Каракачанов зове: Незабавно затваряне на границите!

ПФ ще иска замразяване на Дъблинското споразумение
14 сеп 2016 10:00,
46
Каракачанов зове: Незабавно затваряне на границите!
Снимка: Bulgaria ON AIR

От Патриотичния фронт предлагаме плътно затваряне на границата, изпращане на повече подкрепления и никакво пропускане на мигранти на наша територия. Тези, които вече са тук, трябва да бъдат настанявани в домове от закрит тип - в закрити лагери.

Това обяви в "България сутрин" кандидатът за президент на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов.

Той бе категоричен, че България не може да приема повече нелегални имигранти. По думите му, според международните норми "тези хора не са никакви бежанци".

"70% са хора, които не идват от района на война. Става въпрос за икономическа емиграция на хора. Имаме ли нужда да прибираме такива хора? Ще поискаме замразяване на Дъблинското споразумение. Държавата отделя 24 млн. лева годишно за опазване на границата, а не получава финансиране от Брюксел", настоя Каракачанов пред Bulgaria ON AIR.

Кандидат-вицепрезидентът от "Атака" Явор Нотев припомни, че патриотичните формации отдавна поставят въпроса за охрана на границата ни. Той уточни, че в предложенията на ПФ и "Атака" са спазени правилата за нарушаване на човешките права.

"Финансовата тежест за справяне с този европейски проблем, ще падне върху бедните райони, какъвто сме ние. Последователни сме в позицията си за решаването на най-тежкия проблем - нахлуването на маси от хора. Нямаме необходимост да излизаме извън тези, които сме заявявали в последните години. Обратното важи за другите кандидати", коментира Нотев в студиото на Лора Инджова и Симеон Белев.

Красимир Каракачанов предположи, че има политически фактори, които се страхуват от обединението на патриотичните формации в България.

"За нас няма теми табу и нямаме началници във Вашингтон, Москва или Анкара", настоя кандидат-президентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
3
 
! Отговори
Смешно преди 7 години
е човек станал известен с това,че е убит по оригинален начин да се нарича велик писател!Некадърникът Марков нарече някога Богомил Райнов посредствен...Изказване на първосигнално същество!Това,че някой е бил близък до власт имащите не намалява таланта му!
28
0
 
3
 
! Отговори
Хаирлия да е преди 7 години
Днес с Орбан утре с Путин.
27
0
 
2
 
! Отговори
зад ника МРАВКА преди 7 години
Мравката е Стефан Цанев .Ако му четете постовете досущ отговаря на образа на ком .доносник и мишковец .Предалия семейство ,приятели и съвестта си, с мегафон громи истинските "предатели "Агентите на ЦРУ И Америка.
26
3
 
2
 
! Отговори
за съжаление преди 7 години
Ами то всички в БГ са като Цанев .Издигнали се с мишкуване и унищожаване на велики личности . Нито Левски ,нито Марков ще бъдат разбрани и за това просто си има причини .България е територия на *** и доносници . Дали на Истанбул или Кремъл ,все тая.
25
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каракачанов няма тежест в управляващата клика,въпреки подкрепата му,затова тези вопли в момента са глас в пустиня.Предизборен ход,който е неосъществим.Защо не поставяше този въпрос досега,дори с ултиматум за оттегляне на подкрепата към управляващите.Тогава може би щеше да има по-голямо доверие към него.Освен това,той каза,че ако не спечели ще подкрепи кандидата на ГЕРБ,въпреки,че още не знае кой е.Това е безпринципно поведение,което ще му отнеме и малкия шанс,на който се надява.
24
4
 
0
 
! Отговори
мда преди 7 години
100 г ще се питаме кой предаде най -великия писател на 20 век Г Марков .А той беше такъв .Тато ли с простата си глава ,Цанев ли със завистта, ще се питаме 100 г и един ден ще разберем величието на Марков както разбрахме Левски . Още е рано .
23
2
 
0
 
! Отговори
знаете ли че преди 7 години
Марков не знае ,че Цанев е предателя и мисли ,че му помага.Впоследствие Марков е затрит ,а Цанев вече е писател на БКП и пише стихове за чекистите . Марков е възмутен ,но жалкия Цанев вече е изгонил с лъжа Марков от НРБ. Цанев е доста подъл тип .
22
0
 
11
 
! Отговори
данни на МВР преди 7 години
само до края на АВгуст са заловени 12 000 имигранти - 80 процента афганистанци или иракчани, млади мъже на около 30-35 години, агресивни, често криминално проявени. Много малко от тях имигрантите са сирийци, камо ли пък жени и деца.В Германия вееч има над 2 Милиона имигранти, в сърбия само това лято са хванати над 3 хиляди.
21
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Георги Марков - писателя е един от приближените на Тато, виден комунист, създател на всеки километър, страшно е че го изкараха дисидент.... Стефан Цанев не го е предал - четете Задочин репортажи - там самият Георги Марков признава, че съдбата на "Аз бях той" била предрешена, Ръководството на Партититя го подбрало, а Стефан Цанев го предпупредил да си обере чуковете за две-три седмици.
20
11
 
5
 
! Отговори
666 преди 7 години
Каракачанов не е никакъв патриот, ами слуга на чужди интереси.
19
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кого зовеш,бе Каракачанов?
18
4
 
1
 
! Отговори
ех преди 7 години
Г.Марков е всъщност Левски .Предаден от всичките си приятели ,мразен от държавата .Макар ,че са се възхищавали на Марков страшно са му завиждали за таланта,жените ,финеса .Предава го един страхлив човек ,Стефан Цанев .*** човек ,обещали му от ДС работица някаква . И досега мучи нещо .......
17
3
 
2
 
! Отговори
знаете ли че преди 7 години
Марков е перо , а Стефан Цанев е неговия предател .
16
4
 
8
 
! Отговори
чичо Гошо преди 7 години
Това е най-доброто решение.Затваряне,никакви турски тирове и гастарбайтери за Европа,никакви самолетни полети за и от Турция и за турски граждани,пълно ембарго и забрана за достъп до европейските пазари.Това е начина да се накара диктатора Ердоган да се простира според чергата.Русия го доказа на практика без да използува оръжие.
15
11
 
4
 
! Отговори
истината за Волен преди 7 години
Волен трябва да подаде оставка ,ако има съвест и да даде партията си на истински водач ,а не страхливец какъвто е в действителност.Човек даващ поста вице на оня дето го измъкна от затвора не е лидер.Човек страхуващ се от затвора заради идеите си значи никога не е вярвал в тях както Ленин ,Сталин ,Хитлер ....Той просто е мошеник искащ да прави бизнес с някакви полуистини .
14
5
 
4
 
! Отговори
т преди 7 години
Затова Дим Иванов дава награда на Доган ,а Кеворкян беше на издръжка на ДПС ,затова Волен вземаше пари от Пеевски .Четете Марков и ще видите как е заличен белия човек - българина и БКП е напълнило държавата с *** .Кой създаде пйанер студио и защо .Ще видите манталитета на дс *** .България ли ? България е останала само с езика и името .
13
10
 
5
 
! Отговори
ре преди 7 години
Марков описва как в ДС са приемани татари и черкези - мангаля,с цел да се смаже народа .Народа е бит като в турско по думите на виден комунист .И там го има защо днес исляма доминира в цели региони .БКП е било второ турско ,а ДС е мафията им в демократично време.
12
7
 
2
 
! Отговори
ф 15 преди 7 години
ДС е контрукция за *** на България.Само вижте агентите им - Божидар,ДДимитър Иванов ,Кеворкян и тн ...............Къде е българското там.БКП турцизира и ислямизира страната през 60 те .И това го има в репортажите .Четете Марков,там е истината ,а не в Атака.
11
8
 
5
 
! Отговори
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ преди 7 години
Красимире и тебе ли те вкараха в Парламента като Цветелин Кънчев срещу 19 000 долара
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименТрима влизат в бар, не знам какво става после, защото аз бях отвън.