Кога най-сетне Борисов ще "парашутира" кандидата?!

Ген. Радев се оплака, че основният му опонент е "мистериозен"
36
Кога най-сетне Борисов ще "парашутира" кандидата?!
Снимка: БТА

Претендентът на БСП за президент Румен Радев смята, че основният му опонент ще бъде кандидатът, издигнат от ГЕРБ и се оплака, че все още номинацията на управляващите не е оповестена.

Още по темата

"Този мистериозен кандидат, който чакаме най-сетне да бъде парашутиран от премиера за тази позиция", коментира Радев в Русе, цитиран от БТА.

По думите му, това изчакване е обида и неуважение към българския народ.

В последния момент бившият премиер Пламен Орешарски влезе в битката за "Дондуков" 2, което означава, че ще е пряка конкуренция на Радев за гласовете на левите избиратели, но генералът му пожелава успех.

"Това е доказан експерт в областта на икономиката. Пожелавам успех на всеки един кандидат. След като си се кандидатирал за президент, означава, че поемаш някаква отговорност", каза още Радев, който участва в поредица от срещи в крайдунавския град.

Той обясни, че е впечатлен от огромния интерес на хората.

"Усещам огромната подкрепа и се ангажирам да работя за целия български народ", заяви Радев.

Според него българското правителство трябва да подкрепя издигнатата кандидатура на Ирина Бокова за генерален секретар на ООН, макар че след вчерашнотогласуване тя остана шеста.

По думите му няма как българското правителство да има разнопосочни позиции, да подава различни сигнали и да не застава ясно и категорично зад своя кандидат.

"Ние наистина рискуваме да разиграем сцената за българския казан в ада, даже на сцената на ООН - недопустимо е! Рискуваме да изгубим уважение не само в собствените си очи, рискуваме да изгубим уважението на целия свят", заяви ген. Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
Някой преди 7 години
Ще си на значат Цв. ЦВ......без избори..!?
29
0
 
1
 
! Отговори
златна възможност Г преди 7 години
това е идеална възможност да изтъкнете личните си качества .НЯМА към момента затъмнението от силната личност на кандидат -президента на ГЕРБ .Е отнет е и основния дългогодишен аргумент на БСПто - антиГерб говоренето .НО ТОВА Е! Генерал Бойко Борисов е ненадминат стратег и стойностен държавник!
28
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Президентът на Герб няма да има почти никаква лична заслуга за спечелването на поста. Той ще бъде направен президент. Заслугата ще бъде на партията, а още по-точно на нейния лидер. Нищожните и без това прерогативи на институцията ще бъдат занулени. Тя ще се превърне в продължение на изпълнителната власт и лично на премиера. И, ако не стане някакво чудо, президентът ще се казва От ГЕРБ. Това може да прочетете на един друг сайт...
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До "СТРАНДЖАТА": Наистина тъжно. Много ти пада рейтинга. Ще започнат да ти слагат минуси преди да са те прочели.
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Край И най крадливата!
25
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ал Бънди президент! Ко? Нье!
24
0
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
махалите вече са купени парите изядени името на герб президента може да гообявят след изборите мен изобщо не ме интересува
23
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Хубаво си е харесал Фъндъкова -жената знае руски, ще ни оправя по лесно с руснаците.Тя между другото осван руски и да възлага на фирми да строят нещо си друго не знае.А решила геополитиката да ни оправя -аман ни е работата от такива политикани.
22
4
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Баси форума... - на Гошо *** дават 20 плюса...
21
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Кънчо П.Не се напъвай да правиш прилики.Радев си прилича на съвсем нормален мъж, а не на селскостопански продукт като някои друг или на клоун, като сегашния.
20
6
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
До Скандално"Притеснем съм от разкритието на съфорумец. ГЕРБ щял да спечели и без кандидат"...Не се притеснявай колега... - просто виж значението на думите доверие и одобрение на политиката на ГЕРБ...
19
1
 
19
 
! Отговори
Скандално преди 7 години
Притеснем съм от разкритието на съфорумец. ГЕРБ щял да спечели и без кандидат .
18
7
 
2
 
! Отговори
Гражданин преди 7 години
Абе другари,какво значение има кой ще издигнат тия или ония?! Всичките са от един дол дренки!Важното е да гласуваме за най-достойния,а кой може да определи точно кой е най-достойния? Партията столетница винаги се е излагала и няма начин и сега да не се изложи :))) Който и да си сложите в листата има да гледа как са ... подстригани другите кандисати :)))
17
1
 
15
 
! Отговори
Край преди 7 години
Кънчо то па Борсов е с много интелектуална муцуна. Може да изиграе Бай *** по добре от Калоянчев.
16
1
 
4
 
! Отговори
az преди 7 години
Мисля , че сделката вече за всички е ясна :) Ако Бокова си оттегли от ООН кандидатурата, то Радев ще е президент-а. Ако се извърти... ГЕРБ ще победи на президентските... за това още нямат обявен кандидат...
15
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 18:Нищо,важното е че ще спечели.
14
10
 
13
 
! Отговори
Край преди 7 години
Някакъв отдолу пита Как може някой да е издигнат от БСП и да е личност? ОБЯСНЯВАМБСП е най-демократичната партия в България в момента. В БСП реално се провеждат избори за шеф на партията. В БСП постоянно се чуват и други мнения освен това на шефката - даже често коренно противоположни. Така беше и при номинирането на генерала.Казвам това като човек скачал по митингите на СДС и викал Демокрацията до засиняване.
13
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Червен Радев има някакъв теоретичен шанс да спечели, само ако се среща с опонентите си във въздушен двубой.
12
8
 
11
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
До Анонимен"Матряла на борисов е толкова калпав, че сега не може да спи от притеснение КОЙ да издигне"...БСП няма матрЯл...
11
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До КрайА как може някой да е издигнат от БСП и да е личност? Пълен абсурд! Гоце личност ли беше?