Ген. Радев: Президентът да е зависим, но от българите

Той трябва да обединява, смята кандидатът за президент на БСП
Обновена: 22 сеп 2016 17:41 | 22 сеп 2016 16:49, Петя Славова
127
Ген. Радев: Президентът да е зависим, но от българите
Снимка: архив, Булфото

"За мен е чест да бъдем заедно тук на този ден. Преди 108 години държавниците ни показаха как трябва да се мисли и работи за България. Те ни завещаха един силен пример". Това каза кандидатът за президент ген. Румен Радев, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП, по време на честванията по повод на 108 години от обявяването на Независимостта на България във Велико Търново, съобщиха от БСП.

Ген. Радев подчерта, че думата независимост означава много и точно сега имаме огромна нужда от нея, нужда от промяна и да се направи решителна крачка напред. "Ние вече започнахме тази крачка в името на настоящето и бъдещето на България, с отговорна позиция и грижа за нашия народ", е казал още ген. Радев. Според него трябва да има независима президентска институция, която да има една единствена зависимост - интересите на България и българския народ.

"Тази институция трябва да обединява и гради партньори и приятели, а не врагове. Имаме нужда да бъдем заедно в тази кауза", категоричен бе кандидатът за президент.

Корнелия Нинова и ген. Радев са участвали в празничното шествие и полагане на цветя на паметника "Майка България" във Велико Търново. На събитието са присъствали и Валентин Ламбев - председател на БСП-Велико Търново, Деница Златева и Весела Лечева - членове на ИБ на БСП, и Мариана Бояджиева - народен представител от "БСП лява България".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Не гласувам ..Списъкът на Сорос ми намирисва на активно мероприятие,защото Йотова се кандидатира за вице.Досега нищо и изведнъж----хоп.В сайта Поглед има доста адекватни обяснения по този въпрос.И тук доста пишат по задължение,а не по убеждение.
85
1
 
1
 
! Отговори
Радев преди 7 години
Пропуснах да уточня че ще бъдям зависим от българите, но от БСП ще са с предмиство. Няма как, те поръчват музиката , а без тях съм никой.
84
0
 
3
 
! Отговори
До 36 преди 7 години
Ех,Нина,Нина,живееш в тотална заблуда.Само след две години субсидиите ще спрат и тогава никой няма да иска да води държавата,даже и любимите ти герберчета.Дотогава кой крал-крал,след това вече няма от къде и какво.Затова вожда не се натиска сега за президент ,а иска да слоижи някоя марионетка,която след 4 години да му предаде поста,чрез гласуване,де,за пред публиката.
83
2
 
3
 
! Отговори
Не гласувам .. преди 7 години
Няма да гласувам за Радев, защото Йотова- вицето му е в списъка на Соросгейт, приятели на Сорос =>Радев няма да защитава БГ интереси, и не го правете русофил да лъжете хората, по скоро е американофил, обичащ НАТО и ЕССтига вече с генерали, особено били в чужди държави.Искам български интелектуалци, милеещи за БГ.
82
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен "задължително гласувайте за другаря маршал на Русия Румен Радев, това е единственият начин да изпитате сладостите на руския начин на живот още другия месец."а-а, може и по-скоро!
81
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Тиневми военните комунисти ве!
80
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
иван костов президент
79
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този е силно зависим от азиатците в Русия.
78
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другарю генерал как няма да гласувам за вас, като изгледах видеото в ютуб "Гниющая Америка VS Процветающая ВЕЛИКАЯ Россия !!!!!!" веднага се влюбих в руския свят и просто трябва да съм най-големия axмак за да не гласувам за човека който ще докара руския свят в дома ми в България. Българи задължително гласувайте за другаря маршал на Русия Румен Радев, това е единственият начин да изпитате сладостите на руския начин на живот още другия месец.
77
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Избирам Митю Пищака.С какво е по лош от другите разбойници.
76
6
 
2
 
! Отговори
Въпрос към ген Радев преди 7 години
Уважаеми ген Радев, защо сме на?:* 222 - място по раждаемост в света* 3 - място по смъртност в света - невероятен РЕКОРД пред Афганистан и Сомалия УРА!* последно място - по продължителност на живота в Европа* първо място по младежка безработица в Европа* последно място по доходи в Европа* първо място по корупция - в Европа* първо място по нещастие в света* 106 място по свобода на словото в света* 129-о място по пътища в светаЗащото: "Ние сме прости ли?"
75
13
 
6
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
Глас за Радев от мен!
74
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Osven Stefan Stambolov , za drug nezavisim bulgarski politik ne sum 4uval .
73
5
 
5
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
До ЖиборА Борисов, пуделчето на ЕС и сащ, пардон, клоуна, има право да говори занезависимост, така ли????? Кой държавен чиновник не мина от тук, и не промени мнението му? Чак когато дойде румънеца, и замириса на барут, се поопъна малко, колкото за очи, предизборно, но ако му кажат от Брюксел, не ескадра, а и запас ще свика, всичко до 55 годишно, само и само да им угоди...Има един независим, но е на запад, в Унгария чак...
72
5
 
15
 
! Отговори
Толстой преди 7 години
Още не е президент и успя да разедини българите - наше момче/мальчик.
71
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ех,Винету,много си злобен,но това няма да ви спаси от тотален провал.Хората вече не ви искат.Като за последно си купихте 2 бронирани автомобила за повече от два милиона лв.Нито Меркел,нито Обама,нито папата се возят в по-скъпи автомобили.От народната любов ли се пазите и ако-да,тогава как се мислиш да спечелите избоирите?Ще ти кажа.Разчитате на фалшификации и на администрацията,но народа не ви обича,да не кажа по-силна дума.
70
7
 
9
 
! Отговори
Виготура преди 7 години
Радев като президент ще е безопасна игла, няма никакви правомощия. Обаче ако спечели, ще забие здрав клин в корпорация ГЕРБ, което ще е началото на края на Баце. БСП така или иначе си отива, трябва и ГЕРБ да бъдат изринати.
69
8
 
14
 
! Отговори
Винету преди 7 години
Стига сте го писали генерал този незнайко, той вече не е в армията. Ако толкова искате да го определите се слага о.р., което означава офицер от резерва. Той такъв и ще си остане след изборите - резерва на кандидата на ГЕРБ.
68
10
 
15
 
! Отговори
Жибор преди 7 години
Червеният слуга на чужди интереси няма ни законно,ни морално право да говори за независимостта на Българите- има право само да се свие в червената си хралупа и да не показва носа си от нея! От кои "Българи" ще е зависим тоз ренегатин ние се досещаме- от нечестивата предателска орда,наричаща себе си "русофили"!
67
8
 
12
 
! Отговори
bob преди 7 години
До ИВАННЯМА СТРАШНООО...НЯМА ДА ОСТАНЕ БЕЗ РАБОТА ЧОВЕКА---БОРИСОВ МУ Е ОБЕЩАЛ СЛЕД ЗАГУБАТА ДА ГО НАПРАВИ РЕГУЛИРОВЧИК.