Митов отсече: България не е, и никога няма да бъде за продан!

Мнението на Толстой е арогантно и погрешно, обяви външният ни министър
19 сеп 2016 21:05, Красимир Ангелов
394
Митов отсече: България не е, и никога няма да бъде за продан!
Снимка: Булфото

България не е, и никога няма да бъде за продан. Това написа министърът на външните работи Даниел Митов в профила си в социалната мрежа Facebook.

Още по темата
Повод за коментара му стана изказване на новоизбрания руски депутат Пьотр Толстой. Пред БНТ той коментира възгледите си за ЕС, за Русия и за България.

"Нужна е дълбока реформа на Европейския съюз - смяна на ръководството му и отказ от политиката му на присъединяване на страни, които влизат в зоната на национален интерес на Русия", заяви кандидат-депутатът от "Единна Русия".

До тук нищо изненадващо и нищо прекалено скандално. В отговор на пожеланието да води доброжелателна политика към България, Пьотр Толстой вече решително казва: "Разбира се, просто ще я купим цялата! Половината от крайбрежието вече купихме!"

"Мнението, изразено от новоизбрания руски депутат Толстой, е арогантно, категорично погрешно и по никакъв начин не допринася за развитието на двустранните отношения. Смятам, че то не съвпада с официалната руска позиция и в този смисъл не намирам за необходимо да го коментирам”, посочи Митов.

"Бих оценил, ако съответните официални руски институции намерят начин да се разграничат от него. Ако не го направят, това би означавало, че също като нас те смятат, че на мнението на въпросното лице не трябва да се обръща каквото и да било внимание. България не е, и никога няма да бъде за продан!", написа още министър Митов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


394
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
266
2
 
1
 
! Отговори
България уас солд преди 7 години
драги ми псевдопатриоти, нашата родина вече е продадена. затова ако Толстой иска да я изкупи, добре, ще трябва да плати на американци, евреи, турци и безродни ***! вие не сте собственици на страната си, негодниците я откраднаха и продадоха под носа ни, докато телевизиите ни разсейват с глупости. просто се успокойте и замислете над думите на този човек. дали БГ е за продан не решават митов и Каракачанов, а макейн и джИМ кери.
265
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Jupito na usa govori da jivee bg nischto 4e turzite ni krojat fesa kakto i usa bg ja ima blagodarenie na rabotlivite 4esni uniseni balgari ne na mutrite i fam im. Koito ot zarvuli stanaha bogataschi no ne sa sdavi i schtastlivi a bednia de radva na malkoto i e schtadtliv spi spokoino da jivejat 4esnite dobrite rabotlivite balgari ne bojadjiite ot bkp v dr psrtii i tn
264
1
 
3
 
! Отговори
мда преди 7 години
тука всеки знае и говори пък като има протести срещу правителството си седят вкъщи нали вие ги избирате тея какъв е смисала да се гласува като избирате неподходящите хора тая държава се е пуснала по реката квото стане, на година се раждат 66 хиляди деца от който 20 хиляди сигурно са роми същевременно населениете намалява със по 100 хиляди на година тва малак проблем ли е? че няма хора по улиците вече
263
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ю сириъз? Че то остана ли нещо държавно в тази държава? А сега вече чужденци могат официално да придобиват българска земя.
262
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 342България ДА е независима според теб не е ли важен въпрос? Тоя внук на Толстой да внимава какво говори по повод България, че уж щял да я купи. Дедите ни с кръв са платили свободата ни. Тоя руснак Толстой плюе и по гроба на руските войници борили се за свободата ни като иска да продава България. Да продава тази дето го е родила.Исках да напиша.
261
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Българсо"Или просто намерихте нов повод да отклоните вниманието на народа от важните неща"България не е независима според теб не е ли важен въпрос? Тоя внук на Толстой да внимава какво говори по повод България, че уж щял да я купи. Дедите ни с кръв са платили свободата ни. Тоя руснак Толстой плюе и по гроба на руските войници борили се за свободата ни като иска да продава България. Да продава тази дето го е родила.
260
2
 
12
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
България не е за продан, но Даниел Митов е за продан и вече е купен. Нека му изтече мандата и ще отиде на някое топло местенце както предишния външен министър на ГЕРБ - Николай Младенов.
259
4
 
8
 
! Отговори
нали ? преди 7 години
БСП продаде България на ДПС , сега ДПС е в пълното си право да продава държавата , тя все още е тяхна ,....и територията , и парите , и властта .Не знам , какво общо има министър Митов с държавата , нали и той е СЛУГА на ДПС.
258
2
 
11
 
! Отговори
право куме в очи преди 7 години
В Бг политиците не продават , направо ПОДАРЯВАТ държавата по принуда .Досега България беше на ДПС , а сега е на САЩ , като колония.това е автобиографията на България.
257
4
 
10
 
! Отговори
Българсо преди 7 години
Г-н Митов, несериозно е да отговаряте съвсем официално на разни *** провокации от социалните мрежи. Или просто намерихте нов повод да отклоните вниманието на народа от важните неща: ниски доходи, лоша политика спрямо работещите в частния сектор, липса на социална политика и здравна такава, също липсваща?
256
1
 
7
 
! Отговори
фейсо преди 7 години
фейсобука ли е мястото, където се изявяват вече външите ни министери!...хахахахаха
255
13
 
7
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Има ли още някой да си мисли ,че Русия е "приятелска"страна?
254
12
 
2
 
! Отговори
задунайская губерня преди 7 години
Путин: Българите са народ, достоен за презрение.02 вторник Dec 2014Жириновски: Ако България изпрати дивизия в Анадол, ще я бомбардираме.Черно море да се казва Руско, ако България или Турция са против, да им пратим войски.България трябва да ни пълзи в краката ....КЪДЕ СА ВОЛЕН,ЕНЧЕВ,СИМЕОНОВ,КАРАКАЧАНОВ?????
253
4
 
6
 
! Отговори
Лермонтов преди 7 години
Най-после това малко ***** Митов има шанс да се направи на човек със собствено мнение. Сега да видим колко време толерастите ще си чешат езиците с изцепката на тоя новоизлюпен политик, внук на дядо си (Толстой). Рашката сам им даде опорна точка, за която да се хванат.
252
9
 
4
 
! Отговори
българин преди 7 години
Ако не бяхме българите да дадат писменост и територия руснаците да са като ромите.Москва е Създадена от Царя на Волжките Българи Ахад Мосха(1061-1076) и носи Неговото Име !Какво е това Руснак ?Да не е Порода БЪЛГАРСКИ *** развъждан Предимно около Българския Обор МОСХА(МОСКВА) Основан 1068 г. от Българския Цар Ахад Мосха(1061-1076) ?Край Москва е била Резиденцията на Ахад МОСХА, там Българите са Отглеждали Добитъка-Овце, ***,Коне,Кокошки...а Руските *** си Направиха от Българския Обор Столица.Ми то *** си е ***...ДА СЕ ЗНАЕ:Руската "Нация" е Продукт
251
2
 
14
 
! Отговори
МНОГО ЕВТИНО НИ КУПИ преди 7 години
България отдавна е продадена:1. Индуструстрия и стратегическа инфраструктура (електро, ВиК, телекомуникация, авио..). От там парите се източват чрез консултанти и скъпо оборудване, а печалбите официално напускат страната.2. Земята - да, чуждестранни консорциуми с подствени лица изкупуват големи масиви земед. зема (3000-5000 дка). 3. Външна политика - отдавна е продадена, а ВЪНШНИЯ ни минитър би трябвало най-добре да го знае.И НАЙ-ЛОШОТО Е, ЧЕ МНОГО ЕВТИНО НИ КУПИХА
250
3
 
4
 
! Отговори
16 репулика ссср преди 7 години
Къде са "патриотите " енчев,сидеров,каракачанов,симеонов???????
249
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Затова пък, за 106 милиона станахме гара разпределителна за световната из'мет. Щом хорат започнаха да си спомнят с умиление времето при бай Тошо, смятай колко ви вярват. Всъщност руснаците следват световната търговска тенденция. А ние си страдаме от бездарници.
248
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че кой ще те питаго, г л упако?) Та тя вече е продадена)) и на ниска цена.
247
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проблема не е в имотите а в това че покрай тях пристигат и рускините. Това си е бактериологична агресия. Както се знае, наричащите се себе си патриотчета веещи руски байрячета, се отдават предимно на мъжка руска любов и за тях не е страшно. Ама защо трябва да страдат другите?