Слави твърд: Няма да подкрепя нито една партия

Шоуменът внесе документи в ЦИК за референдума
23 сеп 2016 15:12, Александър Попов
70
Слави твърд: Няма да подкрепя нито една партия
Снимка: Булфото

Слави Трифонов е категоричен, че няма да подкрепи нито една партия на предстоящия президентски вот. Тв водещият внесе днес документи за регистрация на Инициативен комитет в подкрепа на въпросите от референдума, който ще се проведе заедно с президентските избори.

Трите въпроса в допитването ще са за мажоритарно и задължително гласуване, както и за намаляване на партийната субсидия на 1 лев за действителен глас.

Още по темата

Някои от въпросите в референдума се отнасят точно за нашите сънародници в чужбина и съм сигурен, че те ще гласуват в референдума много активно, каза Слави Трифонов, цитиран от bTV, след като подаде документите.

Той изрази за пореден път съжаление, че въпросът за електронното гласуване е отпаднал от запитването, тъй като е от огромно значение.

"Този въпрос ще присъства обаче в следващ референдум или ще бъде решен по някакъв друг начин. Българите ще могат да изразяват свободно волята си, а не подчинени на една политическа класа, която се самовъзпроизвежда вече 25 години. С референдума ние даваме възможност на нашите съграждани да изразят волята си, без да правят революции, без да събарят парламента и да има насилие, а по един коректен начин", изтъкна той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
1
 
! Отговори
Азът преди 7 години
Тая палачинка до кога ще се прави на Джеймс Бонд да си гледа чалга концертите и кинтите,нагло селско парче!
43
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
някой друг шоумен няма ли да кандидатсва. Така де - да е пълен спектакълапълни подигравки
42
10
 
8
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Кога ще има референдум за президентска република?!Стига мажорно-минорно,ала-бала бръщолевене.Да могат да гласуват само българи,които последните пет години са живели в България.Откъде накъде ще определят съдбата ми хора,за които България отдавна е просто географско понятие?
41
3
 
9
 
! Отговори
INFO. преди 7 години
костов!Вземи си прибери лай..а които дробиш с твоите авери от бсп вече 25год.То бяха куневици,драгановци,борисовци, барековци за капак на всичко и този льольо!!КОГАТО И ДА ТЕ ***.ЕПЯТ ВСЕ ЩЕ Е КЪСНО!!!!
40
2
 
11
 
! Отговори
За Иво... преди 7 години
...ше се изгаври с Пеевски ами после.....ха,ха,хааааааааааааа...ШЕ СИ НАМЕРЕ ЛИ ТЕЛЕВИЗИЯ...??!
39
2
 
22
 
! Отговори
Иво преди 7 години
Защо въпросният така харесван чалгар и *** нито един път не се изгаври с Пеевски в шоуто си??? Но има достатъчно прости хора, които го подкрепят и му вярват, то и затова сме на този хал.Прости хора-слаба държава
38
5
 
13
 
! Отговори
Попов преди 7 години
Я па тоя - кой ти иска подкрепата ?!
37
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 47Те се майтапят и с Радев-Какъв е тоя генерал на 2 самолета.
36
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А победителите все по често ни взимат на майтап в техните телевизии.Освен Толстой и някаква кака се изцепи,че не е важен размерът на България,а умението и да го ползва....
35
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То има значение и кой управлява държавата,въпреки твърденията на Уикилийкс за връзки с подземния свят.По важно е не какво се говори,а какво се прави.
34
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Напротив, 39, ИМА ОГРОМНО ЗНАЧЕНИЕ КОЙ ОРГАНИЗИРА РЕФЕРЕНДУМА!! Вие подкрепящите Слави можете ли да мислите или сякаш сте се родили вчера, че имате най-късата памет ?! Толкова години води шоу в Бтв, при това в последните год. предаването е с критично нисък рейтинг, но продължава да стои на екран. Това можеше ли да се случи ако Слави няма ПРОТЕКЦИИ ОТГОРЕ?! Олигарси,.мутри, политици които той обслужваше през годините. Слави имаше тесни връзки с имена от подземния свят като Г.Илиев, с олигарси като Г.Гергов, с Доган, с БСП.....с боса на чалгата. Кое му е независимото в предаването и "позици
33
18
 
14
 
! Отговори
Вук Вукадинов преди 7 години
Правилно.Видяхме всички партии колко струват.Страхуват се от електронно гласуване,защото 2млн грамотни българи са в чужбина и подкрепят каузата на Трифонов с двете си ръце.
32
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да станем президентска република, че поне да знаем кой е отговорен за всичко.
31
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е важно кой организира референдума, а това, че чрез него ти се дава реална възможност да промениш политическото статукво. Който иска да се промени нещо ще гласува, а който иска всичко да си е както до сега няма да гласува. Ако не мине референдума значи че си заслужаваме съдбата.
30
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като имам предвид каква е публиката му . . .
29
1
 
20
 
! Отговори
А1 преди 7 години
Че, кой те кара да подкрепяш партия, бе!Избери личност, а не партия!Ние сме на този хал защото гласувахме за партии, а игнорирахме Личноста - човекът, който е готов открито да поеме отговорност за действията си, а не да се крие зад общото и раздуто понятие - партия!Ч
28
8
 
12
 
! Отговори
Георги Шопов преди 7 години
Да ви открехна.Има мно го начини да попиташ и да ти откажат .И много начини да попиташ и да не ти откажат...Е в случая за да излезе"бореца" заправда проекта Трифонов спектакъла беше професионален.Забележете никои не го бръсне да го предизвика е Сам се предизвика на там за умните е ясно Глупаците да подкрепят новата стара уичиндолска Тиква...
27
15
 
8
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
Аз пък няма да подкрепя Слави - НА! НА! НА!А за партията е още рано да кажа каквото и да било.Има партия която лично аз искам да подкрепя.Но още не съм видял тази партия да има кандидат.И, разбира се, ще гласувам за този кандидат ако бъде издигнат, много ми се иска.Но ако не бъде издигнат кандидат от тази партия - не бих гласувал за никой друг!!!
26
1
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
До Анонимен"Всъщност политическата класа се изплю в лицето на тези хора"...Малко им е... - заслужават, дори да им се и......
25
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слави е твърде самовлюбен и глуп*в за да осъзнае, че не предлага нищо съществено и ще се осе*е като всички останали преди него.