Пищова: Ще направя шадраванчето при президентството джакузи!

Двойката Пищова-Шишарката цели да вземе вота на негласуващите
20 сеп 2016 10:37,
74
Пищова: Ще направя шадраванчето при президентството джакузи!
Снимка: bgonair.bg

Кандидат-президентската двойка Митьо Пищова - Радо Шишарката безспорно е най-колоритната кандидатура. Шоуменът и фолк певецът гостуваха в "България сутрин" по Bulgaria ON AIR заедно с Георги Георгиев, председателят на партията, която ги издигна, за да разкажат повече за кампанията и целите си.

С бъдещия президент се явяваме, за да покажем, че в България трябва да се случва и нещо различно. Дори хората да гледат с насмешка на цялата история. Надявам се много хора да гласуват за нас, за да покажат намерение за промяна. Ясно е, че има шоу. Има и сериозен мотив да се кандидатираме - да събудим хората, които не желаят да гласуват.

Още по темата

Това каза в студиото на Bulgaria ON AIR Радослав Петров - Шишарката. Той подчерта, че трябва да има и изпълнение на обещанията. Изпълнителят на "Тигре, тигре" настоя, че появата им на изборите идва на фона "на всички неща, които стават през годините".

За Димитър Маринов – Митьо Пищова "схемата" за предизборната кампания на двойката е много простичка - музика, танци, кебапчета, кюфтета и топъл хляб.

"Има едно шадраванче при президентството, което ще направя джакузи. Президентът командва малка армия, която може да се събере във вашето студио. Всички мои приятели са обещали да гласуват и да дадат по 100 лева за кебапчета. Нашата кампания е по селата", обясни плановете на кандидат-президентската двойка Митьо Пищова.

Той потвърди думите на Радо Шишарката, че основна цел е вотът на негласуващите. Шоуменът обеща в предизборната им кампания да се изявят Сашо Роман, Орхан Мурад, Тони Дачева, Сашка Васева, както и самият Радо Шишарката.

Председателят на Българско национално обединение Георги Георгиев призна, че идеята Пищова и Шишарката да вземат участие в изборите е изцяло негова.

"Позволих си да ги поканя, защото чрез тяхната кандидатура искам да покажа до какво ниво сме стигнали. Цялата държава е една пародия. С какво те са по-лоши от сегашния президент, който всяка седмица излиза с нов гаф?", обясни гостът в студиото.

Той добави, че иска народът да каже сбогом на "овцедушието".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
5
 
14
 
! Отговори
link преди 7 години
И като си представя че ще има хора които ще гласуват за тези. Пази Боже.
38
2
 
8
 
! Отговори
1 преди 7 години
Не знам какво пише в законите за кандидат-президентите, но това е пълен резил! Не може да няма граници на безумието и този клоун да хаби скъпото телевизионно време, за да ръси простотии в ефира, а "журналистите" да му се радват! Трябва да има психо-тест, макар че както го дават на всеки без да има единна база данни и това няма да спре ***.
37
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като стане президент пак ли Пищова ще го наричаме??? .....Държавния глава г-н Пищова беше на работно посещение .......
36
1
 
25
 
! Отговори
в Бг преди 7 години
Това доказва ,че преходът в България , още не е започнал.
35
1
 
23
 
! Отговори
гола вода , ---26г. преди 7 години
На такъв народ , такъв Президент.Гола вода и много кал по гРъбо , още 26г.
34
0
 
12
 
! Отговори
Ако беше преди две преди 7 години
години, ок, обаче вече поне двама души се запалиха пред това шадраванче, не върви да се направи на джакузи. Много мразя, когато и шоуто у нас закъснява...
33
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
атракция както винаги преди избори
32
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
като нищо можеше да гласувам за тях, ама за тези избори чувам, че ще има опция "за нито един от посочените" и сега се двоумя!по-голям цирк от Балкански ... е само Българанския!
31
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз ще гласувам за Митьо, защото той би бил достоен президент на една недостойна и жалка държавица като тази! Иначе просто няма да гласувам!
30
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цирк!
29
2
 
10
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
До "тцЪ" - на всички им е ясно, че Пищова и Шишарката са клоуни, но и те са нужни - шоуто трябва да върви. А няма да се учудя и ако се намерят хора , които да гласуват за тях.
28
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сигурен съм, че джурналята от днеса ще гласуват за Пищова и Шишарката, те само за чалга, псевдозвезди и простотии пишат тука, така че това са идеалните кандидати за тях.
27
6
 
15
 
! Отговори
тцЪ преди 7 години
Обръщение до медиите: Моля не давайте трибуна на клоуни! Освен долнопробен цирк, друго не могат да предложат!
26
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако шадраванчето при президентството стане джакузи, вероятно гвардейците ще се плицикат денонощно по щик и бански.
25
0
 
22
 
! Отговори
Мнение преди 7 години
Според мен президентската институция с целият и апарат (вице президент , секретарки , преводачи, съветници, шофьори, пилоти охрана, готвачи, PR и и прочие) са напълно излишна структура за обрулената ни държава. Създадена е да демонстрира демокрация . А демокрация в БГ няма, понеже няма нито един депутат или министър пратен в затвора от 25 години на сам. Сещате ли се? Президентството е неква сапунка !
24
0
 
6
 
! Отговори
NAT преди 7 години
До ПрофесорКАКВА Е ПОЗИЦИЯТА НА ПЛЕВНЕЛИЕВ ЗА РУСИЯ?
23
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До не трябва......да се допускат подобни изперкали двойки за изборите защото те търсят само........Радев и Карайотова според теб нормална двойка ли са?
22
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пищова го бутат от ГЕРБ. Цялата работа е до издигането на герберския кандидат да стават циркове. Мутрите добре знаят, че за медиите такива простотии са по-апетитна хапка от сериозните въпроси, които Радев може да повдигне.
21
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-добре Пищова отколкото руското мeкеpe Радев!
20
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-добре Пищова да раздава кебапчета отколкото от Герб да дават флаери.