Dnes.bg научи: Фандъкова сменя Плевнелиев

Лиляна Павлова пък ще се бори да я замени на "Московска" 33
Обновена: 26 сеп 2016 10:23 | 26 сеп 2016 10:22, Екип на Dnes.bg
310
Dnes.bg научи: Фандъкова сменя Плевнелиев
Снимка: архив, Булфото

Столичният кмет Йорданка Фандъкова ще е кандидатът на ГЕРБ за президентския вот на 6 ноември, научи Dnes.bg от отлично осведомен източник.

В момента усилено се печатат плакатите и билбордовете за кампанията й, която ще стартира дни по-късно от тази на останалите кандидати за поста.

Макар кметицата да отричаше до последно, че няма да е тази, която ще се бори за държавен глава, изтъквайки несвършената си работа в Столичната община, управляващите са се спрели именно на нейната кандидатура.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов неведнъж заяви, че за президент ще издигне жена, човек с лице и качества, които може да се справи със "стресови ситуации" в Европа, имайки предвид бежанската вълна, заляла Европа.

В края на юли той обяви във Велико Търново, че е имал двама кандидата за президент, "които бяха прекрасни, но когато видях какво чудо става по света, прецених, че тези хора, с тези качества в критична ситуация, не могат да се справят. Те са прекрасни във всяко едно отношение, но при стресова ситуация, в такъв момент, в който трябва да отидат да тропнат по масата, да ни защитят интереса дали с комшиите, дали с Европа, този характер го нямат. И затова мисля дали мога да намеря в партията такъв човек", поясни тогава Борисов.

Е, явно е намерил такъв човек, в лицето на Йорданка Фандъкова, която е доказала, че в стресови ситуации винаги излиза суха и умее да отстоява позициите си в Европа, имайки предвид десетките европроекти, които Столичната община е спечелила през годините на нейното управление на София.

Dnes.bg научи още нещо, че на нейното място, като кмет на София, ГЕРБ ще издигне другото си рейтингово име, което печели симпатиите на избирателите.

Тя отново е жена и "строи магистрали" - Лиляна Павлова, министърът на регионалното развитие ще бъде издигната за поста, тъй като, ако Фандъкова бъде избрана за държавен глава, столицата ще бъде поета временно от някой от заместниците й, но ще бъде насрочен частичен местен вот за избор на градоначалник.

Дали твърденията на нашия източник ще излязат верни, ще научим след дни, на 2 октомври ГЕРБ ще обявят с кого поемат към "Дондуков 2".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


310
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СТРАНДЖАТА Чул те Господ. Че от евроатлантическата чума май само Сибир остана място за човешки живот.
170
22
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
- Генерал Радев!- Аз- Мииирноооооо... - кръгоооооооом марш!!!...
169
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ясно стана, че путинoидът Ангел пише по 200 еднакви коментара. С тролене ако се печелиха избори... :)
168
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дол щипал ли е президент?
167
7
 
8
 
! Отговори
Гост преди 7 години
Това ще бъде грешка. Като президент няма да може нищо да прави освен да ходи по срещи. Като кмет може да помогне много повече на над 3 милиона души. Като президент ще я пратят в трета глуха без правомощия.
166
2
 
6
 
! Отговори
фройд преди 7 години
До Киро кофражистамисля че имаш проблеми със сексуалноста.
165
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Бай минчоТвоето поколение никога няма да "вземе" властта. Власт, тъпанарино самонадеян, не се взема, тя се дава, ако някой заслужава. А вие сте само богати, защото сте крадливи, тарикати, мошеници, което за вашия кръг е ценност, но за нормалните хора е порок! Ние бягаме от пороци. Нито сте умни, нито сте образовани. Вие купувате дипломите си, крадливите ви бащи ви пращат да учите по колежи в чужбина, е, като се въргаляш 5 години между стойностни младежи, поне маниера им можеш да изкопираш!
164
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
според мен бойко ще издигне фидосоФа - добре позната в цяла българия, с фалшива диплома, иделания кандидат от гроб.
163
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В никакъв случай не трябва да допускаме за Президент Фандъка, защото ще ни донапълнят с тарамбуки. Най-новото национално предателство, извършено от Боко *** е отказа и сърбите да ни помагат за отблъскване на ислямисткото нашествие по българо-турската граница!
162
4
 
12
 
! Отговори
до Ангел преди 7 години
Тук сме малко, почти всички средностатистически българи. А на изборите гласува ромската махала и то на 100%. И не само ромската. Примерно на селския гербав кмет му дават 10 000 лева и заповядват да осигури 200 гласа. Той тръгва по места, дерета, махали и кръстовища, където не сте и няма да го видите цял мандат. Знае кой са податливи и гладни *** и изкупува наред. *** само преди година бе така на местните.С минус и без минус - това е.
161
27
 
14
 
! Отговори
Киро кофражиста преди 7 години
Ха такаа :) Сега червения шапкар Радев си намери майстораФандъкова е умна, известна, интелигентна, добре изглеждаща, с опит в управлениетоНе като шапкаря Радев, дето мяза на комбайнер, чете опорните токи и има акъл само за "Равнииис! Мирррно!"
160
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 188 - нема балораж при избори с участието на Йорданка Фандъкова!
159
5
 
6
 
! Отговори
Тиквократ преди 7 години
(продължение) "Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила", Дж. Оруел, "1984". И тук е така, скъпи ми кратунки, в изкривената реалност, където истина е онова, което излезе от устата на баце, а не действителността така, каквато я виждаме. "Тя отвори очите си и после, някъде дълбоко в себе си, отново ги отвори", Т. Пратчет, "The Wee Free Men". Ей това трябва да се случи тук масово, в бостата, любими ми кратунчици, но едва ли ще стане при народ, избрал премиер по свой образ и подобие.
158
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Генади"нарът я обича" - хахах, само да я видят софиянци без охрана, и активистите на гроп няма да я спасят.
157
4
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
До ТиквократИли свиквай... - или бегай в Сибир...
156
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сутринта по телевизията за пореден път се изяви една социоложка, обслужваща Греб, както всички.Буряна май някаква си, пребоядисана. Но, но, но....За пръв път тя рее, че не всяка кандидатура на Герб вещае победа на президентския вот, който почти сигурно ще е балотаж.
155
3
 
11
 
! Отговори
Мда преди 7 години
Плевнелиев се хилеше неадекватно, тази учителка по руски език ще мънка! Последното е добре познато на софиянци, дето вече се возят за една спирка за лев и 60 ст.?!!!Няма да се ходи на избори!Никой кандидат не отговаря на профила за удачен президент!
154
1
 
15
 
! Отговори
(-_-) преди 7 години
Народът ще реши кой кого сменя.. За съжаление няма особено богат избор, но да сложиш жена главнокомандващ на армията си е чиста подигравка с и без това почти унищожената войска..
153
28
 
11
 
! Отговори
Генади преди 7 години
Браво! Ще бъде достоен Президент.Народа я обича и ще гласува за нея, а комунизите ще вият от мъка.Пожелавам и успех!
152
5
 
21
 
! Отговори
Тиквократ преди 7 години
Вече направо ми се гади от тия тикворасти, така е тук, в бостана, царят на вселената сменя хора, назначава, обезличава. Фандъцата не успя да окраде всичко от София, но Лилка ще завърши паметното й дело. И всяка панелка - облепена със стиропор и боядисана в ярък цвят, а отстрани - образът на баце! Така де, не забравяйте, любими ми кратунки в бостана, Б.Б. ви наблюдава!