Границата ни е пробита, тревожи се Радев от Копривщица

Всеки, който иска, влиза, смята кандидатът за президент
14 окт 2016 15:14, Красимир Ангелов
64
Границата ни е пробита, тревожи се Радев от Копривщица
Снимка: Пресцентър БСП

Няма да допуснем България да се превърне в бежански лагер на Европа, заяви в Копривщица кандидатът за президент на на БСП ген. Румен Радев.

По думите му границата на страната ни е пробита и "всеки, който иска, влиза".

"Трябва да има ясно решение и цел – да ограничим преминаването през границата, а тези, които са вътре – да сведем броя им до минимум. Да се обявим против Дъблинското споразумение", категоричен бе кандидатът за президент, цитиран от пресцентъра на БСП.

По неговите думи българите трябва да се запазим като бит, култура, традиция и религия.

"Решават демографския ни проблем с трайно заселване на бежанци. Нужна ни е регионална политика, здравеопазване и образование на място, а не с внос на чужденци. Това застрашава нашата национална сигурност", категоричен бе Радев.

Той добави, че българите са толерантен народ и винаги са помагали, "но не и за нелегални мигранти, които идват с други цели".

"Трябва да запазим корените си. Кой ще интегрира нашите пенсионери, които мизерстват?", попита кандидатът за президент.

По думите му всички важни проекти за страната са се провалили.

"Имаме "Турски поток" вместо "Южен". Съсипаха кандидатурата ни за ООН. Външна политика, от която се срамуваме. Това трябва да се промени", категоричен бе той и допълни, че България е кауза. "Клел съм се в името на родината ни, никога не съм изменял на тази клетва, няма и да го направя", категоричен бе ген. Радев.

Според него президентската институция може да бъде коректив и президентът да противостои на решения и закони, които са против националния интерес.

"На България повече от всякога е нужен президент, който да обединява около национални цели, да ни върне достойнството и вярата в бъдещето на България", посочи кандидатът на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя от натовска служба мина на руска. ПРЕДАТЕЛ !!!Предаде жена си и се ожени за секретарката си.Две изречения на кръст не може да каже. С две думи : *** предател
41
0
 
0
 
! Отговори
gtf преди 7 години
До воин 54 а с националните, като им падне имунитета какво ще правите ?
40
4
 
4
 
! Отговори
воин преди 7 години
Ние българските воини трябва да изпратим това посмешище на военен - Радев в дисцип за две години , за бягство от Армията и изменническият му уклон !!!!!!!! Така с всеки военен - предател !!!!!!
39
5
 
4
 
! Отговори
МАКЕДОНЕЦ преди 7 години
Защо се карате заради един човек ,дето говори за држава ,а я напусна генералската канцелария и самолето ,би шута на жената и децата си ,заради млада любовница и се прави на патриот.Тоя лисугер ли ке я оправи Бугария. Тоя ке я продаде на руснаците .Верваите ми ,ако го изберете ,вие бугарите сте наи-големите шушонии скоро ке ви обуят във руски валенки ,само че ке ви турат двата крава во една валенка.Ако ме разбирате...
38
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ОХРИДКИТи от кои демагози си ?
37
9
 
5
 
! Отговори
ОХРИДКИ преди 7 години
Абе аланкоолсун ,тъпата ти глава не може ли да роди нещо свястно. Следя ти изказванията . ТИ СИ ЕДИН ***.Защо не се качиш на любимития ти съветско-руски МИГ ,за да прелетеш над границите/защото ти на западен свръхмодерен самолет не си летял и там те стиска чепика генералски /,за да разбереш ,че просто си един червен демагог и лъжец.Жалко че българската държава е трошала пари да те учи ,а ти я предаде на Русия и руските *** в България-БСП ,АБВ Атака и ДПС.
36
11
 
7
 
! Отговори
стоьо преди 7 години
Този / извинявам се - нидодяланик и ръб / го разкарват като мичка !!! Той горкия не може да каже и едно свестно изречение и е неспособен за политика !!!! Но за ПРЕСТЪПНИКА Първанов , това е много удобен човек за възобновяване на грабежите !!!!!!
35
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички тъпизми по-долу са предизвикани от "безсилната злоба на роба". На гербера робската психика е уникална - величието сменя посоката на всеки час, робите се въртят в кръг като пощурели! Споко бе, губите равновесие!
34
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Увехнали гербери, не разсъждавайте на тема генерали, че ставате смешни! Имате за идол един измислен човек, произведен в генерал не от кого да е, а от Гоце. Само това е достатъчно да смените плочата. Просташкото творчество върху името на генерал Радев не е най-цивилизования начин да убеждавате, че не може да бъде президент. Той МОЖЕ и скоро ще бъде!!!
33
13
 
9
 
! Отговори
смешко преди 7 години
Значи 3 милиона сирийци влязха в Турция , и 1 милион в Германия !!!!!КОЙ ПРОБИХА ????? Радев главата ти е ПРОБИТА, не ставаш за нищо !!! Най - добре Първанов да те сложи някъде на топло в партията му !!!!
32
9
 
12
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
Радев или смърт!
31
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ОТК ТВОЯТА ГЛАВА Е ПЛЪТНА-ПЪЛНА С БЕТОН.
30
14
 
8
 
! Отговори
отк преди 7 години
Открих, че главата на този грозник Радев е куха и не става и за сержант !!! Това е самата истина !!!
29
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До откривателкво си открил ?
28
14
 
8
 
! Отговори
откривател преди 7 години
Радев, ти си виновен за границата ,щото си измислен военен, некадърник и *** !!!! Досущ си ,като този дето те назначи , агент Гоце - Тройния шлем и вкарал държавата с 2, 5 милиарда вътре от Енергийните проекги !! Ето такива сте всички изменници !!!!!
27
4
 
9
 
! Отговори
гербоседераст преди 7 години
Радев , как ще е пробита границата ?. Нали дойдоха да я охраняват от неква евроатлантическа опганизация , което ще струва около 7 милиона на година и бежанците си минават спокойно и стигат до сръбската граница.
26
7
 
15
 
! Отговори
32 преди 7 години
Сравнен с Тиквунчо и Цацка, Радев е титан на мисълта. Освен това не е мишка като тях и е доказал, че е смел мъж. Да управляваш боен самолет не е като караш твоя Голф или мутренския джип на идола ти Тиквун Великолепни - искат се топки и мозък.
25
2
 
9
 
! Отговори
gtf преди 7 години
До Анонимен 27 за тиквата само празни тикви гласуват, с надеждата да им даде държавна службица, тикви пред властта послушни и без собствено мнение, но пък с голямо самочувствие пред останалите "не богоизбрани".
24
1
 
12
 
! Отговори
2222 преди 7 години
България е изпята песен защото всички управници са гола вода!Чудо ще е ако оцелее България още 20 години.
23
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Корабът отдавна е пробит и потъва туй го знаем.