Dnes.bg научи: Фандъкова сменя Плевнелиев

Лиляна Павлова пък ще се бори да я замени на "Московска" 33
Обновена: 26 сеп 2016 10:23 | 26 сеп 2016 10:22, Екип на Dnes.bg
310
Dnes.bg научи: Фандъкова сменя Плевнелиев
Снимка: архив, Булфото

Столичният кмет Йорданка Фандъкова ще е кандидатът на ГЕРБ за президентския вот на 6 ноември, научи Dnes.bg от отлично осведомен източник.

В момента усилено се печатат плакатите и билбордовете за кампанията й, която ще стартира дни по-късно от тази на останалите кандидати за поста.

Макар кметицата да отричаше до последно, че няма да е тази, която ще се бори за държавен глава, изтъквайки несвършената си работа в Столичната община, управляващите са се спрели именно на нейната кандидатура.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов неведнъж заяви, че за президент ще издигне жена, човек с лице и качества, които може да се справи със "стресови ситуации" в Европа, имайки предвид бежанската вълна, заляла Европа.

В края на юли той обяви във Велико Търново, че е имал двама кандидата за президент, "които бяха прекрасни, но когато видях какво чудо става по света, прецених, че тези хора, с тези качества в критична ситуация, не могат да се справят. Те са прекрасни във всяко едно отношение, но при стресова ситуация, в такъв момент, в който трябва да отидат да тропнат по масата, да ни защитят интереса дали с комшиите, дали с Европа, този характер го нямат. И затова мисля дали мога да намеря в партията такъв човек", поясни тогава Борисов.

Е, явно е намерил такъв човек, в лицето на Йорданка Фандъкова, която е доказала, че в стресови ситуации винаги излиза суха и умее да отстоява позициите си в Европа, имайки предвид десетките европроекти, които Столичната община е спечелила през годините на нейното управление на София.

Dnes.bg научи още нещо, че на нейното място, като кмет на София, ГЕРБ ще издигне другото си рейтингово име, което печели симпатиите на избирателите.

Тя отново е жена и "строи магистрали" - Лиляна Павлова, министърът на регионалното развитие ще бъде издигната за поста, тъй като, ако Фандъкова бъде избрана за държавен глава, столицата ще бъде поета временно от някой от заместниците й, но ще бъде насрочен частичен местен вот за избор на градоначалник.

Дали твърденията на нашия източник ще излязат верни, ще научим след дни, на 2 октомври ГЕРБ ще обявят с кого поемат към "Дондуков 2".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


310
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 241Билетчето за градския транспорт ще стане 1,60 В ЦЯЛАТА СТРАНА.седи си на село и ще икономисаш от билетчета.
210
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да бе,да,Фъндъкова "ще тропне по масата" в Европа и ще постигне своето.Глупости на търкалета.По-слаба кандидатура едва ли могат да измислят от ГЕРБ.Освен това тя многократно заявяваше,че няма да се кандидатира,което означава,че новия мераклия за Дондуков 2 е лъжец.Така ли г-жо Фъндъкова ще ръководите държавата-с лъжи?
209
1
 
5
 
! Отговори
71333 преди 7 години
До Вуйчо Фандъкова е кмет на София, не на Варна... там управлява мафията
208
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо се пънете? Това е просто социологическа партенка, за да се видят хорските нагласи, пусната от герберският предизборен щаб.До 03.10. ще има още Дончевци, Цецки и други слухове......после ще видите кой ще яхне магарето!
207
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПАРТИЙНА КАНДИДАТУРА НЕ МОЖЕ ДА Е ОБЕДИНИТЕЛ НА НАЦИЯТА.ТАЗИ Е ДЕКОРАЦИЯ НА ОБЩИНАТА, ЗА НИЩО НЕ СТАВА.
206
3
 
19
 
! Отговори
Вуйчо преди 7 години
Държавата и София се управляват от Бат ви Бойко и мафията, вие ревете кой щял да чете новогодишното обръщение...
205
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още една Подчинена на Банкянският Гамен БорисовХахааааахаааааааааааСвинетка пък ще отива н МОСКОВСКА 33АХАААААХААААААААААХХАААААААА
204
5
 
2
 
! Отговори
българин засега преди 7 години
Най ме интересува какво казват за тези, които се заселват в Бг. Дали руснаци или афганци все тая. И тя. и Радев мъчат като пукели.
203
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Честито на всички българи .Билетчето за градския транспорт ще стане 1,60 В ЦЯЛАТА СТРАНА.
202
2
 
17
 
! Отговори
Фен Дупков преди 7 години
Тя отново(?)е жена и "строи магистрали"-Лиляна Павлова.По-скоро е по реквизита-магистрали с глазура от асфалт,а отдолу пепелина.Дано наследничката е благородна и да остава 50 % от средствата за инфраструктура.Мислех, че от Плевел по-лошо няма.Представям си как Фендупкова, когато се наложи, ще удари по масата и ще каже:-А, неволно сте счупили плочата. Не се притеснявайте - ще я залепим с "капчица"...ох извинете с ваша,"македонска капчица-океанче"."В стресови ситуации винаги излиза суха"!
201
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радев текезесара за нищо не става завалийката. Като го слушам как срича жал ме хваща чак.
200
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко взе правилно решение да назначи Фандъкова! Народа ще подкрепи безпрекословно нашия водач!!!
199
5
 
16
 
! Отговори
До 233 КОИ преди 7 години
Гледаш, ама не виждаш.Примерно Видвнов - банките вече бяха фалирали, когато той стана премиер. При него само беше обявен официалния им фалит. Трябваше ли Виденов да спасява вече фалиралите преди него банки? Очевидно не трябваше и всеки на негово място би оставил реалния фалит да стане юридически факт. Но на някои не им стига пипето, за да го схванат и като латерна повтарят: Виденов, та Виденов.
198
27
 
7
 
! Отговори
Новият президент. преди 7 години
Новият президент е ТЯ. Пийте по една студена вода гъбки червенушки.
197
2
 
33
 
! Отговори
Обективен преди 7 години
Всяка жаба да си знае гьола.Защо тази народна мъдрост се забравя от българските политици. Плевнелиев и за министър не ставаше, а стана президент. Сега Фандъкова, която може би все пак е ставала за учительница, стана кмет на София, а сега я спрягат и за президент. Все позиции много над нейните възможности.
196
13
 
15
 
! Отговори
КОИ преди 7 години
До Анонимен 227""Как един кадърен човек не видях във властта през последните 26 години?!""---------------------------------------------------------------------------------Е как бе, имаше кадърниНапример Жан Виденов много кадърно фалира банките и окраде 10 милиарда, преди да го изгонят с камъниПосле другаря Станишев кадърно построи жабешкия гьол в БеленеА пишман-експерта Орешарски кадърно предложи кадърния крадец Пеевски и бягаше по задните входове да не го стигне народната любов
195
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Странни работи стават в България - колкото по-некадърен е някой и колкото повече се проваля, толкова по-високо го издигат. Примери много: Калина Илиева, Румяна Желева, Фидосова, Плевнелиев, а сега и Фандъкова.
194
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И както е казала Баба Ванга - България ще започне да се оправя когато президент стане руса жена!!!
193
0
 
26
 
! Отговори
Те са преди 7 години
я втасахме. още един сламен президент
192
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Попитали радио Ереван:- Калфин може ли да стане президент на България?Радио Ереван отговорило:- Калфата никога няма да стане майстор.