Вицето на Марешки – военен, доц. Петър Петров

Положението с бежанците не е чак толкова сериозно, твърди бизнесменът
19 сеп 2016 10:44,
8
Вицето на Марешки – военен, доц. Петър Петров
Снимка: кадър, Bulgaria ON AIR

Вицепрезидентът на Веселин Марешки ще бъде доц. Петър Петров. Зад избора му стои основно не това, че е военен, а по-скоро преподавател и почтен човек. Това съобщи кандидатът за президент Веселин Марешки в България сутрин на национална телевизия Bulgaria ON AIR.

"От всички кандидати избрахме човек, който е супер почтен. Освен това попада в средата на няколко групи, които са много големи и важни за българския народ - военен, капитан първи ранг. Петър Петров е доктор на науките, доцент. От една страна военен, а от друга преподавател, защото на учителите в България никак не им е лесен животът и няма възможността да си вършат труда гордо, за да образоват нашите деца, както трябва. От трета страна е пенсионер - това пък е една от най-големите групи, за които никой не се грижи", обясни Марешки.

Според него положението с бежанците в България не е толкова сериозно, а въпросът е съвсем различен - "преди един месец нямаше бежанци, а след два месеца няма ли да има - тоест хора, които са от системата - депутати сегашни или бивши, се опитват да вкарат тази тема, защото само по нея могат да говорят".

"Защото, ако затворим това общежитие в квартал "Овча купел", пенсионерите по-добре ли ще живеят. Ще има ли лекарства за болните, майките с деца с увреждания и майките с деца без увреждания - добре ли ще бъдат в България? Тоест прави се един измислен PR", смята Марешки, но допълни, че е нормално всеки, който наруши закона, да си носи последиците - без значение дали е бежанец или българин.

Веселин Марешки заяви, че ще спечели гласовете на хората с дела. По думите му провокацията, че си трупа дивиденти с евтиния бензин, е много смешна.

"Защото преди говориха, че го правим с евтините лекарства.25 години продавам лекарства. От една година сме на пазара на горивата, основно, за да покажа на хората, че ако сме заедно има шанс да разбием един, а след това и останалите картели, монополи и всички останали, които ни ограбват. Призовавам останалите кандидати да се изкаже първо по темата с картела за горивата, а след това за всички останали", коментира още той.

По думите на Марешки прекият му конкурент ще бъде този, който системата излъчи срещу него.

"Според мен като най-голяма партия от системата, ГЕРБ ще излъчи системния играч на балотажа срещу несистемния. Няма как двама души от системата да отидат на балотаж. Който харесва системата - ще избере системния играч, а който не я харесва ще избере - несистемния", обясни Марешки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
SIGUREN LI SI преди 7 години
SIGUREN LI SI
7
1
 
2
 
! Отговори
bizi преди 7 години
Vssko badi ziv i zdrav! Imaw i moia glas-USPEH priqteliu.
6
5
 
4
 
! Отговори
5 преди 7 години
Не според предишните коментари ,той сам се хвали,за него това е гордост.Сам си призна ,че има бардаци с момичета и пласира наркотици
5
4
 
12
 
! Отговори
той е преди 7 години
Според предишните коментари е бил, крадец, от ДС, сутеньор, но единствен той досега направи нещо положително за хората, а не само да ги ограбва и то при условие, че не е във властта. Веско смъкна цените на лекарствата и горивата-това никой неможе да оспори! Всеки, който се намърдва с обещания във власта досега, винаги е зарязвал хорицата. Веско получава моя глас!
4
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-добре да ни анексира Турция и да имаме един велик президент Ердоган !!!
3
3
 
9
 
! Отговори
? Бандит преди 7 години
Я,видеото във ютуб със гостуването на Мрешки при Венета Райкова във горещо е изтрито.Там бедняка милионер от ДС който е започнал от нулата със на баща си ладата (също като Домусчиев,те са копи песйт легендите им) се хвали как държи бардак във морската градина на Варна във който срещу 10 000 лева на денонощие получаваш момичета и наркотици,базата разполагала със фитнес и басейн.И този бандит днес иска да ни е президент
2
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хюсеин Хафъзов президент !!!
1
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доживяхме след премиер наркотрафикант и бандит сега за президент да се кандидатира Марешки който си призна във горещо при Венета Райкова пред цяла България ,че държи бардак във морската градина на Варна,там срещу десет хиляди лева за 24 часа получаваш момичета и наркотици във пълен лукс.Честито