Борисов замълча. Не издаде кандидата на ГЕРБ

"И Цветанов всеки ден се чуди какво да каже", коментира той
Обновена: 1 окт 2016 10:34 | 1 окт 2016 10:30, Петя Славова
170
Борисов замълча. Не издаде кандидата на ГЕРБ
Снимка: архив, БТА

Премиерът Бойко Борисов откри пристанището в Черноморец, но не каза кой ще е кандидатът на ГЕРБ за президент.

"Не е правилно, цяло лято ви казвам, че когато дойде време за президентски избори ще говорим за президентски избори. На втори ще събера актива - кметове, общински съветници, депутати, областни управители. Ще им кажа какво мисля и ще вземем решение", заяви той в отговор на въпрос дали може днес да каже нещо повече за предстоящото утре събитие в НДК, където ще бъде оповестена кандидатурата на ГЕРБ.

Още по темата

Помолен да сведе поне до двама четиримата вероятни кандидати, които Цветан Цветанов назова вчера, Борисов отговори шеговито: "Той Цветанов като го канят всеки ден се чуди какво да каже".

Така най-важният политически въпрос страната в момента на коя кандидат президентска двойка ще заложат управляващите остана без отговор и след премиерската визита в Черноморец, пише "24 часа".

Борисов пристигна сам карайки джипа си, в който бе и кметът на Бургас Димитър Николов. Той остави без отговор още един провокативен въпрос по време на визитата дали Николов ще остане кмет на Бургас.

Двамата заедно с кмета на Созопол Панайот Рейзи прерязаха лентата на новото съоръжение, което на практика функционира от няколко месеца, след което премиерът поговори с рибарите и разгледа съоръжението.


 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
2
 
34
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Вече почти осем години този човек ви лъже и вие пак му вярвате.Има две положения:или той просто е изпечен лъжец и манипулатор/то вече е доказано/или вие сте патологични глупци.
73
2
 
29
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Че то има ли значение кой ще е номинирания от Герб.Който и да е той ще е господин Никой погален по *** от бащицата си.Така,че няма никакво значение,така или иначе герберите ще гласуват за нищото посочено от Борисов -стадо овце без мение ,но подвластни на парите,а някои подвластни на глупостта си.
72
17
 
9
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 7 години
Абе много бързо забравихте Др. Орешарски. До вчера лигите ви течаха по него, сега по Генерала без армия.Сложили са ви по една голяма халка на носовете и накъдето ви дръпнат със сенжира, натам вървите.
71
1
 
19
 
! Отговори
СЛЕД преди 7 години
След Плевнелиев .Ако Цецка , Дончев , Кунева , или някой от тях , стане Президент по-добре Плевнелиев да направи втори мандат .Поне Плевнелиев е комичен , а новите комици ще се вземат на сериозно .
70
1
 
21
 
! Отговори
ДНЕС преди 7 години
ЦЕЧКА ЦАЧЕВА .Досега това се разбра , мисля че довечера в Биг , Миг Брадър ще се каже че тя е Кандидат за Президент .Но лично аз ще гласувам за Истинския Генерал .Тази жена я мразя защо ?Когато се прибера в къщи на три ракии , имам еди тест от жената - Пиян ли си - Не съм - я кажи цечка качева , и аз и казвам - цвечка карчева .
69
0
 
26
 
! Отговори
бай Петко преди 7 години
Сигурно не е за показване...
68
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само Дончев става...другите са карикатури.
67
0
 
30
 
! Отговори
До 85 преди 7 години
Цецка разбира от военно дело, колкото Бъчворова от полицейско.Скоро ще приемат закон, де що има хора под пагон, да се обличат в рокли.)))
66
1
 
14
 
! Отговори
НЕГЛАСУВАЩ преди 7 години
Дреме ми на ХиксУгрекЯ!
65
0
 
2
 
! Отговори
Pret-a-porte преди 7 години
Bg panelni architekti sa unikalni s tezi chuchurki...:-)
64
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледайте на кого Бойко Борисов пак ще бие чембер, както на Росен П. и ще знаете кой ще сложи за следващ президент. Пиша сложи, защото ГЕРБ като един съвременен Бай ***, провежда изборите.
63
1
 
34
 
! Отговори
до 84 преди 7 години
Аз нито един от четиримата му кандидати не ги виждам като главнокомандващ на армията. Трагикомедията е пълна.
62
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Представяте ли си Цецка - главнокомандващ на армията?Голем смех!
61
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ винаги могат да извадят пак Румяна Желева или Калина Илиева. Те са точно като за тях.
60
1
 
19
 
! Отговори
до starbucks преди 7 години
Тъй и тъй си в САЩ, прескочи до близкото медицинско заведение за една бърза лоботомия по програмата Obama care. Възползвай се докато още е на власт.
59
1
 
27
 
! Отговори
Цв.Цв. преди 7 години
Проблемът на Рапона не е в самия кандидат, а в това, че всички "разпознаваеми" са разставени по неговите схеми. Ако издигне Данчето, кой ще поеме котараците и схемите в София? В това е драмата на мутрата. Мъка!
58
25
 
1
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 7 години
Гледам по минусите, 10 човека сте тук.Явно останалите 20 тина, още сменят памперсите. Толкова ви е капацитета в този сайт.А искате да каратае влака. Да, ама не.
57
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боко прави това в последния момент, защото герберските избиратели имат интелект колкото златна рибка. Помнят по 15 секунди. И ще го забравят докато излязат от залата.
56
1
 
24
 
! Отговори
без проблеми преди 7 години
Аз съм баба, бивш дядо. Смених си пола. На много години. С пет незавършени основни образования, които карах паралелно. Ще гласувам за пожарникаря. Защото така ми казаха.
55
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Знам си аз, че ГЕРБ ще турят магарето Марко за президент, ама коя ще бъде магарицата му за вице?