Пищова: Ще направя шадраванчето при президентството джакузи!

Двойката Пищова-Шишарката цели да вземе вота на негласуващите
20 сеп 2016 10:37,
74
Пищова: Ще направя шадраванчето при президентството джакузи!
Снимка: bgonair.bg

Кандидат-президентската двойка Митьо Пищова - Радо Шишарката безспорно е най-колоритната кандидатура. Шоуменът и фолк певецът гостуваха в "България сутрин" по Bulgaria ON AIR заедно с Георги Георгиев, председателят на партията, която ги издигна, за да разкажат повече за кампанията и целите си.

С бъдещия президент се явяваме, за да покажем, че в България трябва да се случва и нещо различно. Дори хората да гледат с насмешка на цялата история. Надявам се много хора да гласуват за нас, за да покажат намерение за промяна. Ясно е, че има шоу. Има и сериозен мотив да се кандидатираме - да събудим хората, които не желаят да гласуват.

Още по темата

Това каза в студиото на Bulgaria ON AIR Радослав Петров - Шишарката. Той подчерта, че трябва да има и изпълнение на обещанията. Изпълнителят на "Тигре, тигре" настоя, че появата им на изборите идва на фона "на всички неща, които стават през годините".

За Димитър Маринов – Митьо Пищова "схемата" за предизборната кампания на двойката е много простичка - музика, танци, кебапчета, кюфтета и топъл хляб.

"Има едно шадраванче при президентството, което ще направя джакузи. Президентът командва малка армия, която може да се събере във вашето студио. Всички мои приятели са обещали да гласуват и да дадат по 100 лева за кебапчета. Нашата кампания е по селата", обясни плановете на кандидат-президентската двойка Митьо Пищова.

Той потвърди думите на Радо Шишарката, че основна цел е вотът на негласуващите. Шоуменът обеща в предизборната им кампания да се изявят Сашо Роман, Орхан Мурад, Тони Дачева, Сашка Васева, както и самият Радо Шишарката.

Председателят на Българско национално обединение Георги Георгиев призна, че идеята Пищова и Шишарката да вземат участие в изборите е изцяло негова.

"Позволих си да ги поканя, защото чрез тяхната кандидатура искам да покажа до какво ниво сме стигнали. Цялата държава е една пародия. С какво те са по-лоши от сегашния президент, който всяка седмица излиза с нов гаф?", обясни гостът в студиото.

Той добави, че иска народът да каже сбогом на "овцедушието".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
0
 
! Отговори
kolio99 преди 7 години
До търнокопийсега пък хич не ни се смеят....
58
0
 
1
 
! Отговори
търнокопий преди 7 години
тоа ще направи нов герб на българия: две кръстосани кебапчета и над ттях бутилка бирааз лично като български гражданин не искам тоя *** да ме представлява пред света!хора събудете се с тоя *** ще станем за смях пред целия свят,само в албания и македония нема да ни се смеят щото там са същите простаци
57
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще гласувам за НЕГО,за та--к.Иначе не съм гласувал от 25г,защото е безмислено.Девиза на всички е СДС-стани ти да седна аз.
56
0
 
4
 
! Отговори
чичо Гошо преди 7 години
Давай Митьо ,прави шадравана.Ще го напълним с кебапчета,банани,дюнери,близалки...После вкарваме в шадравана малко *** и те хвърляме при тях без ***.За компания вземи и Шишарката.
55
0
 
7
 
! Отговори
Георги Донев преди 7 години
Не е важно народа как ще гласува,а кой и как ще брои!
54
0
 
2
 
! Отговори
бекъма преди 7 години
Аз пък искам да издигна Пацата
53
1
 
3
 
! Отговори
Преход преди 7 години
Коментарите показват нивото на българина - устремна завръщане към началните години на прехода с излизането на чалгата. Нищо не се е променило. Този факт сам по себе си говори за пародия на ситуацията и некадърността на нашите политици.
52
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом Пищова и Шишарката ще се кандидатират, няма да се учудя ако и Маймунека и Животното направят същото.
51
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кебапчетата през следващите 5 години ли ще бъдат или само до изборите?А във фонтанчето може да име винце или бира - щом ще се пекат кебапчеита наблизо.
50
1
 
8
 
! Отговори
реалист преди 7 години
Досега винаги гласувах съвестно и с надежда за бъдещето.Сега ще гласувам за Митьо
49
3
 
15
 
! Отговори
Митьо Президент!!! преди 7 години
Хахахахах... Аз ще гласувам за тях с пълно съзнание. Още щом обещаха, че освен кИбапчИтата и "Сашка ВасЙева" шъ пеЙ го реших. А и Митьо е идеалният огледален образ на Боко - от двете страни на "Дондуков" да има по един *** - единият по тениска, а другият по анцуг. Единият ще припява за "Тигре, тигре", а другият ще рита за Бистришките тигри. Мухахаха...
48
4
 
15
 
! Отговори
Кики преди 7 години
Тъй като нищо не зависи от нас аз лично ще гласувам за тях
47
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
там е работата че целокупно народът не иска да каже сбогом на овцедушието
46
3
 
4
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
Аз ще гласувам, за този който ще направи "One shоt at glory" на Judas priest национален химн.
45
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ви кажа аз ше гласувам за тия. То е ясно че няма да ги изберат но другите кандидати са непотребни нужници. Ей така за бъзика ще е. То цялата държава е цирк та двама клоуни в повече...голяма работа. Радо шишарката не е бил в големия брат но пък компенсира с тигре тигре хахаха цирк....
44
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обещал е по една манекенка и 2 кебапчета за всеки гласувал за него за това моментално печели моя глас
43
3
 
11
 
! Отговори
ОТВРАТ ДО ОТВРАТ преди 7 години
ДА СЕ НАТРАПВА ТАКАВА ПРОСТОТИЯ НАЙ-ВЕЧЕ В ИНТЕРВЮТА, НЕЗАВИСИМО ОТ ПРИЧИНАТА, Е ТОТАЛНА ПОДИГРАВКА С НОРМАЛНИТЕ ХОРА, КОИТО ИСКАТ НОРМАЛНИ НОВИНИ. ЖУРНАЛИСТИ-ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ПОДИГРАВАТЕ С НАРОДА, ЗНАЕТЕ ЛИ ИЗОБЩО ОПРЕДЕЛЕНИЕТО ЗА "НОВИНА"? ИЛИ СЕ НАДПРЕВАРВАТЕ КОЙ ПО-ГОЛЯМА ОТВРАТ ДА НИ ПОКАЖЕ?САМО ГНУСОТИИ, ЛЪЖИ, БЕЗДАРНИ КЛЮКИ. ВСИЧКИ МЕДИИ СА ЕДНО КЪМ ЕДНО С ДЪРЖАВАТА - МНОООГО ЖЪЛТО...
42
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ега ти държавата дето такива и-ди-оти са кандидат президенти!
41
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Повечето коментари тук са шеговити и ми се струва,че наистина ще гласувате за тези смешници,за да накажете управляващите,но това е грешно решение,вероятно по същия несериозен начин сте гласували и за бодигарда-пожарникар,затова сега целият народ му сърба попарата.
40
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тъй като от сегашния *** по-зле едвали може да стане, то защо не? Циркаджия и чалгаджия е добра комбинация