Слави твърд: Няма да подкрепя нито една партия

Шоуменът внесе документи в ЦИК за референдума
23 сеп 2016 15:12, Александър Попов
70
Слави твърд: Няма да подкрепя нито една партия
Снимка: Булфото

Слави Трифонов е категоричен, че няма да подкрепи нито една партия на предстоящия президентски вот. Тв водещият внесе днес документи за регистрация на Инициативен комитет в подкрепа на въпросите от референдума, който ще се проведе заедно с президентските избори.

Трите въпроса в допитването ще са за мажоритарно и задължително гласуване, както и за намаляване на партийната субсидия на 1 лев за действителен глас.

Още по темата

Някои от въпросите в референдума се отнасят точно за нашите сънародници в чужбина и съм сигурен, че те ще гласуват в референдума много активно, каза Слави Трифонов, цитиран от bTV, след като подаде документите.

Той изрази за пореден път съжаление, че въпросът за електронното гласуване е отпаднал от запитването, тъй като е от огромно значение.

"Този въпрос ще присъства обаче в следващ референдум или ще бъде решен по някакъв друг начин. Българите ще могат да изразяват свободно волята си, а не подчинени на една политическа класа, която се самовъзпроизвежда вече 25 години. С референдума ние даваме възможност на нашите съграждани да изразят волята си, без да правят революции, без да събарят парламента и да има насилие, а по един коректен начин", изтъкна той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
9
 
21
 
! Отговори
Уфффф... преди 7 години
То пък и този, кой ли ще го подкрепи!?...
23
8
 
22
 
! Отговори
aa1830 преди 7 години
Няма да подкрепи защото явно няма да му платят. На миналите президентски обаче лаеше за онази кукундрелница Кунева....продажен и безпринципен човек е този Славчо.
22
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всъщност политическата класа се изплю в лицето на тези хора.
21
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
700 000 българи поискаха референдума. Защо в Швейцария може да има референдум за всякакъв въпрос, а тук има "правилни" и "неправилни" въпроси. Неправилните са въпросите от които политиците се боят. Че току виж изпуснали кокъла. Най-лесно е да се плюе и омаскарява този, който организира референдума. И точно това се случва.
20
13
 
25
 
! Отговори
H преди 7 години
Слави от години се крепи на някакъв измислен псевдопатриотизъм и хората се лъжат че е големия патриот като пее възрожденски песни всяка вечер по телевизията. Всъщност е поредната мутра която се готви за политиката. Нищо по-различно от Боко и компания! Поредния "спасител!"
19
8
 
21
 
! Отговори
надеждата преди 7 години
Това е все пак някаква Надежда в безнадежната ситуация . Това,че махнаха 3 въпроса ме мотивира да гласувам на референдума .(а грахич да спре да се глези,че много се изложихте вчера ,беше ужасно)
18
10
 
23
 
! Отговори
anon преди 7 години
слави глупчо- точно хората в чужбина най-малко ги е еня за тебе и такива като тебе и това което тебе те вълнува.. и друго- доста хора изгоряха като започнаха да се занимават с неприсъща дейност...
17
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
VIJTE BALGARIA IMA NUJDA OT PREZIDENT I MINISTAR KATO DUTERTE PREZIDENTA NA FILIPINITE
16
27
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДА БЕШЕ СЕ КАНДИДАТИРАЛ БЕ, СЛАВИ, ЩЯХМЕ ЗА ТЕБ ДА ГЛАСУВАМЕ
15
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изборите са институция от много хилядолетия. Поначало тя е била някакъв вид състезание между кандидатите да вземат властта. Според легендите първо е било състезание по улов на риба. После са били състезания по борба. Сега да попитам кой и как се състезава изобщо като дори самият кандидат за вожд на племето Е ВСЕ ОЩЕ НЕИЗВЕСТЕН!!!!!
14
17
 
34
 
! Отговори
Striker преди 7 години
А този папуняк кой е и за какво се бори? Прилича на мутра. По-му отива да метка гюбеци в чалготеките. Поредният клоун.
13
21
 
39
 
! Отговори
Бай Лентяй преди 7 години
Човека поне се опита да направи нещо, докато вие само дремуцате по форумите и чакате пак Дядо Иван да ви оправи бакиите, както през 1878 и 1944-та.
12
16
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Егоизмът е полезен в умерени количества и задължителен за всеки, но лицето Станислав Тодоров Трифонов е апологетът, титанът, халифът на най-мракобесния, ретрограден и радикален егоизъм, нарцисизъм и егоцентизъм. Какъв общественик може да бъде човек способен да мисли единствено за себе си?
11
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Bravo slavi ama edno vreme se nasnesche na kuneva drugarksa pramova kuneva a sega sa resktotitr kojto tja spra nikoi ne ja pita a i dimin4o nikoi ne go pita vajno e kadrite na bkp jivkovisti fa sa v germ i da kasvat 4e da demokrati kato drugarkata zeza za4eva vel4ev karajaneva obujavasche kongresite na dps dogat sega v gerb edni i saschti s prebojadisani partii a v bkp baha milite hora komunetata
10
23
 
32
 
! Отговори
Брацигов преди 7 години
Дрънкайте си каквото щете, но Славито има висок тв рейтинг, може би не чак толкова колкото в началото, но все още най-високия в БГ. Концертите му се пукат по шевовете от народ и затова го държат в битивито. Не е най-честния и справедлив човек на света , но някои неудобни истини ги казва само той.
9
13
 
35
 
! Отговори
ДА ЖИВЕЙ преди 7 години
БАРЕКОВ 2 ,СЕ.ЛЕ.НИ.НА С КОЛЕЛОТО
8
40
 
28
 
! Отговори
изнервен преди 7 години
Пълен бойкот на референдума на този селски чалгар. Не трябва да му даваме и най-малкият повод да си мисли, че от него става нещо повече от шут.
7
28
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Човек без семейство и деца НЯМА място в политиката и да дава тон в обществения живот! Вижте кукувицата Меркел какво натвори. Що да не си изберем Минко 47г.ерген за президент тогава, а?
6
9
 
23
 
! Отговори
ДЪРЖАВАТА – МАФИЯ! преди 7 години
журналистическото разследване на Валя Ахчиева за акцията, която закова 1 милион НЕЗАКОННИ АМПУЛИ ТЕТАДИФ, ПРОИЗВЕЖДАНИ НЕЛЕГАЛНО ОТ ДЪРЖАВНАТА ФИРМА БУЛБИО ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА ПЕТЪР МОСКОВ. АФЕРА единствена написа за ПРЕСТЪПНИЯ НАТИСК ОКАЗВАН НА ПРОКУРАТУРАТА да бъдат върнати нелегалните 1 милион ампули, които са ВЕЩЕСТВЕНО ДОКАЗАТЕЛСТВО:ГЛЕДАЙТЕ ТУК:imedia.bnt.bg/predavanyia/otkrito-s-valya-ahchieva/oshte-skriti-tajni-za-vaksinite-mezhdu-balgariya-i-turtsiya-21-09-2016
5
18
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С кой от въпросите се облагодетества Станислав Трифонов, че го наричате алчен ??????