Слави твърд: Няма да подкрепя нито една партия

Шоуменът внесе документи в ЦИК за референдума
23 сеп 2016 15:12, Александър Попов
70
Слави твърд: Няма да подкрепя нито една партия
Снимка: Булфото

Слави Трифонов е категоричен, че няма да подкрепи нито една партия на предстоящия президентски вот. Тв водещият внесе днес документи за регистрация на Инициативен комитет в подкрепа на въпросите от референдума, който ще се проведе заедно с президентските избори.

Трите въпроса в допитването ще са за мажоритарно и задължително гласуване, както и за намаляване на партийната субсидия на 1 лев за действителен глас.

Още по темата

Някои от въпросите в референдума се отнасят точно за нашите сънародници в чужбина и съм сигурен, че те ще гласуват в референдума много активно, каза Слави Трифонов, цитиран от bTV, след като подаде документите.

Той изрази за пореден път съжаление, че въпросът за електронното гласуване е отпаднал от запитването, тъй като е от огромно значение.

"Този въпрос ще присъства обаче в следващ референдум или ще бъде решен по някакъв друг начин. Българите ще могат да изразяват свободно волята си, а не подчинени на една политическа класа, която се самовъзпроизвежда вече 25 години. С референдума ние даваме възможност на нашите съграждани да изразят волята си, без да правят революции, без да събарят парламента и да има насилие, а по един коректен начин", изтъкна той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
25
 
13
 
! Отговори
чалгаджия преди 7 години
Искам Слави за президент!Хем ще президенства, хем ще ни пее.Имаме пожарникар министър председател,защо да нямаме президент чалгаджия.И Ку ку бенд в президенството.Ще популизират чалгата в България и в чужбина.
3
30
 
21
 
! Отговори
Баста !! преди 7 години
До АнонименИ тоз платен Клоун,Референдум искал.. да бе,до дупка а ,да го..таковат не иска ли ? ...Лицемерна ,алчна напаст ..
2
29
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За Прима патриотът Слави Трифонов ли става въпрос? За тоя същия дето изтъпанчи майките на загиналите в Ирак войници и ги попита дали вече са убедени че синовете им са загинали за някаква благородна кауза? Пиккая му на референдумите на тоя "патриот"
1
12
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
. С референдума ние даваме възможност на нашите съграждани да изразят волята си, без да правят революции, без да събарят парламента и да има насилие, а по един коректен начин", изтъкна той.В това е напълно Прав Браво за тези последни свой думиВъпреки че не ми допада никак последните 10 години