, ТАМ УПРАВЛЯВА СЪЩО ПАРТИЯ ЧЛЕН НА СОЦ ИНТЕРНАЦИОНАЛА- 70% ДАНЪК ЗА ВИСОКИ ДОХОДИ И НЕОБЛАГАЕМ МИНИМУМ- А НАШИТЕ ЛИЦЕМЕРНИ СОЦИТА СА ЯХНАЛИ БЕДНИТЕ СИ ИЗБИРАТЕЛИ.
68
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма да е зле червеният електорат най-после да се позамисли малко. Да я погледнат тая хубостница как се е охранила и да си помислият те с какво и колко се хранят. И като започне да им говори глупости за равенство и просперитет, да знаят, че след изборите тая ще си се върне в Брюксел и ще продължи да си лапка по 30 хилядарки месечно без да си мърда пръста.
67
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След това унижение, за генерала има само един разумен и достоен изход-да се катапултира, т.е. да напусне президентската надпревара.
66
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не мога да ги разбера БСП. Или са откровенно глупави или е в ход някаква машинация за дискредитирането на Радев. Те правят всичко възможно той да загуби. Първо беше срамния скандал с АБВ, а сега вече направо се оляха с Йотова. Как е възможно да издигнеш такава нелицеприятна фигура за вицепрезидент?!!! Радев допусна голяма грешка като им се довери.
65
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не съм фен на. БСП, но ще гласувам за тях, ако Йотова напусне европарламента. Как да дам глася си за някой дето сам не си вярва и си държи отворен резервния изход?
64
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
да й се намали фуража ....... или на кланницата!народа гладува ,бе....а тая с 15-хил.Э/месечно и сега се гласи за вице..
63
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Самото присъствие на Йотова прави кампанията мноооого тежка