Стяга се протест: Борисов – вън, Бокова е на народа!

Недоволни се събират тази вечер пред правителствената сграда
6 окт 2016 17:30,
148
Стяга се протест: Борисов – вън, Бокова е на народа!

Антиправителствен протест се събира тази вечер пред Министерския съвет. Събитието е създадено във Facebook и е обявено за 18 часа.

Протестът ще мине под мотото: "Оставка на правителството! Бойко Борисов – вън. Ирина Бокова – кандидатът на народа".

Сред организаторите на недоволството са червените общинари Борис Цветков и Николай Белалов.

Протестът с искане за оставка на правителството идва само няколко часа след като БСП, ДПС и АБВ поиска Борисов и кабинетът да подадат оставка заради гласуването в ООН. При вота за нов генерален секретар на организацията разжалваната от властта Ирина Бокова се нареди на второ място след победителя, а новият ни кандидат Кристалина Георгиева е предпоследна.

"Този митинг е само началото", пишат потребители на FB в страницата на събитието. "Ирина Бокова е герой, защото с нож забит в гърба постигна уникален резултат", пишат други.

Трети предлагат лозунги за протеста. Сред тях са: "Който слуша Меркел, е политически бежанец", "ИРИНА - КАНДИДАТЪТ НА НАРОДА!", "Оставка на предателите" и други.

Има обаче и такива, които критикуват инициативата. "Не яхвайте народното недоволство", съветва жена организаторите на протеста. Друг пък смята, че е трябвало да се протестира преди да бъде "натресена" Кристалина Георгиева, защото сега нямало смисъл.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
22
 
9
 
! Отговори
От Испания преди 7 години
Изберете пак Бсп и Дпс да видите как се подновява Белене, спират еврофондовете и заплатите как тръгват с по 100- 200лв надолу......саниране,пътища всичко ще отиде в канафката. Ама това заслужавате! Гърците го ядоха сега Вие сте на ред.
60
11
 
18
 
! Отговори
Петърчо преди 7 години
Ясно че ще има протести! Иначе как без помийна кампания комуноидите ще успеят да съберат по някой и друг гласец на изборите? Чудо голямо станало след като се знаеше още след второто гласуване че ще е Гутиереш. *** нали мухата трябва да се направи слон че да има за какво да се хванат. Бойко направи гаф с Кристалина но ако някой си мисли че за подобно нещо трябва да се дава оставка явно много му се иска нова тройна коалиция. Хайде сега другари и другарки на минусите знам че ви боли. Ама много! :)
59
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв народ, какъв кандидат, бре хора?Аз съм повече германец откокото Бокова е българка.Последните 20 години съм живял 6 години в Германия, а колко години е живяла Бокова в България през това време?
58
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако набарате Митов, вържете го със заголен *** пред джамията.
57
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе аз не харесвам ГЕРБ и не знам останаха ли балами да ги подкрепят. Ама БСП, АБВ и ДПС - от тия хептен нищо добро не очаквам. Корнелия Нинова да ми говори за политика, тая леля, дето и за комсомолски секретар не става, но това й е пределът. Сложили за вице Илияна Йотова - то аз не знам кой би гласувал за Цецка Цачева, ама ако трябва да избирам между нея и Йотова, ще избера Цачева. Само Радан Кънев става, ама и той се умълча напоследък. Москов е от Реформатския блок, ама е срам за БГ.
56
17
 
5
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
За такива като тия руски лакеи и *** трябва да се отвори лагера Белене.Да разберат какво е да работиш срещу народа си.*** народ,слаба държава!
55
5
 
21
 
! Отговори
до 66 преди 7 години
А Орешарски как управлява а? Цяла година платени *** скачаха и ни отровиха живота.
54
29
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оставете правителството да работи, трябва да му се даде шанс!
53
5
 
19
 
! Отговори
коко роко преди 7 години
Протестът трябва да е социален. Животът е лош. Трябва да се иска добро заплащане на труда. Примерно 1500лв. Всичко друго е на заден план.
52
3
 
33
 
! Отговори
не спами преди 7 години
До ПротестиращНяма тука червени ,зелени и пр.България беше предадена от ГЕРБ.
51
3
 
36
 
! Отговори
оставка за тиквата преди 7 години
Имат право хората да протестират, такова тежко предателство не трябва да остане не наказано ....
50
30
 
10
 
! Отговори
стига преди 7 години
Стига лъжи. Бокова никога не е направила нещо добро за България. Само е използвала наследствената си власт. Браво на Бойко Борисов. Тази Бокова, вече бабичка, пак не се отказва от власт. Да се пенсионира и да престанат да я споменават.
49
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ве дайте да го сваляме вече тоя нарцис, че не спря да ни излага и предава България! БОЙКо е нагла самовлюбена Тиква лъжец,измамник, страхливец ! ***! Кой гласува за тоя,бе Боже...
48
3
 
11
 
! Отговори
От 1 преди 7 години
Разбрах как са направили графиката. Черните квадратчета са общо гласували против, а червените след тях са в т.ч. петте велики сили. Общо са 15, както трябва да буде.Това означава, че подредбата на картинката не е вярна. На второ място са Ирина Бокова и словашкия външен министър, а на четвърто място е сърбина Вук Йеремич. Ирина Бокова си беше втора и на предишното гласуване, ако се отчита как са гласували великите сили.
47
9
 
9
 
! Отговори
Симо преди 7 години
Знаете ли кво знам аз ... Бокова е жената спасителка на България, жената от предсказанието на Слава Севрюкова ... най-после светлина в мрака почнаха да се сбъдват добрите неща за България, че емигрантите да си идваме и да помагаме сичко да се оправи, агерберите в пандиза
46
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДО49 ТИ ЗА КОИ ЩЕ СЕ БИЕШ ?
45
1
 
8
 
! Отговори
номер 50 преди 7 години
"да си тарсите враски"*** от МГЕРБ. О.рахте се и сега всички сте на смяна ? :)
44
24
 
7
 
! Отговори
Аман от наглост! преди 7 години
Ирина НЕ Е кандидат на народа.Позитанковци, засрамете се!Толкова ли нямаше достойни българи с неопетнено потекло, та натрапихте там тази, дето носи знаете какъв ген!Това, че е на второ място, съвсем не означава, че е оценена като личност и благодарение на качествата й. И при този вид гласуване се правят тънки сметки - гласува се за един, та да не спечели друг.
43
26
 
5
 
! Отговори
Кака Лара преди 7 години
Не спрехте да ревете бе, бастуни. Защо не ревахте така 45г. Докато управляващите по върховете си живееха ,като беиове защото бяха завзели всички блага в държавата. А вие ходехте да си тарсите враски за да си купите пералня например.Смешници.Тогава сте живели като скоти, ама не сте го осазнавали, защото не сте виждали друго.Защото БКП/БСП не ви позволяваше.А забравих да..хладилнисите са ви били пални и сте ходили веднаж год. На Китен.
42
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не ме интересува от кого е организиран този протест. Съжалявам, че не съм в София, щях да отида. Знаете ли защо? Писна ми от необразовани, некомпетентни и нагли управници. Слушах го какво е казал. Това е безобразие, премиер да има такъв език и поведение. Обижда, все друг му е виновен, никакво мъжество. Гнус ме е.