Стяга се протест: Борисов – вън, Бокова е на народа!

Недоволни се събират тази вечер пред правителствената сграда
6 окт 2016 17:30,
148
Стяга се протест: Борисов – вън, Бокова е на народа!

Антиправителствен протест се събира тази вечер пред Министерския съвет. Събитието е създадено във Facebook и е обявено за 18 часа.

Протестът ще мине под мотото: "Оставка на правителството! Бойко Борисов – вън. Ирина Бокова – кандидатът на народа".

Сред организаторите на недоволството са червените общинари Борис Цветков и Николай Белалов.

Протестът с искане за оставка на правителството идва само няколко часа след като БСП, ДПС и АБВ поиска Борисов и кабинетът да подадат оставка заради гласуването в ООН. При вота за нов генерален секретар на организацията разжалваната от властта Ирина Бокова се нареди на второ място след победителя, а новият ни кандидат Кристалина Георгиева е предпоследна.

"Този митинг е само началото", пишат потребители на FB в страницата на събитието. "Ирина Бокова е герой, защото с нож забит в гърба постигна уникален резултат", пишат други.

Трети предлагат лозунги за протеста. Сред тях са: "Който слуша Меркел, е политически бежанец", "ИРИНА - КАНДИДАТЪТ НА НАРОДА!", "Оставка на предателите" и други.

Има обаче и такива, които критикуват инициативата. "Не яхвайте народното недоволство", съветва жена организаторите на протеста. Друг пък смята, че е трябвало да се протестира преди да бъде "натресена" Кристалина Георгиева, защото сега нямало смисъл.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
0
 
0
 
! Отговори
МИро преди 7 години
До Анонимен И като го свалиш какво ще стане нали ви видяхме 2013г смехурковци
120
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До peshoЯвно не помнят 2013-2014 как протестираха от кадърното управление на БСП :)
119
2
 
0
 
! Отговори
pesho преди 7 години
Бокова ли коя е тя ???
118
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая не живела от 30 г в БГ
117
6
 
1
 
! Отговори
USA преди 7 години
Ей, това племе няма наяждане. От една Бокова ( дето за нищо не става - крала и от парите за децата ) гражданска война ще направят само и само да са на власт.
116
1
 
6
 
! Отговори
Къде живеем и докога преди 7 години
Уважаеми ген. Радев защо сме на?:* 222 - място по раждаемост в света* 3 - място по смъртност в света - невероятен РЕКОРД пред Афганистан и Сомалия!* последно място - по продължителност на живота в Европа* първо място по младежка безработица в Европа* последно място по доходи в Европа* първо място по корупция - в Европа* първо място по нещастие в света* 106 място по свобода на словото в света* 129-о място по пътища в света
115
12
 
8
 
! Отговори
Луцифер преди 7 години
До АнонименЧервено влечуго, с носталгия си спомняте вие - червено помазаните, настанени на синекурни партийни длъжности, външни търговци, професионални партийни и проф председатели, цялата близо милионна паразитна гмеж начело с кривоносият правешки каскекетлия. Дали си спомнят с носталгия тези свестни образовани българи, на които живота им беше смазан за да бъдат ограбени. Роднините на 30 000 избити без присъди? Нагли престъпници - вие не сте народа!
114
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
71 г. ни управляват комунисти(45г.комунизъм+26г.т.нар.демокрация). Кога ще дойде едно младо и кадърно поколение за да изведе тази държава от блатото в което затъва все повече и повече и няма изгледи до като съществува да излезе от него. До кога тоз народ ще продължава да ги избира и сваля от власт за да ги издигне пак защото "няма други"? Кажи народе до кога? НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА СЕ СЪБУДИШ ВЕЧЕ И ДА ВЗЕМЕШ СЪДБАТА В РЪЦЕТЕ СИ? ДО КОГА ЩЕ СПИШ НАРОДЕ? OТ ТУРСКО РОБСТВО СПИШ.СЪБУДИ СЕ НАЙ-ПОСЛЕ!
113
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде стига с тази мантра, че без Борисов загиваме, има доста по-достойни и по-грамотни българи от него, прсто трябва да ги намерим и издигнем
112
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов се пъне да с тоиз антикомунизъм а сложи Партиен секретар за кандидат-президент на анитнатовска държава. Че и грозна. в тъмното може да уплаши някого.
111
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
парите не ги създава Борисов. Това е мит. Ако си кадърен - ще намериш пари, ако не си кадърен - няма да ги намериш. пари има навсякъде, една кола да продадеш на скраб или едан книга на старо пари можеш да изкараш, въпроса е колко ще вземеш. А Борисов освен заеми друго не прави.
110
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как пък тези велики началници, както ги нарича ББ не знаеха, че Бокова е от комунистическа фамилия когато я избираха за Генерален секретар на ЮНЕСКО.Изказването на ББ показва за пореден път начина му на мислене, а то е 100% мутренско, така че прав е народът: вълкът козината си мени, нрава-не
109
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всъщност наистина има огромен избор от кандидати -Патриоти, реформатори, АБВ, социалисти, Движение 21, Велизар Енчев ВСЕКИ Е ПО-ДОБЪР ОТ БОРИСОВ И ГЕРБ-
108
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И като разкараме Борисов, кой ще дойде на власт? Има огромен избор от чудесни кандидати. Предполагам като дойдат на власт и ПРАС всичко е наред. Магически ще се появят пари от някъде и ще скочат пенсии и заплати. Народа иска да руши да маха да сваля без изобщо да мисли напред и за после. Сложничко е..
107
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** неразбраха ли, че никой няма да гласува за тях повече. Какво се напъват с тези протести.
106
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен--125.Ами спечелете изборите и се върнете на власт. Да ама не. Народа не иска да чуе за вас.*** в Русия заедно с Бокова , дъщеря на масов убиец.
105
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Mr.STARBUCKSШушумиго с ник на калпаво кафе, народът на България си спомня с носталгия за времената на управлението на комунистите! Колкото и да ни помпате с негативизъм иомраза, народът ни помни! Направеното по това време не можете да го боядисате! Разрушихте България, но ще има възмездие!
104
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При вота за нов генерален секретар на организацията разжалваната от властта Ирина Бокова се нареди на второ място след победителя, а новият ни кандидат Кристалина Георгиева е предпоследна.ТОВА СА ПОСЛЕДНИТЕ ДАННИ ЦИТИРАНИ ОТ ВСИЧКИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ ВЕЧЕ.
103
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каквато Кристалинка, такава и Цецка - видя се, че ГЕРБ няма авторитет извън България. ББ - човек от слугинската стая на "общия европейски дом"
102
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едните комунисти викат по другите комунисти!!!! ИДИЛИЯ БРАТЧЕ. МАДЕ ИН БУЛГАРИШЕН!!!!