Dnes.bg научи: Фандъкова сменя Плевнелиев

Лиляна Павлова пък ще се бори да я замени на "Московска" 33
Обновена: 26 сеп 2016 10:23 | 26 сеп 2016 10:22, Екип на Dnes.bg
310
Dnes.bg научи: Фандъкова сменя Плевнелиев
Снимка: архив, Булфото

Столичният кмет Йорданка Фандъкова ще е кандидатът на ГЕРБ за президентския вот на 6 ноември, научи Dnes.bg от отлично осведомен източник.

В момента усилено се печатат плакатите и билбордовете за кампанията й, която ще стартира дни по-късно от тази на останалите кандидати за поста.

Макар кметицата да отричаше до последно, че няма да е тази, която ще се бори за държавен глава, изтъквайки несвършената си работа в Столичната община, управляващите са се спрели именно на нейната кандидатура.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов неведнъж заяви, че за президент ще издигне жена, човек с лице и качества, които може да се справи със "стресови ситуации" в Европа, имайки предвид бежанската вълна, заляла Европа.

В края на юли той обяви във Велико Търново, че е имал двама кандидата за президент, "които бяха прекрасни, но когато видях какво чудо става по света, прецених, че тези хора, с тези качества в критична ситуация, не могат да се справят. Те са прекрасни във всяко едно отношение, но при стресова ситуация, в такъв момент, в който трябва да отидат да тропнат по масата, да ни защитят интереса дали с комшиите, дали с Европа, този характер го нямат. И затова мисля дали мога да намеря в партията такъв човек", поясни тогава Борисов.

Е, явно е намерил такъв човек, в лицето на Йорданка Фандъкова, която е доказала, че в стресови ситуации винаги излиза суха и умее да отстоява позициите си в Европа, имайки предвид десетките европроекти, които Столичната община е спечелила през годините на нейното управление на София.

Dnes.bg научи още нещо, че на нейното място, като кмет на София, ГЕРБ ще издигне другото си рейтингово име, което печели симпатиите на избирателите.

Тя отново е жена и "строи магистрали" - Лиляна Павлова, министърът на регионалното развитие ще бъде издигната за поста, тъй като, ако Фандъкова бъде избрана за държавен глава, столицата ще бъде поета временно от някой от заместниците й, но ще бъде насрочен частичен местен вот за избор на градоначалник.

Дали твърденията на нашия източник ще излязат верни, ще научим след дни, на 2 октомври ГЕРБ ще обявят с кого поемат към "Дондуков 2".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


310
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
251
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Срам и позор какви хора управляват държавата.Долу фирмата герб.
250
0
 
0
 
! Отговори
до 297 преди 7 години
И благодарение на 2-мата радиолюбители се научих за две години да поправям всякакви електроуреди.И до днес съм им благодарен на тях.А от офицерите ни нищо не научих.Най голямата гордост на нашите офицери беше кой колко пиене е изпил и как не помни как се е прибрал.Те от техника не разбираха и а нямаха интереса да я учат.Всички те бяха станали офицери защото не са могли да станат инженери,икономисти,учители или каквото и да би било друго!
249
0
 
0
 
! Отговори
до 297 преди 7 години
Служил съм като радист на радиостанция превозвана от Зил 131.Заради заповедта на офицер да се развърне радиостанцията под далекопровод загина войник,а после офицерът не го осъдиха.В ротата ни имаше 2-*** радиолюбители на чиито познания офицерите само можеха да завиждат.Спомням си и как 4-*** офицери не можеха да решат 3 задачи по математика за 8 клас и то за 3 часа.Имам познат който изкара 1-ви курс във военното училище за летец и после учи ядрена физика.Кадърните хора не стават военни.
248
2
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
До 293: За да си летец на съвременен боен самолет се иска нещо повече от това да можеш да маршируваш и да пиеш. А за да командваш такъв род войски - още повече. Но ти сигурно си лъскал обувките на фелдфебела си.
247
2
 
4
 
! Отговори
Бакърят преди 7 години
Аз пък на пук на всички,които не одобравят учителката,ще гласувам за Фандъковица.По-добре за нея,отколкото за Фюдосовица.
246
5
 
8
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Прекрасно, това ще е самоубийствен ход от страна на Борисов.. провалена и корумпирана кметица, плюс провалена и корумпирана министърка. И двете кухи като ***, особено втората. Първата без никакво основание вдигна цената на билета в София. Втората, пак без основание, вдигна цената на винетката.ГЕРБ ще изгуби както президентските избори, така и тези в София.
245
4
 
14
 
! Отговори
гост преди 7 години
Един президент от ГЕРБ вече видяхме - стига толкова!
244
15
 
13
 
! Отговори
до Гарибалди преди 7 години
Аз съм 53 годишен.Връстник съм на генерал Радев.И си спомням кои от нашият набор отиваха да следват във военни училища.Това бяха тези наши съученици които завършваха с тройки по милост и никъде в никой друг ВУЗ не ги приемаха.Понеже съм служил и в казармата оттам имам впечатления от офицерите ни.Та честно ти казвам по добре учителка отколкото военен!Учителката е учела 5 години в университет,докато военният е учел няколко години как да марширува и пие и нищо друго!
243
1
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
До Анонимен АМИ КАКВАТО И МАГАРИЦА ДА СЛОЖАТ ВСЕ ЩЕ ВЬРШИ РАБОТА
242
0
 
5
 
! Отговори
Anton Ivanov преди 7 години
Mestia go u desno i za Bg i za Boiko i za nasranite izbori. Dokato ni upravliavat kradci ako shte i Ban ki Mun da stane prezident vse taya.Vseki normalen 4ovek koito vse oshte ima silli triabva da hvane TERMINAL 2 vednaga.
241
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Леле... ако дебеланата стане кмет на София, съвсем ще я вапцаме.Боко дано намерри на някоя магистррала нещо по-читаво.
240
3
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
няма да издържи на натоварването не е за нея .Две интервюта в два последователни дни и е гроги .Вдигна цената на билета ,вкара общината в дългове ,разпродаде общината и се покрива в президентската натпревара.Отдруга кмета на Младост ще стане оборотен .Паргов ще се завърне ии ще намали цената на билета .Друго си еи как да кажа тя е типичната партийна секретарка не е политик.
239
2
 
13
 
! Отговори
имигрант преди 7 години
то да попитам аз Софиянци/те нали са европеиците на БГ-то/,та какво е направила "принцесата" за Софето.та те са пътували до мадрит,париж,хамбург,осло и мн.др. преминали през Сърбия през белград/която имаше война/ТА ИМА ЛИ ПО "КРАСИВ , ЧИСТ И ПОДРЕДЕН" град в европа,та може би и в азия....няма по скапан град от софия дори и в СИРИЯ.ходете по околовръстно по вотошка по молове по бояна.направете снимки и покажете не говорете само глупости защото вие си знаете за какво става на въпрос.
238
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 38"Фандъкова, Цачева, Фидосова, Румяна Желева, Калина Илиева - това е представителна извадка от жените в ГЕРБ."---А-а-а!, Забравяте НАЙ-ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА извадка - Лилето Павлова!(Малко трудно се изважда, поради габаритие, ама карай!)
237
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
274- Е АМА НЕ БЯХ ЧУВАЛА ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА ТРЯБВА ДА ПЛАЩА ЗАПЛАТИТЕ ОТ ДЖОБА СИ- ЗНАЧИ ТРЯБВА ДА Е БОГАТ ЗА ДА ПЛАЩА ВСИЧКО ОТ ДЖОБА СИ, ТЪЙ ЛИ- МАГАРЕШКИ ТОГАВА- ТОЙ ИЗВЪРВЕ ПЪТЯ ОТ КАРУЧКА СТАРИ СТЪЛБОВЕ ЗА ПЪРВИТЕ АПТЕКИ- ЕХХХХХХ ЛЕГЕНДИ- КАЛИНКА, КАЛИНКА МАЯ, КАЛИНКА , КАЛИНКА
236
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фандъкова я уважавам като човек, но не искам зад малцината свестни в партията ЦЦ и ББ да си въртят далаверите и само наши хора да са добре, а другите да ги грабят и изнасилват навсякъде рецидивисти, понеже спряха съдебната реформа на Радан Кънев и Христо Иванов. Затова за ГЕРБ не гласувам. А на изборите за кмет Лилито Павлова не я виждам, грамотен човек не виждам как би гласувал за нея. Това тук не са миньори под строй да ги закараш да гласуват за ЦЦ.
235
5
 
13
 
! Отговори
до 275 преди 7 години
А такива мъжлета като ПлевналиевНа кого служи пропускаш да споменешАиде няма нужда аз ще го напиша На САЩ на ЦИОНИСТИТЕ между мн.други
234
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 271Анонимен"Фасадата"едолра,здрава и ще издържи на руските посегателства към България.
233
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 272 АнонименСексист!Имамного "мъжлета",които се крият зад пагони,могат да нанесат неповторими щети на България.Сега,вече тези "мъжкари",като Радев ,са нито президенти,нито генерали,защото сружат на БКП/БСП и Русия,а не на народа си.
232
1
 
18
 
! Отговори
до 272 преди 7 години
Главнокомандващ на кое бе на (овцете ли?? )или На Платената Натовска Армия ли Да не им плаща той заплатите от Джоба си Президентът на България не е никакъв Главнокомандващ той е преди всичко Главнослужещ трябва да слушка предимно Боко,Брюксел,ВашингтонИ куп лица към който е поел ангажименти